Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5

Tema: Pomoc

ČOF
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    Teekay LNG

Početno Pomoc

Bok svima... Radim kao prvi casnik na jahti pod Hrvatskom zastavi i to jednoj od najvecih pod na??om zastavom (37m) i ?želim ici na drugu vecu ili na offshore, poku??ao sam preko svih agencija koje sam na??ao ali ni??ta, imam polozen porucnicki i sve ostale brevete...

Clan Posade
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    NASA

Početno

mislim da ti za offshore trebaju jos poneki breveti,. Najbolje se konzultirat s kolegama koji su na offshore. Cini mi se bez iskustva ljude ne uzimaju

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

@Tommy daj napisi kako je na tim "nasim" jahtama,uvjeti...i naravno moze li se upast tamo,na koji nacin...
    Sta bude bit ce

motorhead zorro avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Brazil

Početno pomoc

Citiraj Prvotno napisano od tommy Vidi poruku
    Bok svima... Radim kao prvi casnik na jahti pod Hrvatskom zastavi i to jednoj od najvecih pod na??om zastavom (37m) i ?želim ici na drugu vecu ili na offshore, poku??ao sam preko svih agencija koje sam na??ao ali ni??ta, imam polozen porucnicki i sve ostale brevete...
    Probaj na V-ships RI, GI-MI (Zg), dobio posao odmah(strojar), primaju na Bourbona, direktno ne Mariner.
    V-ships krca na Finarge Armamento Genovese, moze bez DP, ostali traze DP.

Clan posade North avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    World Wide

Početno

idi na google i utipkaj French Riviera-Jobs Offered:AngloINFO..imaš milijon oglasa za jahte..šalji CV i budi uporan,ne odustaji..uzmi telefon i zovi kad pošalješ CV..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •