Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    master boomerang avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tsm

Angry Za sto vise pomoraca

Evo jedan prijedlog u kojem bi mogli svi zajedno sudjelovati.
    zajednicki kao pomorac.net poceti slati dopise nasim posrednickim agencijama za sto veci ukrcaj nasih kadeta i assistenata. da malo pritisnemo i njih da se pozabave tim pitanjem. trebalo bi i njima to biti u interesu za buducnost.
    To bi trebao biti i posao naseg SPH, ali.... stara prica

Amo ideje na koji nacin da zapocnemo

Barba fred perry77 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ako bude srece...

Početno

Slažem se apsolutno
    napisati neki proglas i prosljediti ga agencijama,SPH kao i večini dnevnih novina jer će se tako još bolje čuti naš glas, da ne završava u kantama za smeće kao i obično
    Natko Zrnčić PIČKIN Dim...

xyz
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Dobra ideja, posebno ako bude nesto od najavljivane udruge.
    Medjutim, ne zanemarimo opet cinjenicu s kim imamo posla kad se spominju agencije. Svi mi znamo da zadnjih godina imamo vjetar u ledja pa nas tetose, ali sjetite se kako je bilo prije 10 god kad si kod nekih tih istih agenata mora pisat molbu samo za razgovor...
    Takodjer, mogli su i oni kroz svoju udrugu CROSMA mozda napravit vise i regirat kod uvodjenja novog zakona, bar sa nekim dopisom, javnim istupom ili prijedlogom kako bolje uredit taj zakonik. Iskreno, i oni zive od nas...
    Ja osobno nikad nisam cua da je itko od njih ista napravia osim sta eto neki nude usluge obracuna poreza i sredjivanja administracije.
    Pari mi da su u ciloj prici odlucili mudro sutit....pa se nemoj bas nadat povecanju broja kadeta i asistenata.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od NorthSea Vidi poruku
    Dobra ideja, posebno ako bude nesto od najavljivane udruge.
    Medjutim, ne zanemarimo opet cinjenicu s kim imamo posla kad se spominju agencije. Svi mi znamo da zadnjih godina imamo vjetar u ledja pa nas tetose, ali sjetite se kako je bilo prije 10 god kad si kod nekih tih istih agenata mora pisat molbu samo za razgovor...
    Takodjer, mogli su i oni kroz svoju udrugu CROSMA mozda napravit vise i regirat kod uvodjenja novog zakona, bar sa nekim dopisom, javnim istupom ili prijedlogom kako bolje uredit taj zakonik. Iskreno, i oni zive od nas...
    Ja osobno nikad nisam cua da je itko od njih ista napravia osim sta eto neki nude usluge obracuna poreza i sredjivanja administracije.
    Pari mi da su u ciloj prici odlucili mudro sutit....pa se nemoj bas nadat povecanju broja kadeta i asistenata.
    Uvik ista prica. Cekaju da vide ko ce iz cijele price izac kao pobjednik i toj struji ce se priklonit. Beskicmenjaci bili i ostali.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a ljudi moji,tribamo pomoc jedni drugima i ukrcavat se direktno pa ce nas vuc za rukav da idemo priko njih,ionako nas fali,bar seniora

Master
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

.......ma kakvi agenti, briga njih za juniore.Uglavnom su se svi nalupali love i mogu zatvoriti sto se njih tice.Ja sam se odlucio za direktan ukrcaj.Na zalost tesko je kadetima ali treba biti uporan,nije bilo bolje ni prije 15 godina.Cekao sam 6 mjeseci da me netko primi.

---- Propuh avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dalmatinac2007 Vidi poruku
    Tako je, moderator pribaci ovo u neku drugu temu. Vec mi ljudi prigovaraju da ih nagovaram na ovaj forum a kad dodju tamo onda kadeti pametuju poput Bosanca i zgadi im se i forum i sve oko njega. A Bosanac, ti ces skuziti kako si sa svakim novim danom na brodu sve pametniji i smijat ces se svojim starim razmisljanjima. Nema ode nista negativnog, da ja tebe prcam ili slicno. Pazi da ne vridjas i omalovazavas ekipu oko sebe i samo naprid.

Zadbjih devet postova premjesteno u ''kadet na LNG''
    Posljednje uređivanje od Propuh : 03-24-2009 at 01:31 PM
    "Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •