Pozdrav svima... Trenutno radim kao casnik na jahti pod hrvatskom zastavom od 40m jahti i ?želim ici dalje na drugu jahtu ili offshore ali mi je to nemoguca misija!!!! Pomagajte....
Pozdrav svima... Trenutno radim kao casnik na jahti pod hrvatskom zastavom od 40m jahti i ?želim ici dalje na drugu jahtu ili offshore ali mi je to nemoguca misija!!!! Pomagajte....
www.m-shipmanagement.com
offshore
...ca smo na ovom svitu...
A Care moj kreci i salji na agencije za jahte i imas iskustva tebi granice nema. Samo moras virovati u sebe a nikad ne reci da nemozes. A pomoci cemo ti svi ode to ti je sigurno. Javim ti kad stignem adrese za yahte sad san busy. BTW pricas li EngleskI?
Evo par adresa za jahte ako kome mogu pomoc. Provacu nac jos koju pa poslat. Pozdrav svima.
@mimi
salji okolo na adrese ali moras imat CV sa slikom i jos dosta drugih gluposti. Nadam se da parlatas engleski jer tamo drmaju englezi i ostali anglosaksonci, kenguri, kiwii itd. Inace ako ides priko agencija u Antibu i Monacu morat ces doc na intervju osobno inace ce te tesko ko ukrcat pogotovo sta si na kuverti. Traze iskustvo u jahtingu i ne znam sta imas od breveta. Uglvanom pici po svim agencijama, sve je na tebi tribas samo uprit, ne vidim zasto je nemoguca misija. Ako ti triba jos sta objasnit pisi na pp da sad ne tupim tu pola ure, a isto tako imas ovde na forumu na jahte istu temu![]()
Dobro dosao na forum...
To je jahta od Zubaka u Icicima koliko sam shvatio?
Mozes li napisati kakavi su uvjeti i kako se radi?
mozes se javit i joe hogsonu,on ti krca na jahte i vec godinama mi salje ponude ali me to ne privlaci ali ima lipih poslova kod njega
just4engineers.com
ili direkt joe@wizzwazz.com
Aaaa slušaj uvjeti ti nisu bog zna što, plaća je užasno mala i vecinu vremena provodis u marinama tko da ti je sve jasno... ipak je placa najveci faktor u svakom poslu...
To je dobar posao za onoga koji nema porućnićkog ali za onog koji ima nije jer je i jahta manja od 500 gt.
Pozdrav, hvala svima...
zanima ma kako uopce upadnete na offshore kada svi traže to jebeno iskustvo, pogotovo meni koji imam 26 god, pa to je nemoguce... mislim da sam u roku od dva mjeseca poslao preko 200 aplikacija, na pola mi nitko nije niti odgovorio.
Čini mi se da je i meni i mom muzu ukrcaj NEMOGUĆA MISIJA,
zato Vs molim ako znate firmu na koju bi moga ić sto prije ko asistent da mi napisete.
Poslala san par mailova ali niko ni A ni BE.
U Tankerskoj rekli da prvenstvo imaju oni sa višon i da se javi za misec dana,
a on bi kroz 9-ti misec triba ic da uvati poručnicki u trećen misecu.
Na Lošinjsku se ne vraca iako tamo traze asistente.
Hvala
Nemoj se zanositi da ne??to mo?že?? promjeniti na mu??karcu, osim ako nosi pelene
Fala ti,
ja se na snalazin ovdi na forumu bas pa cu se javiti Sea St ako sto zna.
Puno fala
ljubac bebuski
Nemoj se zanositi da ne??to mo?že?? promjeniti na mu??karcu, osim ako nosi pelene
??krpinice navrati u koko??injac bit će nam drago![]()
Trenutno mi kokošinjac u glavi di ce se ovaj moj ukrcati o oce li uopće
(((
Ne brini ako ne nades javi mi se do 5.9 pa cu te uputiti na par adresa da se ukrca muz
Ali reci mi dali ti muz ima ocjene s proslih brodi i dali je bija prije na brodu i koliko ugovorra?
Nemojte se ljutit a ja i ne znan cilu pricu. Mozda je covik stvarno ima lose iskustvo sa Losinjskon. Ali meni ta recenica malo bode oci pa ako je stvarno bilo toliko lose nek napise jer ovde ima asistenata koji bi vjerovatno tamo otisli. Ako se toliko tesko ukrcat za asistenta a moze se vratit na Losinjsku onda zasto ne. Na kraju krajeva, rjesice asistenturu,polozit lasu i trazit dalje. Skoro sve je bolje nego stat doma. Opet,samo moje misljenje.
on je sa 20 god isa prvi put na brod sa školon BRODOMEHANIČAR i bio čistač pa mazač -to je bilo na tankerskoj.
onda je bio upravitelj stroja do 1000kw na ribarici
pa asisent na losinjplovu 5 ipo miseci jer su prodali brod,i ima misec ipo kratke znaači triba mu jos 5 miseci duge.
e da i zna engleski tako tako
Ej turist
tamo ti je glavni Moković koji je iz Ugljana tj žena mu.
Ugl ta firma je prodala brodove vise manje i sad krca filipnce
mozda su barba i prvi hrvati
tako je bilo kad mi jemuz navigava
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)