Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/57
    2.Casnik ivo_1 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Jan De Nul

Početno Sea core & mare nostrum

Ima li netko ikakvu info o Seacore kompaniji (offshore) i agenciji Mare Nostrum iz Splita.
    Hvala
    lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

O Seacoru san cuja sve o.k. jer mi je jedan prika bija tamo, a sta se tice agencije Mare Nostrum mislin da je vodi jedan moj bivsi prof. iz srednje zove se Ivica Jaman. Mislin da su frisko osnovani i da je kancelarija tamo u Dalme na katu, neman neke posebne detalje.

3.Casnik MarinST avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Postavljas pitanja o kompanijama u Topicu gdje se oglašavaju radna mista????
    ...vrime ide, ne čeka nikoga, ni čovika ni Boga...

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

mene zvali i nude 200s dnevno

je,nisan tija
    Posljednje uređivanje od Propuh : 07-02-2009 at 12:29 PM

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    mene zvali i nude 200s dnevno
    Za cifa jel?

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    je,nisan tija
    Normalno. Na Seacoru u Angoli (a i na drugim normalnim firmama) sekondo ima toliko. Cak i bez iskustva.

Mali od ku?žine Borac avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    W.Africa

Početno

Citiraj Prvotno napisano od beerseeker Vidi poruku
    Normalno. Na Seacoru u Angoli (a i na drugim normalnim firmama) sekondo ima toliko. Cak i bez iskustva.
    @beerseeker
    Je mozda normalno bez ikakvog iskustva ali s iskustvom nije normalno pogotovo strojara.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

ma o kakvom iskustvu pricate.Napises na CV sta god oces pari da to iko provjerava. Meni pise da sam bija u Specijalno policiji sta u mom slucaju i je istina ali moga sam napisat da sam bija i u zelenim beretkama

Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    W.Africa

Početno

Slazen se u potpunosti Frankie, ali mora san napisat da nije normalno i to on board only.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

pa di ces nas danas strojara sa iskustvom.A te pare su uzas.Oni traze,a mole Boga da ne nadju nikoga pari mi se

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Borac Vidi poruku
    Slazen se u potpunosti Frankie, ali mora san napisat da nije normalno i to on board only.
    Primjeti tocku koja razdvaja rijec "Normalno" od druge recenice. Poanta je bila da je normalno da nije pristao a ne da je to normalna placa. O tom potom

Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    W.Africa

Početno

Citiraj Prvotno napisano od beerseeker Vidi poruku
    Primjeti tocku koja razdvaja rijec "Normalno" od druge recenice. Poanta je bila da je normalno da nije pristao a ne da je to normalna placa. O tom potom
    @beerseeker
    Sorry greska, nemoj se odma ljutit. ponekad san brzoplet a postajen i corav pomalo. Evo san prije broda napravi ocale, ali neman naviku nosit pa promakne stagod.

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Borac Vidi poruku
    @beerseeker
    Sorry greska, nemoj se odma ljutit. ponekad san brzoplet a postajen i corav pomalo. Evo san prije broda napravi ocale, ali neman naviku nosit pa promakne stagod.
    Je, bas se ljutim, skoro sam iz koze iskocio od bijesa

Zivio rodjo, pomalo i pazi da da ti u ugovoru nesto ne promakne, lako za forum

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

jel onda problem upast na seacore bez iskustva. ja san strojar i tražin tamo posal

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od brankanel Vidi poruku
    jel onda problem upast na seacore bez iskustva. ja san strojar i tražin tamo posal
    Nije problem ni upasti niti avancati. A ima ti i kolega s Jadrolinije tamo
    Sto se posla tice, penzija. Osim ako ne ides na Heimdala gdje te ceka 9 pomocnih

P.S. Seacor a ne Seacore

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Aha, fala, a neznan baš nekog s Jadrolinije šta je tamo al mi je jedan prijatelj kapetan kod njih, pa će mi on pomoć. Tija bi na ove offshore suplajere. A ako oden za 3rd, koliko bi po prilici prošlo za do sekonda doć? Triba li mi koji poseban brevet za na Seacor (fala na ispravci)?

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Aha, fala, a neznan ba?? nekog s Jadrolinije ??ta je tamo al mi je jedan prijatelj kapetan kod njih, pa će mi on pomoć. Tija bi na ove offshore suplajere. A ako oden za 3rd, koliko bi po prilici pro??lo za do sekonda doć? Triba li mi koji poseban brevet za na Seacor (fala na ispravci)?
    Mare Nostrum ti ukrcava u Perzijski zaljev, jedan je brod sad u Egiptu i jedan AHTS je u Saudijskoj Arabiji. Uglavnom se radi o suplajerima, ROV, za jednog AHTS znam i jedan je cable-layer.
    Za 3rd/Eng mozes eventualno na tog Heimdala otici jer sve ovo drugo ima samo kapa i cifa u makini (plus oilere). Ali ni na tu poziciju nije problem upasti ako imas papire, njima je bitno samo pokriti mjesto. Uglavnom, nije firma neka sreca, ali ako dolazis sa jadrolinije, preporodit ces se. 200usd/dan i 2/2 ugovor. Nije neka lova ali bolje od onoga sto si imao dosad.

Btw, sto se breveta tice, ne treba ti nista specijalno, osim sto ce te vjerojatno oni poslati na H2S tecaj prije nego te iz hotela prebace na brod.

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Fala ti lipa na informacijama, taj Mare Nostrum je isto agencija? jer ja iden priko onoga Muštre u trogiru, njegova se firma zove mariner čini mi se

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Fala ti lipa na informacijama, taj Mare Nostrum je isto agencija? jer ja iden priko onoga Mu??tre u trogiru, njegova se firma zove mariner čini mi se
    Jesi siguran? Kamo srece da ides preko Mustre i da ides u Afriku a ne u zaljev ali koliko je meni poznato, Mustra vise nema veze sa Seacorom. Provjeri to malo.

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Ovaj je moj priko njega i vodi me preksutra tamo, tako da vjerovatno ima veze...neznan, vidićemo.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •