Lipi moji
Mozda nije bas vrime da ja stavim ovi post dan prije prosvjeda.
A nemogu si nekako pomoc.
Ja i nemam nekih prava da ovo pisem jer nisam nicim pomoga da se postigne ovoliki uspjeh nase udruge.
Sve sta sam napravija je da sam uplatija tu simbolicnu clanarinu. I time posta punopravni clan udruge.
Sve ostalo dobro su napravili momci sa portala. Svi znamo koji su, I na tome im svaka cast I od srca vam se zahvaljujem.
Navigam vec pun kâ??. godina I nisam nikada bija clan nikakve udruge ili sindikata.
To sam smatra totalnim gubljenjem vrimena.
Uclanija sam se u UPH kad sam vidija na koji se nacin radi I pod kakvim se idealom osnovala udruga.
Totalno sam ponosan sta sam clan organizacije koja je po meni po prvi puta nesto vise od svega sto se ikada desilo hrvatskim pomorcima.
Tu se vidi jedno jedinstvo, i prije svega velika zelja da se pomogne na bilo koji nacin nasim sadasnjim i buducim kolegama.
Jos vam jednom zahvaljujem sto sam clan jedne tako postavljene organizacije.
Kako sam ja razumija Sonija i sve vas clanove UPH.
Nas pomoraca ima dosta vise nego je prijavljenih na portalu.
I jos malo vise nego vise nego clanova UPH.
A da vam kazem da skoro svaki put kad se logiran im vise gostiju na portalu nego clanova.
Brojke ne lazu.
Mene takvi puno ne nerviraju jer sam naucija radit sa nacijama koje samo gledaju sebe I za ostale ih nije puno briga.
Uvik sam mislija da smo mi veci od toga, ali s godinama sam polako pocea gubit to misljenje.
Sada kada vidim ove brojke to je samo potvrdilo da sam spravom poceja gubit lipo misljenje o jedinstvu hrvatskih pomoraca.
Svaka cast UPH koja se uzdigla iznad toga i vraca nadu u jedinstvo hrvatskih pomoraca.
Ja da sam hrvatski pomorac I da nisam punopravni clan UPH bi se na vasem mistu to sramija uopce i rec.
A pogotovo da sam jedan od mnogih koji dolaze na portal UPH ka bakule po mrvice bacenih informacija. Ili samo dolaze da provociraju itd.
I zato svim onim takozvanim hrvatskim pomorcima koji se busaju u prsa ja ovo ili ono neka se malo okrenu oko sebe i vide sta je nesebicnost I prava kolegijalnost na djelu.
Patite bakule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZIVILA UPH
Molio bi sve nase kolege koje podrzavaju jedinstvo Hrvatskih pomoraca da se ne nadju uvrijedeni mojim postom. Pogotovo one buduce clanove UPH koji su jos uvjek na brodu.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom