Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/13
    flores
    Guest

Početno Riječani i okolica

Dobar dan,
    S obzirom da se prosvjed bli?ži, pa evo malo da vidimo kada će se kretati iz Rijeke, dan prije ili tu noć? ?*ta ka?žete Aveo, Groff...i ostali? A i ljudi iz Splita neka malo ??ta napi??u u vezi parkinga tj.di bi najbolje bilo parkirati a da se neupadne u gu?žvu, bolje i malo hodati do rive, nego u kakvu gu?žvu upasti, ipak će to bit već prava sezona, i dosta ljudi vjerojatno. Pa malo savjeta nebi ??kodilo od strane vas ??ta ste iz Splita.
    Pozdrav

.................. mornareva zena avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    ..sta to koga briga...

Početno

Prolistajte malo kroz Kancelariju-prosvjed i smjestaj,tamo ima vec korisnih detalja.A ja mislim da ako se dodje ranije tj. do nekih 8 uri da nebi tribalo bit problema sa parkiranjem.Sta se tice nekakvih velikih i prostranih parkinga takvih u gradu nema,jedino onaj iza zgrade suda oliti kraj MUP-a.Je ga triba platit,al bar si siguran da ti je auto na mistu,a ima mozda nekih 10tak minuti nanoge do Rive.Ja bi tamo predlozila svima koji nisu sigurni di ce.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Pa nije baš 10-tak, meni bi oči ispale od tamo do Rive.Ima jedan priko puta bivše Depadanse, a sada knjižnice za jedno cca. 50 auta, ali isto bi trebalo doć ujutro ranije.A plaćaju se svi ,od 3 kn koliko je na ovom parkingu do 10 kn na Rivi.

flores
    Guest

Početno

Poštovanje,
    Hvala nick mornareva žena na ovim uputama o parkingu, a ovo drugo: Je, znam da ima u kancelariji takva tema, ali stvar je u tome da je prosvjed za sve pomorce, a oni koji nisu u udruzi nemaju pristup kancelariji ( što je i uredu ), ali zato bi trebalo to napisati na forum, da i ljudi koji nisu u udruzi imaju te informacije.
    Pozdrav

flores
    Guest

Početno

Hvala i zrile, ali svejedno molim moderatore da vrate post prosvjed i smještaj na forum, pa da i drugi mogu vidjeti. Pozdrav.Forza Fiume!

Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    ..sta to koga briga...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Pa nije ba?? 10-tak, meni bi oči ispale od tamo do Rive.Ima jedan priko puta biv??e Depadanse, a sada knji?žnice za jedno cca. 50 auta, ali isto bi trebalo doć ujutro ranije.A plaćaju se svi ,od 3 kn koliko je na ovom parkingu do 10 kn na Rivi.
    Ma ke oci ispale,za cas si do doli,osim ako ne ides priko Gripa
    A to kod Depadanse,tamo parkiram svaki dan i vise od 20tak auta tamo nemoze stat,nema sanse,al na njemu uvik bude po koje misto a ujutro oko 8-8ipo bude uglavnom poluprazan.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mornareva zena Vidi poruku
    Ma ke oci ispale,za cas si do doli,osim ako ne ides priko Gripa
    A to kod Depadanse,tamo parkiram svaki dan i vise od 20tak auta tamo nemoze stat,nema sanse,al na njemu uvik bude po koje misto a ujutro oko 8-8ipo bude uglavnom poluprazan.
    Tu i ja parkiram, mo?žda se znamo sa parkinga??? Znači bitno je doć ujutro ranije!

Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    ..sta to koga briga...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Tu i ja parkiram, mo?žda se znamo sa parkinga??? Znači bitno je doć ujutro ranije!
    A ko zna mozda smo se i sreli digod,e
    A e,triba doc ranije,u svakom slucaju i onda problema nema,iza 8ipo su vec svugdi guzve!

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Mislim da bi se moglo organizirano doći zajedno,

Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    ..sta to koga briga...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od aveo Vidi poruku
    U kolonu jedan po jedan,a umisto fijoka obisit zastavice UPH,pa vam se tako mozda jos neki putem prikljuce

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od aveo Vidi poruku
    Da vas nebi Torcida onda sačekala.

Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    ..sta to koga briga...

Početno

Ma ke torcida tako rano,oni tad jos spavaju
    Palo mi na pamet da i veliki parking kod Sustipana isto nije losa ideja,a i on je nekih 10tak minuti od mista okupljanja.Triba proc kroz Marjanski tunel i ic ravno do raskrizja T,na njemu skrenut livo pa je tu jedan manji parking koji je inace pun,al iza tog parkinga triba skrenut desno i na livu stranu je taj veliki parking na kojem rano ujutro isto zna bit dosta praznog mista.

flores
    Guest

Početno

Molim moderatore da vrate temu "Prosvjed i smještaj" koju sam bila otvorila. Zahvaljujem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •