Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/2

Tema: LPG- posal

LPG
    LPG je odsutan
    Clan Posade LPG avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Exmar

Početno LPG- posal

Danas sam dobia poziv od V-shipa(Split) za neki posal za LPG brodove. Jos nista nema konkretno (place, ugovor..) tek pregovaraju pa se malo raspituju kakve su place na ovim brodima da znaju kakve uvjete postaviti. Uglavnom tribali bi bit svi nasi oficali ali jos nista konkretno. Sljdedeci tjedan su mi rekli da navratim pa mozda bude kakvih konkretnih informacija pa javim.
    Uglavnom ka i svugdi standardna postapalica da traze iskustvo na LPG. Pa eto ako ima neko moze se javit.
    Ej vapore

LPG
    LPG je odsutan
    Clan Posade LPG avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Otisa sam do V-Shipa i radi se o Ethylen carrieru. Za mastera i prvog LPG iskustvo obvezno, a za ostale mozda bi proslo i tanker iskustvo.
    Stvar je da traze ljude koji bi ponudili neke svoje zahtjeve (place) za koje bi dosli tu navigat,a oni bi to prosljedili dalje i nadali se da ce owner to prihvatit.
    Nista detaljnije ni oni ne znaju za sada, ali ako ima ko da je trenutno u potrazi pa eto neka prova nazvat pa ko zna.

0992168836, g. Madunic
    Ej vapore

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •