Ima li netko ikakvu info o Seacore kompaniji (offshore) i agenciji Mare Nostrum iz Splita.
Hvala
Ima li netko ikakvu info o Seacore kompaniji (offshore) i agenciji Mare Nostrum iz Splita.
Hvala
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
O Seacoru san cuja sve o.k. jer mi je jedan prika bija tamo, a sta se tice agencije Mare Nostrum mislin da je vodi jedan moj bivsi prof. iz srednje zove se Ivica Jaman. Mislin da su frisko osnovani i da je kancelarija tamo u Dalme na katu, neman neke posebne detalje.
Postavljas pitanja o kompanijama u Topicu gdje se oglašavaju radna mista????
...vrime ide, ne čeka nikoga, ni čovika ni Boga...
mene zvali i nude 200s dnevno
je,nisan tija
Posljednje uređivanje od Propuh : 07-02-2009 at 12:29 PM
ma o kakvom iskustvu pricate.Napises na CV sta god oces pari da to iko provjerava. Meni pise da sam bija u Specijalno policiji sta u mom slucaju i je istina ali moga sam napisat da sam bija i u zelenim beretkama
Slazen se u potpunosti Frankie, ali mora san napisat da nije normalno i to on board only.
pa di ces nas danas strojara sa iskustvom.A te pare su uzas.Oni traze,a mole Boga da ne nadju nikoga pari mi se
jel onda problem upast na seacore bez iskustva. ja san strojar i tražin tamo posal
Aha, fala, a neznan baš nekog s Jadrolinije šta je tamo al mi je jedan prijatelj kapetan kod njih, pa će mi on pomoć. Tija bi na ove offshore suplajere. A ako oden za 3rd, koliko bi po prilici prošlo za do sekonda doć? Triba li mi koji poseban brevet za na Seacor (fala na ispravci)?
Mare Nostrum ti ukrcava u Perzijski zaljev, jedan je brod sad u Egiptu i jedan AHTS je u Saudijskoj Arabiji. Uglavnom se radi o suplajerima, ROV, za jednog AHTS znam i jedan je cable-layer.
Za 3rd/Eng mozes eventualno na tog Heimdala otici jer sve ovo drugo ima samo kapa i cifa u makini (plus oilere). Ali ni na tu poziciju nije problem upasti ako imas papire, njima je bitno samo pokriti mjesto. Uglavnom, nije firma neka sreca, ali ako dolazis sa jadrolinije, preporodit ces se. 200usd/dan i 2/2 ugovor. Nije neka lova ali bolje od onoga sto si imao dosad.
Btw, sto se breveta tice, ne treba ti nista specijalno, osim sto ce te vjerojatno oni poslati na H2S tecaj prije nego te iz hotela prebace na brod.
![]()
Fala ti lipa na informacijama, taj Mare Nostrum je isto agencija? jer ja iden priko onoga Muštre u trogiru, njegova se firma zove mariner čini mi se
Ovaj je moj priko njega i vodi me preksutra tamo, tako da vjerovatno ima veze...neznan, vidićemo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)