Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Kadet
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno Te?žina prtljage??

Trenutno sam u SAD-u.Koliko prtljage mogu nositi iz Amerike ( da li va?ži 2 x 23 kg),koliko komada mogu unijeti u avion i da li se va?že?Koliko se plaća prekomjerna te?žina te da li se plaća po komadu ili po kg?

Pozdrav!!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

koja ti je klasa karte???

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dag1958 Vidi poruku
    Trenutno sam u SAD-u.Koliko prtljage mogu nositi iz Amerike ( da li va?ži 2 x 23 kg),koliko komada mogu unijeti u avion i da li se va?že?Koliko se plaća prekomjerna te?žina te da li se plaća po komadu ili po kg?

Pozdrav!!
    Mozes imat 2 puta po 50 lbs za cekirat ,plus carry on i recimo torbu od laptopa i laptop sa sobom u avion

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cruise line Vidi poruku
    Mozes imat 2 puta po 50 lbs za cekirat ,plus carry on i recimo torbu od laptopa i laptop sa sobom u avion
    A sta ako nema seaman ticket.Ja npr nikad ne letim sa takvom kartom i imam pravo samo na 20 kila ako sam u ekonomiji.Sta mislis zasto sam ga pita koja mu je klasa karte???

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    A sta ako nema seaman ticket.Ja npr nikad ne letim sa takvom kartom i imam pravo samo na 20 kila ako sam u ekonomiji.Sta mislis zasto sam ga pita koja mu je klasa karte???
    ja sam mu reka ono sta ja znam,i znam da su neke avio kompanije malo fleksibilnije od recimo americkih tako da te nece debljat za kilo dva viska(lufthansa),a recimo oni iz united-a su me cinili tramakat stvari jer je u jednoj borsi bilo 52 lbs a u drugoj 46 lbs.

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cruise line Vidi poruku
    Hvala!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •