Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno kapetan laptalo

SPORA ADMINISTRACIJA
    Laptalo skinut s pomorske crne liste
    Kapetanu Kristu Laptalu ovih je dana ukinuta zabrana plovidbe u zemljama Europske unije. Naime nakon ??to je uhvaćen grčke su ga vlasti stavile na tako zvanu pomorsku crnu listu. Ta lista mi zabranjuje plovidbu po zemljama EU-a, a samim time čini nemogućim dobiti američku vizu.
    Podsjetimo, Kristo Laptalo zapovjednik teretnog broda "Coral Sea" uhićen je i pritvoren 13. srpnja u Grčkoj, jer je u paketima s bananama, koji su iskrcani s njegova broda, pronađen 51 kilogram kokaina. Osim Laptala u Grčkoj su uhićeni i pritvoreni prvi časnik palube i vođa palube. Laptalo je proveo punih 17 mjeseci u grčkom zatvoru jer je optu?žen za ??verc droge. Optu?žbe, kao i presuda od 14 godina robije odbačene su 27. studenog 2008., no s crne liste pomoraca Laptalo je skinut tek nakon osam mjeseci. Hoće li kapetan opet na more ?

3.Casnik MarinST avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Ajde bas mi je drago radi njega da saad opet može plovit, i volio bi da se ovo više nikom ne dogodi
    ...vrime ide, ne čeka nikoga, ni čovika ni Boga...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morskipas01 Vidi poruku
    SPORA ADMINISTRACIJA
    Laptalo skinut s pomorske crne liste
    Kapetanu Kristu Laptalu ovih je dana ukinuta zabrana plovidbe u zemljama Europske unije. Naime nakon ??to je uhvaćen grčke su ga vlasti stavile na tako zvanu pomorsku crnu listu. Ta lista mi zabranjuje plovidbu po zemljama EU-a, a samim time čini nemogućim dobiti američku vizu.
    Podsjetimo, Kristo Laptalo zapovjednik teretnog broda "Coral Sea" uhićen je i pritvoren 13. srpnja u Grčkoj, jer je u paketima s bananama, koji su iskrcani s njegova broda, pronađen 51 kilogram kokaina. Osim Laptala u Grčkoj su uhićeni i pritvoreni prvi časnik palube i vođa palube. Laptalo je proveo punih 17 mjeseci u grčkom zatvoru jer je optu?žen za ??verc droge. Optu?žbe, kao i presuda od 14 godina robije odbačene su 27. studenog 2008., no s crne liste pomoraca Laptalo je skinut tek nakon osam mjeseci. Hoće li kapetan opet na more ?
    Very good news.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

Napokon su covika pustili na miru da naviga.

Udrit ce on jos jedan brod pa di puklo, samo da ga ruka malo prodje.

Kadet CroK@j@ avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Pomorski fakultet

Exclamation

Hvala Bogu...dobro su se sitili...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •