Upravo mi je barba, dugogodisnji brodski kuvar sa iskustvom i kuvara i managera izgubija posal. Kome da se javi za posal?
Upravo mi je barba, dugogodisnji brodski kuvar sa iskustvom i kuvara i managera izgubija posal. Kome da se javi za posal?
Zaludu me svitovala i zaludu place
a prika ja ti to bas neznan jedino mi pada tankerska,sorry sto neman bolju ideju
Zoroviću kronično nedostaje kuvara, sad čak razmišljaju uvest Filipince jer nema naših, pa javi se..naglasi za OSG tankere a možda mu fale i za neke druge...Sritno!
Pogledaj tu imas adrese od agenata pa lipo neka zove i pita direktno i odma ce znat kome treba kogo. Svaki dan neka nazove par agencija i valjda ce mu uletit nesto.
@Posejdon
imas PM
a moze se barba i ode javit:
http://www.seamariner.com/www.seamar...oms/frames.php
ID: OBS Cook / AMA / FRC BOATMAN
Rank: Cook, Cook/AMA or Cook/FRC Boatman
Certs: ITSO, AMA, FRC BOATMAN, Cooks cert, STCW 95
Vessel Type: Standby Vessel
Trip Length: 4 Weeks on, Leave period flexible
Trading Area: Northsea
Start Date: Various
Perm / Temp: Temp
Salary: Approx Â?100.00 pd
della@seamariner.ltd.uk
Probaj Splosnu Plovbu prije je bilo nasih kuvara ,sad neznan.
Nemoj na Splosnu to je valjda najlosija firma na prostorima ex juge! Sad ce me napast da ne argumentiram svoje komentare, al mogu skratit pricu pa navest jedinu pozitivnu stvar kod njih placa stvarno stize redovito al to je jedino!
Je galjot imas pravo Splosna i ni neka firma ,ali ako covik ne uspije nigdi neka mu to bude zadnja opcija. Znan jer san bi tamo 5 godin.Tesko je danas se nasim kogima i posadi ukrcat(j...ga ima jeftinije radne snage).
Hvala svima na odgovorima.
Zaludu me svitovala i zaludu place
Mscrecruitment.com
A da je bilo provat Brodospasa. Kaze mi prijatelj da nisu bas dobri sa kuvarima, znan da nije nesto, ali za prvu ruku dok ne nadje sta bolje..... A i brodi su vecinon u Jadranu sad. A ako je blizu Splita nek proseta do trecea kata u kapetaniju pa prica sa njima, nekako je drukcije kad ti vidu facu nego kad pricas sa njima na telefon. I obicno su mu od 8 do 10 i od 12 do 14 svi gori pa nek poviri ako mu pase
@Posejdon
Evo bio sam maloprije na stranici: www.shipping-connections.com
Ima istaknuto da trebaju kuhara.., pa neka zove. Contact person je capt. Tewari iz Indije. ??ivi i dr?ži agenciu za ukrcaj u Londonu i vrlo je ljubazna osoba, koliko se mo?že steći dojam preko telefona. Pričao sam s njim vi??e puta.
good luck
.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)