Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/45
    Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno Patite bakule

Lipi moji

Mozda nije bas vrime da ja stavim ovi post dan prije prosvjeda.
    A nemogu si nekako pomoc.

Ja i nemam nekih prava da ovo pisem jer nisam nicim pomoga da se postigne ovoliki uspjeh nase udruge.
    Sve sta sam napravija je da sam uplatija tu simbolicnu clanarinu. I time posta punopravni clan udruge.
    Sve ostalo dobro su napravili momci sa portala. Svi znamo koji su, I na tome im svaka cast I od srca vam se zahvaljujem.
    Navigam vec pun kâ??. godina I nisam nikada bija clan nikakve udruge ili sindikata.
    To sam smatra totalnim gubljenjem vrimena.
    Uclanija sam se u UPH kad sam vidija na koji se nacin radi I pod kakvim se idealom osnovala udruga.
    Totalno sam ponosan sta sam clan organizacije koja je po meni po prvi puta nesto vise od svega sto se ikada desilo hrvatskim pomorcima.
    Tu se vidi jedno jedinstvo, i prije svega velika zelja da se pomogne na bilo koji nacin nasim sadasnjim i buducim kolegama.
    Jos vam jednom zahvaljujem sto sam clan jedne tako postavljene organizacije.

Kako sam ja razumija Sonija i sve vas clanove UPH.
    Nas pomoraca ima dosta vise nego je prijavljenih na portalu.
    I jos malo vise nego vise nego clanova UPH.
    A da vam kazem da skoro svaki put kad se logiran im vise gostiju na portalu nego clanova.
    Brojke ne lazu.
    Mene takvi puno ne nerviraju jer sam naucija radit sa nacijama koje samo gledaju sebe I za ostale ih nije puno briga.
    Uvik sam mislija da smo mi veci od toga, ali s godinama sam polako pocea gubit to misljenje.
    Sada kada vidim ove brojke to je samo potvrdilo da sam spravom poceja gubit lipo misljenje o jedinstvu hrvatskih pomoraca.
    Svaka cast UPH koja se uzdigla iznad toga i vraca nadu u jedinstvo hrvatskih pomoraca.

Ja da sam hrvatski pomorac I da nisam punopravni clan UPH bi se na vasem mistu to sramija uopce i rec.
    A pogotovo da sam jedan od mnogih koji dolaze na portal UPH ka bakule po mrvice bacenih informacija. Ili samo dolaze da provociraju itd.

I zato svim onim takozvanim hrvatskim pomorcima koji se busaju u prsa ja ovo ili ono neka se malo okrenu oko sebe i vide sta je nesebicnost I prava kolegijalnost na djelu.
    Patite bakule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZIVILA UPH

Molio bi sve nase kolege koje podrzavaju jedinstvo Hrvatskih pomoraca da se ne nadju uvrijedeni mojim postom. Pogotovo one buduce clanove UPH koji su jos uvjek na brodu.
    Posljednje uređivanje od gonzo : 06-30-2009 at 01:29 AM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ma vidija san jutros dvi,debele,pita ga covik ides li na prosvjed on kaze ne iden nigdi,drugi dahce na svaku moju ric,meni lipo skace tlak,covjek sa kojim pricam i koji ih zna govori meni i ovo ti je pomorac,za onoga prvoga,moga san mu samo glasno rec :boli me hurac

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Pa gonzo ja se uopće ne osiječam kao bakula koja pati jer ovako želim da moj maneken kada dođe doma SAM ispiše uplatnicu i da gušta u svom članstvu.Eto to zadovoljstvo mu želim omogučiti.

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gonzo Vidi poruku
    ????????????
    Ja da sam hrvatski pomorac I da nisam punopravni clan UPH bi se na vasem mistu to sramija uopce i rec.
    A pogotovo da sam jedan od mnogih koji dolaze na portal UPH ka bakule po mrvice bacenih informacija. Ili samo dolaze da provociraju itd

zbori gonzo

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

a sta

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

a sta
    Ne znam dali se tu netko pravi da ne razumije ,ali mislim da su malo te?že riječi pale

za??to bi se moj mu?ž npr.trebao stiditi da je hrvatski pomorac ,a jo?? nije član, a također ja sam se registrirala jer je on na brodu i ne dolazim tu po neke mrvice informacija .Po nekim postovima bila sam dosta aktivna opet iako nisam član ,a evo i danas sam kontaktirala jednog novinara NL koji će proslijediti svojim kolegama u Split da se poprati skup .Zato nismo svi u istom ko??u

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

Citiraj Prvotno napisano od aveo Vidi poruku
    Pa gonzo ja se uopće ne osiječam kao bakula koja pati jer ovako ?želim da moj maneken kada dođe doma SAM ispi??e uplatnicu i da gu??ta u svom članstvu.Eto to zadovoljstvo mu ?želim omogučiti.
    Sporo sam te skonta

Sorry
    Samo neznam zasto si se osjetila prozvanom, pogotovo u tvojoj situaciji.
    pogotovo ako si istomisljenik UPH.

Vise sam to uputija onim nevjernim tomama. koji ne samo da su nevjerni tome nego i druge poticu na to.
    A vjeruj mi da sam u ovoj maloj sredini di sam okruzen sa svega 30 tak Hrvata i to dozivija da mi se nasmiju u facu kad spomenem UPH

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

Ne znam dali se tu netko pravi da ne razumije ,ali mislim da su malo te?že riječi pale

za??to bi se moj mu?ž npr.trebao stiditi da je hrvatski pomorac ,a jo?? nije član, a također ja sam se registrirala jer je on na brodu i ne dolazim tu po neke mrvice informacija .Po nekim postovima bila sam dosta aktivna opet iako nisam član ,a evo i danas sam kontaktirala jednog novinara NL koji će proslijediti svojim kolegama u Split da se poprati skup .Zato nismo svi u istom ko??u
    Zasto mislis da bi se to trebalo odnosit na tvoga muza ako je covik jos na brodu. I pogotovo ako mozda nije blizu interneta, nemoze popratis situaciju, ili nemoze uplatit itd.
    To se kako sam i lipo reka odnosilo na one koji provociraju i dolaze na portal ka bakule pokupit nekakve informacije.
    A po tvome odgovoru ti nisi jedna od tih.
    Zato neznam zasto si se osjetila prozvanom.

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

Udrija sam malu korakciju posta.
    Nadam se da ce sad biti jasnije na koga se odnosilo.

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Propuh Vidi poruku
    @Aveo
    Vi se niste trebali nac uvrijedjeni, znamo Vas stav oko udruge i svega ostalog. Nisam ja niciji odvjetnik ali kolega Gonzo nije mislija nista lose, ocito je ljut kad vidi da drugi pomorci ne prepoznaju stvar za koju se ova udruga zalaze i zato Vas molim da oboje zakljucite ovu temu.
    Tema je s moje strane zaključena

Nisam se na??la prozvanom samo nevolim kada se generalizira tj. ima onih koji su zalutali ,pa i provociraju i nisu članovi no ima ih sigurno koji iz koje kakvih opravdanih razloga to jo?? nisu ,a to nije tako napisano. Kraj i točka

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

COOL
    Jel sad OK sa korekcijom

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Udrija sam malu korakciju posta.
    Nadam se da ce sad biti jasnije na koga se odnosilo.
    Gonzo evo ja ispijam ča??icu izmirenja

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

Gonzo evo ja ispijam ča??icu izmirenja
    Ma nisam ti se ja naljutija,

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Ma nisam ti se ja naljutija,
    To je bio vrlo konstruktivan , plodonosan razgovor s usagla??enim i konkretnim rezultatima

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Gonzo svaka čast na postu i pogodia si 100%... Ja od početka tupim stalno istu priču da i nije bitno toliko 100%, koliko da je ljudima jasno da se ode radi o udruživanju pomoraca koji žele barem POKUŠAT kontrolirat i upravljat svojom sudbinom, na korist svih, a pogotovo mladih i onih koji će tek krenit... Isto tako, organizira se prvi prosvjed pomoraca ikad i jebemu miša, pa ako si pomorac, pogotovo iz okolice Splita, pa bar bi se doša prošetat na Rivu to jutro. Ne moraš vikat, pljeskat, nosit majicu UPH ni transparente, uplatit članarinu, ni išta takvo, nego se prošetaj jer tvoji ljudi guraju ideje za tvoju korist... AL NE!!! Pojedinci tribaju satrat svakoga ko je "van" zamišljenog, tj. ko je izvadia glavu iz pijeska... A još gori su oni koji su jednostavno ljubomorni, jer šta ja znam, ne titraju im se jajca kao šta su navikli, pa šta će oni doć podržavat neke tamo 30-godišnjake...

Al vidia sam da se nema smisla sekirat takvima. Koncentriran sam na OVE ljude koji DAJU podršku. Isto tako vidia sam na svoje oči kolege koji su u početku bili skeptični, a sad se žele učlanit i dolaze na prosvjed... Stvar je u tome da se vidi da ipak imamo i neke rezultate i to u super kratkom roku... A tako tribamo i nastavit, pa će bit sve manje prostora za ove šta bi nas najradije pokopali - čisto zlobe radi. Ako je Sanader nešto pogodia, pogodia je kad je spominja - HRVATSKI JAL!

Zato pozdrav svim ljudima dobre volje i vidimo se u sridu!!!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

To je kopira Krlezu,a o tome piva i Miroslav Skoro u svojoj pismi "Sude mi."
    http://www.youtube.com/watch?v=7kpy7mLe1CY
    Posljednje uređivanje od Frankie : 06-30-2009 at 08:36 AM

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Ma svima je nama kristalno jasno sta je kolega Gonzo htio reci i nitko se nebi trebao osjetiti uvrjeden ili prozvan ako je "registrirani" clan ovog foruma jer SVI ZNAMO NA KOGA SE TO ODNOSILO.........a odnoslio se i odnosi se na sve PANTAGANE,BESKICMENJAKE,KUKAVICE I SUPKE koji i dalje iz svojih "rupa" mirno prate sve ovo sto se desava i onda "mudro" cekaju da se nesto pokrene da bi onda mogli izaci iz tih "rupa" i busati se u prsa kako si i oni dio svega ovoga......odnosi se na sve one kolege pomorce koji i dalje mirno ispijaju kavice i pica po raznim splitskim kaficima i boli ih ona stvar za sve ovo......a odnosi se na sve one kolege koje su nas sa podsmjehom ili sa laznim smjeskom u svemu ovome PODCJENILI i nisu virovali da ce se sve ovo sto se desava minulih i buducih dana biti uopce izvedivo.......odnosi se na sve one sta ce sutra ostati u svojim kucama (prvenstveno mislim na Split i okolicu) i govoriti sebi u bradu "ma skupila se neka Udruga pomoraca na Rivi ali sve je to za qurac i nece nista postici sa tim Prosvjedom".....odnosi se na sve Pomorce koji su svih ovih godina mucali i nisu qurca mrdnuli niti napravili i zato su se i svojom krivnjom doveli u ovakvu situaciju iz koje mislu da nema izlaza a Udruga kaze da GA IMA I DA CEMO SE IZBORITI ZA NJEGA!!!!
    Kao i u svemu u zivotu tako i na nasem forumu i Udruzi nekolicina ljudi ce iznjeti sve ovo na svojim ledima i potrositi svoje vrijeme,zivce,novac i sve ostalo ali su svi to napravili sa VELIKIM ENTUZIJAZMOM I GUSTOM i tako ce ostati do kraja a sve one BAKULE koje se spominju neka i dalje ostanu u svojim RUPAMA!!!! Pozdrav i sutra UPH ispisuje novu stranicu hrvatskog pomorstava, bez obzira sto VI MISLILI O TOME!!!!!!!

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Evo sam ja zva ravnateljicu ovih splitskih vrtica da zivedu dicu sutra na Rivu u setnju da ce Pancho svima platit sladoled.Kekec,Marjan,Meje,Skalice,Ribica su vec dobili dojavu provjerija sam
    Sad cu zvat i ove privatne
    Pa znas da smo mi Pomorci "puni ko brod" i kad gradonacelnik moze obecati da niti jedno splitsko dite nece ostati bez vrtica i onda i ja mogu svima kupiti sladoled.........to mi se jos obbija i od poreza pa vi nemojte pocastiti dicu!!!!
    Mozes zvati i cilu Zupaniju samo neka dodu na Prosvjed jer KAD JE BEG BIJA CICIJA!?!?!?!

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od pancho Vidi poruku
    Ma svima je nama kristalno jasno sta je kolega Gonzo htio reci i nitko se nebi trebao osjetiti uvrjeden ili prozvan ako je "registrirani" clan ovog foruma jer SVI ZNAMO NA KOGA SE TO ODNOSILO.........a odnoslio se i odnosi se na sve PANTAGANE,BESKICMENJAKE,KUKAVICE I SUPKE koji i dalje iz svojih "rupa" mirno prate sve ovo sto se desava i onda "mudro" cekaju da se nesto pokrene da bi onda mogli izaci iz tih "rupa" i busati se u prsa kako si i oni dio svega ovoga......odnosi se na sve one kolege pomorce koji i dalje mirno ispijaju kavice i pica po raznim splitskim kaficima i boli ih ona stvar za sve ovo......a odnosi se na sve one kolege koje su nas sa podsmjehom ili sa laznim smjeskom u svemu ovome PODCJENILI i nisu virovali da ce se sve ovo sto se desava minulih i buducih dana biti uopce izvedivo.......odnosi se na sve one sta ce sutra ostati u svojim kucama (prvenstveno mislim na Split i okolicu) i govoriti sebi u bradu "ma skupila se neka Udruga pomoraca na Rivi ali sve je to za qurac i nece nista postici sa tim Prosvjedom".....odnosi se na sve Pomorce koji su svih ovih godina mucali i nisu qurca mrdnuli niti napravili i zato su se i svojom krivnjom doveli u ovakvu situaciju iz koje mislu da nema izlaza a Udruga kaze da GA IMA I DA CEMO SE IZBORITI ZA NJEGA!!!!
    Kao i u svemu u zivotu tako i na nasem forumu i Udruzi nekolicina ljudi ce iznjeti sve ovo na svojim ledima i potrositi svoje vrijeme,zivce,novac i sve ostalo ali su svi to napravili sa VELIKIM ENTUZIJAZMOM I GUSTOM i tako ce ostati do kraja a sve one BAKULE koje se spominju neka i dalje ostanu u svojim RUPAMA!!!! Pozdrav i sutra UPH ispisuje novu stranicu hrvatskog pomorstava, bez obzira sto VI MISLILI O TOME!!!!!!!
    Potpisujem do riči...mene su isto ti " mudri " pomorci savjetovali da nemam posla s hrpom mulaca, jer da ??ta bi oni mogli učinit i ko će njih slu??at...ali eto ja san virovala u sve te mulce.Na koncu na mlađima svit ostaje...ali iz razgovora sa raznoraznim pametnjakovićima, ja sam do??la do zaključka da je svima njima u biti ?ža dat 100 $ i da je to jedini razlog njihove "nezainteresiranosti".

Clan Posade morski_pas avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Lipi moji

Mozda nije bas vrime da ja stavim ovi post dan prije prosvjeda.
    A nemogu si nekako pomoc.

......Patite bakule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZIVILA UPH

Molio bi sve nase kolege koje podrzavaju jedinstvo Hrvatskih pomoraca da se ne nadju uvrijedeni mojim postom. Pogotovo one buduce clanove UPH koji su jos uvjek na brodu.

nakon ovakvog argumentiranja,nepovoljno mi??ljenje o nekim stvarima u vezi UPH bit će jo?? nepovoljnije,a tvoje ničim izazvano vrijeđanje je čista provokacija na nivou nekih koji su 90-te galamili kako nije hrvat onaj koji ne podr?žava HDZ.
    Posljednje uređivanje od Propuh : 01-18-2010 at 07:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •