Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9
    flores
    Guest

Početno Jeste vidjeli ovo

U receno vrijeme ce se odrzati prosvjed pomoraca pa se mole svi zainteresirani da nas dojdu podrzati u nasin zahtjevima i da pogledaju latinicu u ponedjeljak,UPH
    bublica
    Postova: 555 Svi prosvjeduju. Te??ko je pratiti sve te prosvijede. Koji su va??i zahtijevi?
    +tesko odgovoriti,pogledaj forum na pomorac.net

bublica
    Postova: 662 Podr??ka pomorcima ,ali smećarsku Latinicu ne bi gledao ni da mi plate.

Pih...Bandit sada populistički glumata socijalnu osvje??tenost i brigu za obespravljene ,kako bi imao pokriće kad opet bude i??ao sa svojim bljuvotinama i na??timavanjem povijesti

McAucliffe

Registracija: Dec 2002.
    Postova: 1,190 Radije bih crko od gladi nego da mi latinica pomaze doci do kruha.

dee
    Radije bih crko od gladi nego da mi latinica pomaze doci do kruha.

Zanimljivo...

I onima koji imaju djecu,a nemaju kruha za staviti na stol bi preporučio isto?

McAucliffe

I onima koji imaju djecu,a nemaju kruha za staviti na stol bi preporučio isto?

Gle, nemoj se sa mnom natezat na takve osnovnoskolske fore i forice.

Ako si svoju djecu doveo do situacije da je latinica ta o kojoj im ovisi kruh za stolom, onda si pucaj u glavu trenutno jer nisi zavrijedio da zivis. I to iz prostog razloga jer si radjanjem djece napravio zlocin protiv te same djece upustajuci se u odiseju zivota za koji si ocito apsolutno nesposoban.
    Ja ne govorim da nepravde ne postoje, ali najlakse je cijeli zivot zvat mamu, tatu, drzavu, medije, itd. Ja znam jedno: kad sam nezadovoljan poslom/placom/necin, ne uzimam zastavu, transparent i fucku i ne trcim na trg vec trazim novi posao. Ovisno o okolnostima, radilo se svasta, od najteze fizikalije do ugodnih poslova na kojima bi se pozavidjelo. Ali, radilo se. Sve ostalo su floskule.
    Tako da, ostavi se demagogije.
    dee
    Pogledaj profil korisnika

Radnici socijalistickih navika (koje ne prolaze na trzistu) dosli kod latina sa menadzerskim ugovorom od 5 cifri borit se za, pazi sad - socijalna pitanja.

Pa koliko glup moras bit da to popusis?

dee
    Ne branim ja Latina...

A sa demagogijom si upravo krenuo ti...i ??kolskim foricama...a vezano uz Latinicu...

I zaboravlja?? da u bijedi čovjek ne pita za sredstvo...nego uzima ponuđeno...i nada se najboljem...

Zanimljivo...znači svi koji imaju djecu,pa su 10,12 ili 16 godina nakon njihovog rođenja izgubili mogućnot normalnog prehranjivanja,da si u glavu pucaju?
    Jel si roditelji onog dječaka o kojem je tema ovdje na politici isto u glavu trebaju pucati...
    Toliko o demagogiju...
    Samo kukavice odustaju...drugi se bore i rukama i nogama...pa i uz pomoć novinara ako nikako drugačije ne mogu...
    Druga stvar je ??to tebi osobni antagonizam prema Latinu kroji postove...ali to je već druga priča...
    Zanimljivo...znači svi koji imaju djecu,pa su 10,12 ili 16 godina nakon njihovog rođenja izgubili mogućnot normalnog prehranjivanja,da si u glavu pucaju?
    Jel si roditelji onog dječaka o kojem je tema ovdje na politici isto u glavu trebaju pucati...
    Toliko o demagogiju...
    Samo kukavice odustaju...drugi se bore i rukama i nogama...pa i uz pomoć novinara ako nikako drugačije ne mogu...
    Druga stvar je ??to tebi osobni antagonizam prema Latinu kroji postove...ali to je već druga priča...
    Cekaj, cekaj. Ne mozemo tako razgovarat.
    Ja sam vrlo jasno rekao sto ja cinim u takvoj situaciji (a nisam jedan posao promijenio i nisam jednim poslom bio nezadovoljan). Isto tako, nisam sam na svijet i ima ljudi koji o meni ovise. Tako da, ne budi bezobrazan imputirajuci mi nesto sto ne govorim.
    Krajnje jasno: dovesti sebe i svoju obitelj da ti egzistencija ovisi o emisiji koja te hoce ili nece poduprijeti - to je krajnja neodgovornost prema vlastitom zivotu. Jer, ti u svoju egzistenciju, kao odgovoran covjek, moras ukalkulirati i dozu drustvene nepravde. To je jednostavno tako.
    Nadalje, ako ces vec govoriti o kulavicluku, onda je kukavicluk upravo ovo: biti spreman lajati na sva usta i uzdrmati drzavu oko neceg sto ovakvo kakvo je nema teoriju opstanka jer ju je svijet i konkurencija jednostavno zgazilo (pricamo o brodogradnji). To je ista prica o i poljoprivrednici: svi su mu generacijama sijali kukuruz i psenicu pa sije i on. Al kad nema kud s njima, onda prosvjeduje. A istovremeno, jalan je susjedu koji je mrvu mudriji gruno pare u lavandu i bere vrhnje.
    Ono o cemu ja govorim, dakle, jest ta iz socijalizma naucena intencija da se drugog trazi rjesenje vlastitog problema.
    Sukus je taj: kada se dovedes u situaciju da ti o drugome ovisi egzistencija do te mjere da ce ti djeca biti gladna ako ti drugi nesto ne rijesi, onda apsolutno da - pucaj si u glavu. (iz ovoga, razumije se, iskljucujem invalide, radno nesposobne i slicno)
    Cinjenica da se radi o Denisu Latinu je tu samo vrh ledene sante.
    Nadam se da sam sad bio jasniji.

dee
    Pogledaj profil korisnika
    McAucliffe ka?že:

Latin je sve samo ne novinar.

Latin snima i montira emisije na nacin da djeluju kao da idu u zivo.

Latin najavljuje kandidaturu za Predsjednika HR tvrdeci da je najkvalificiraniji 2anti-fashist"

Latin sustavno zrtvuje objektivnost na racun promicanja samo jedne politicke opcije/istine sto je razvidno iz odabira gostiju u njegovim emisijama.

nadalje...

imajuci na umu da je Latin jamacno obrazovaniji i intelektualno nadmocniji vecini hrvatskih pomoraca nema potrebe dvojiti da ce ih tijekom jedne emisije nekoliko puta prevesti zedne preko vode - iskoristiti ce ih kao male bebe za jos jedno ucvrscivanje njegove iznimno negativne slike o danasnjoj Hrvatskoj - a i nakon emisije i prosvjeda nijedan njihov moguci problem nece biti rjesen - dapace, dio hrvatske javnosti jos ce ih dodatno stigmatizirati i kao hrvatske izdajnike.

Pa sada, ko s vragom tikve sadi... samo neka pomorci idu u Latinicu.
    PowerLock ka?že:
    Latin je sve samo ne novinar.

Latin snima i montira emisije na nacin da djeluju kao da idu u zivo.

Latin najavljuje kandidaturu za Predsjednika HR tvrdeci da je najkvalificiraniji 2anti-fashist"

Latin sustavno zrtvuje objektivnost na racun promicanja samo jedne politicke opcije/istine sto je razvidno iz odabira gostiju u njegovim emisijama.

nadalje...

imajuci na umu da je Latin jamacno obrazovaniji i intelektualno nadmocniji vecini hrvatskih pomoraca nema potrebe dvojiti da ce ih tijekom jedne emisije nekoliko puta prevesti zedne preko vode - iskoristiti ce ih kao male bebe za jos jedno ucvrscivanje njegove iznimno negativne slike o danasnjoj Hrvatskoj - a i nakon emisije i prosvjeda nijedan njihov moguci problem nece biti rjesen - dapace, dio hrvatske javnosti jos ce ih dodatno stigmatizirati i kao hrvatske izdajnike.

Pa sada, ko s vragom tikve sadi... samo neka pomorci idu u Latinicu.

Naravno...a u RH sve bajno i krasno...

Nitko ne prosvjeduje...vladajući ne daju obećanja koje kr??e nakon par dana i tako...

A za sve lo??e,u stvari samo lo??u sliku (jer sve drugo u RH je bajno) su krivi Latin i njemu slični...

Stvarno to vjeruje???

dee ka?že:
    Cekaj, cekaj. Ne mozemo tako razgovarat.
    Ja sam vrlo jasno rekao sto ja cinim u takvoj situaciji (a nisam jedan posao promijenio i nisam jednim poslom bio nezadovoljan). Isto tako, nisam sam na svijet i ima ljudi koji o meni ovise. Tako da, ne budi bezobrazan imputirajuci mi nesto sto ne govorim.
    Krajnje jasno: dovesti sebe i svoju obitelj da ti egzistencija ovisi o emisiji koja te hoce ili nece poduprijeti - to je krajnja neodgovornost prema vlastitom zivotu. Jer, ti u svoju egzistenciju, kao odgovoran covjek, moras ukalkulirati i dozu drustvene nepravde. To je jednostavno tako.
    Nadalje, ako ces vec govoriti o kulavicluku, onda je kukavicluk upravo ovo: biti spreman lajati na sva usta i uzdrmati drzavu oko neceg sto ovakvo kakvo je nema teoriju opstanka jer ju je svijet i konkurencija jednostavno zgazilo (pricamo o brodogradnji). To je ista prica o i poljoprivrednici: svi su mu generacijama sijali kukuruz i psenicu pa sije i on. Al kad nema kud s njima, onda prosvjeduje. A istovremeno, jalan je susjedu koji je mrvu mudriji gruno pare u lavandu i bere vrhnje.
    Ono o cemu ja govorim, dakle, jest ta iz socijalizma naucena intencija da se drugog trazi rjesenje vlastitog problema.

flores
    Guest

Početno

To je sa forum.hr slučajno mi otvorilo kada je utipkano na google (latinica danas o pomorcima).

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

je,ja san bublica,otvorija sinoc post i pustija da vidin

flores
    Guest

Početno

Svaka čast Kokolo

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ma vraga,spasili me drugi jer nisan bas dobar u objasnjavanju,cini mi se da je stinica frenkie ili kolega,on je uspija sve objasnit onim inteligentnijim tamo,kad su me pitali zasto,ja san da pomorac.net link

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

ma tamo je modesty oduvik staljala na nasu stranu.Bilo je na tome dosta rasprava davno.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a sad znan ko je modesty,a stinica bice kolega po stilu

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Tsk tsk. Samo bi ih jedan put poslao da mi čiste sewage.

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Jel ima netko stream videa latinice?
    Da to vidim

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •