imam 30 godina i 9 godina sam na brodovima,trenutno trazim kompaniju ali svi mi govore da ukrcavaju oficire(inace sam timunjer).sta da radim?kome da se obratim?POMAGAJTE!!!![]()
imam 30 godina i 9 godina sam na brodovima,trenutno trazim kompaniju ali svi mi govore da ukrcavaju oficire(inace sam timunjer).sta da radim?kome da se obratim?POMAGAJTE!!!![]()
020 352 285
darijo gluncic
Atlantska Plovidba d.d.
placa oko 1500+(placaju pranje stiva) eura i placena davanja dok si na brodu
prva liga za timunjere
pogledaj jos post offshore
sastavljam rastavljene zene
od kada to plačaju pranje ??tiva? znam kad sam bio 2007/08 kao kadet da ovi AB nisu dobivali ni??ta.
prije jedno godinu -godinu ipo.
dobijas tzv, cargo hours a skupi se par stoja evra
a e to je nešto bilo taman počelo kad sam ja iša ča
Atlanska ima i viška ljudi,na jedan broj su ukrcali filipince zbog krize,svi osim barbe i kapa,
ne znaju ni gdje će sa svojim ljudima
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
Neznam od koga si to cuo.Pa krcaju filipe jer nema nasih.
u narednih godinu dana izlaze im 4 novogradnje(2 bulka+2 product tankera)
vidite na link
http://www.maritime-connector.com/Em...&lang=Croatian
netraze ljude fore radi.
za timunjere sam siguran da im fali jer na zadnjih par brodova sam ima samo po jednog-dva.
a čuo od ljudi koji su kucali na vrata tamo i tra?žili ukrcaj za timunjera a ovo da im fali samo 1.strojara su Bajove riječi.Ja sam isto i??ao tamo za 3.palube pa su mi rekli gdje si bio prije godinu dana kad smo ljude po putu hvatali
ali vrijedi poku??ati, nikad se ne zna...
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
ma to je standardno.
mozda trenutno sad imaju ljudi ali prcekaj malo,jer dosta ljudi napravi brod dva i ode na stranca.
ja sam isto prvi ukrcaj ceka dosta.![]()
Pozdrav patriote!
Cuo san da kozulic u trstu prima posadu na platforme. Ima vec par timunjera sa koji san ja bio da su prosli tamo za piture. cujem da im je dobra placa i ugovor im je 28 na brodu 28 doma. Nadam se da ce ti pomoc ova informacija.
Pozdrav i Sretno
Krepat ma ne molat
hvala na info. patrio!SIAMO SOLLI CONTRO TUTTI!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)