Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15

Tema: Hitno!!!

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Exclamation Hitno!!!

Postovani,
    Svi zainteresirani za dole navedeni mail, molim da mi se jave na moj PM ili jos bolje na Mob: 091 958 1205 (ovo mi je broj za mafijaske poslove )
    Pocetna placa je 3500 eura na misec (samo dok ste na brodu), ugovor je 4 miseca on, 2-3 off, covik mi je reka da se placa povecaje svakim ugovorom do optimalnog zadovoljstva na obe strane,brod je mali i navigaje samo doli po Africi.

For now I need a C/E for the Sunrise III which is a small coaster
    > trading in West-Africa.
    > Deck crew is Filipino, 2nd engineer + motorman are from Ghana. Ship is
    > very basic so not too much to be expected like internet, accommodation,
    > etc. because it's simply not there.
    >
    > Also a 2nd engineer with C/E license will be ok.
    >
    > Rgds,

E zaboravija sam reci,ponude se primaju do najkasnije 20:00 sati veceras.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Ja sam jako skeptican kad citam ovakve ponude, a pogotovo ovaj "time limit" do kada primaju ponude mi je upalija "alert" lampicu. Poznavajuci dobro obalu W.A. mislim da je zaboravija napisat da i A/C radi samo vikendom, a ventilator u kabini spada pod dodatnu opremu. Casper stvarno si mafiozo ;-)
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Smile Aprililililil

je, je,.....aprilili
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Decki znam da je 1.Aprilili, ali ponuda je stvarna,ipak se nebi zajebava ovakvim stvarima, inace kompanija je Holandska,a tip je moj dobar prijatelj,znam da ponuda nije neka,ali ako ima neko kome gori pod petama,molim da mi se javi,STVARNO SE NE ZAJEBAJEM,a ako mi se netko javi, dobice sve potrebne odgovore sto ga interesiraju,inace,ja sam ga pita za internet,i ostale gluposti da bi vam moga pruziti sto vise podataka,da nebi ispa kurvin sin.

ashore valdez avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    na kopnu

Početno

zar ima upravitelja koji su spremni hitno poc za WE pod ovakvim uvjetima ja sam mislio da je seniorima manje vise ok?
    sea is our environment

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno Evo i slika

[IMG][/IMG]
    Life is too short to remove usb safely

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Ma znam da je ponuda losa,
    Nisam ni mislio da je koka sa zlatnim jajetom,ali.....,ponuda je tu.
    Inace ispricacu vam jedan istinit dogadjaj.
    Tu u Zadru su jednoj familiji (siromasnoj) nudili posao cistaca groblja za 3500 kn mjesecno, ljudi koji su im ponudili posao, vidili su da je familija u jako losem stanju,nitko nije bio zaposlen i zivili su u nemogucim uvjetima, sjetili su se te familije, pa su im na taj nacin odlucili pomoci, kad su im priopcili sto im nude,ovi iz familije ih skoro nisu namlatili, i jos su se nasli uvrijedenim da im se nudi posao cistaca groblja.
    Da se mene pita,ja bi tu familiju pustio da krepaju (namjerno koristim ovu rijec) jer ti nisu za ziviti.
    Ja sad imam placu koju imam,medjutim bio sam za prvog casnika palube i na brodu sa ugovorom od 7 mjeseci a placa 2800 dolara mjesecno (ne permanent),ali to je bilo poslijeratno doba,imao sam malu dicu a novaca mi je trebalo,i ja sam prihvatio,znam da ima dosta ljudi (i pomoraca) bez posla,ali neka ne misle svi da ce prvi ugovor ici za 10000 eura misecno (permanent),treba matrikulu sporkat i skupit iskustvo,pa onda pricati.
    Ovo je ponuda posla,nitko vas ne tjera da prihvatite,ovo nije Thread za dijaloge vec ponuda,ako ima zainteresiranih nek mi se jave,a ako nema,NO PROBLEM,trazite bolje,Good luck.Takodjer znam da su se neki sprdali na racun NOMISA (Vroona) i placa na Stand-by,no ja znam i cujem od Barry-ja da su pretrpani molbama iz Hrvatske,tu ne morate ispasti face,ako ste u krizi javite se a ako niste,bog vam dao svakom 20000 eura mjesecno (permanent) svim pomorcima,ali hebiga,nece da nas placaju toliko.
    Zato molim, "dobronamjerne" savjete ostavite za Konobu a tu primam samo ozbiljne ponude,ako ih ima.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Oće to moj Casper, ljudi su ti takvi.Ja jednoj priji koja ima dvoje dice jedno drugom do uva, ona i muž ostali bez posla, u kreditima i dugu do grla...donila robu od svog sina ka da joj bar malo olakšam jer su dica praktički bila bez postola.Znaš šta je napravila?Probrala samo markirano ostalo mi vratila.Ne da sam popizdila, nego...I misliš da je slučajno zahvalila?Zato sad sve nosim u Maestrala.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@casper2005
    Svaka ponuda je dobrodosla.Svaka roba nadje kupca.Sta se tice ovih prica sigurno ih ode ima jako puno tipa posudili pare i pare nikad nazad.To je nekako klasika u nas pomoraca.Tako da ovo sta pisete me nimalo ne cudi sta ti je nasem coviku 100 iljada erla?

ashore valdez avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    na kopnu

Početno

Casper, slazem se da je tvoja namjera bila pozitivna, iako tvoj naknadni post ne kuzim uopce.

Najprije ne razumijem kojem upravitelju treba sporkati matrikulu, a da ne spominjem bizaran primjer sa zakljuckom od dobrodoslome "krepivanju" familije (pretpostavljam da su djeca ukljucena) i to samo zato jer su roditelji neodgovorni.

Kako god, slazem se da ovo nije konoba (iako niti tamo nebih dalje diskutirao) te stoga zavrsavam.
    sea is our environment

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od valdez Vidi poruku
    Casper, slazem se da je tvoja namjera bila pozitivna, iako tvoj naknadni post ne kuzim uopce.

Najprije ne razumijem kojem upravitelju treba sporkati matrikulu, a da ne spominjem bizaran primjer sa zakljuckom od dobrodoslome "krepivanju" familije (pretpostavljam da su djeca ukljucena) i to samo zato jer su roditelji neodgovorni.

Kako god, slazem se da ovo nije konoba (iako niti tamo nebih dalje diskutirao) te stoga zavrsavam.
    @Valdez
    Nije bilo nikom upuceno,pa ni vama,
    Nisam mislio da Upravitelju treba sporkat matrikulu,ali u e-mailu koji sam prenio pise (pogledajte malo bolje) da u obzir dolaze i 2nd Engineer, eto na to sam mislio, Sto se tice "krepivanja familije" radilo se o ocu 70-tak godina, majci takodjer 70-tak godina i sinu mojih godina (oko 45), taj tip nikad nije radija jer je lin,a kad su mu to ponudili onda su se naljutili svi skupa sa njim,Inace ima tu u Zadru tip koji zica (neznam mu sad ime ili nadimak) uvik ceka isprid ducana i pita,"brate imas kunu", ja sam mu nudija 320 kuna po metru da mi drva iscipa,pa me izvridja ka najgoreg cigana,e pa takvi nek krepivaju,ja sam se borio za 960 kn. misecno 1991,razmislite malo o tom,iako kazem,nije bilo nikom posebno upuceno.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Postovani,
    Od ovog trenutka, smatrajte ovu ponudu zatvorenom, upravo sam kontaktirao covjeka i rekao da nazalost nema zainteresiranih, vise srece slijedeci put.

Kadet scotken avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Offshore

Početno

Svaka cast Caspere,ljudski i posteno sa tvoje strane,ali znas kako kazu -ko tebe kamenom ti njega pogacom.I ja san posli rata isa na prvi brod sta san uvatija,nisan niti pita za placu.A ovima sta misle da ce odma uletit na Space Shuttle Company,porucujen da kupu wireles pa udri po surfu ,sidnu na klupu isprid zgrade i pitaju mater za duvan dok ne dobiju ''idealnu ponudu''.Pozdrav Caspere,ja se nebi toliko trudija na tvom mistu

sek/mak Mari_Mat avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    exGB/ sada Shell

Početno

Caspere bravo za tvoju volju za pomoc ljudima,valjda nikome ne odgovara trenutno ali svaka cast.

Cif OPDS gen. war avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    na lati

Početno

Casper,
    svaka cast..ali znas kakvi su nasi ljudi...
    I ne bi tija diskutirat dalje..
    Veseli i zdravi bili.
    Laganini po moru se brckam

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •