Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/30
    Clan Posade Mario b. avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno Ukrcaj-posada

Evo u burzi-rijeka u oglasu tra?že mornare, bijelo osoblje i drugo tehničko osoblje za ro-ro,bulkove, tankere,ribarice,platforme-091 7659079.
    Ako tko zna za ovaj broj neka ka?že ne??to korisno, tim nema agenciju ili neće da reče ali ako je netko zaineresiran neka proba nazvat,pa da ka?že ??ta nudi.

Ima jo?? i 091 5664887 tra?že oficire za njemačku kompaniju, ugovor 5 +-1, isto neće da reče koja kompanija, isto malo čudno ali ako tko ??ta zna neka napi??e

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

uglavnom je to bia "famozni" stiv....probaj,ali mislim da ce ti trazit novac za ukrcaj..mozda grijesim
    ...ca smo na ovom svitu...

Seki Mikaya avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Mario b. Vidi poruku
    Evo u burzi-rijeka u oglasu tra?že mornare, bijelo osoblje i drugo tehničko osoblje za ro-ro,bulkove, tankere,ribarice,platforme-091 7659079.
    Ako tko zna za ovaj broj neka ka?že ne??to korisno, tim nema agenciju ili neće da reče ali ako je netko zaineresiran neka proba nazvat,pa da ka?že ??ta nudi.

Ima jo?? i 091 5664887 tra?že oficire za njemačku kompaniju, ugovor 5 +-1, isto neće da reče koja kompanija, isto malo čudno ali ako tko ??ta zna neka napi??e
    ma zamisli,
    Nece da rece gdje te salje, moze bit i u grob.....ma odmah mu poklopis slusalicu, pa prosla su vremena od toga, bar danas ima izbora, pa i za losije, ali bar znas da ces se vratit doma....bjezi od takvih....
    Dovoljno je procitat iskustva ljudi sa foruma, a gdje su oni sto se jos nisu izjasnili.....nedaj na sebe...bolje ces proc .... vjeruj mi.....

Zivio...
    "Nije u soldima sve, neka te tu kraj mene"
    Sorry Mladene,..........ali nije to za mene....

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pa jeste li ljudi normalni,bizite sta dalje od toga smrada,samo neki od nas koji nazalost ne znaju da imaju izbora pa idu priko njega omogucavaju takvim smradovima da zive,sad ovde mozete nac i posal i sve,treba ga bojkotirat da ugasi butigu i gotovo

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Silversea

Početno

ne znam zasto nema da se rece koja kompanija,
    uglavnom nije niko lud da ide naslijepo.
    a ako bude prevara nije tesko skupit ekipu pa malo svratit do tipa

Clan Posade nitoman avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tra?žim,tra?žim..,

Početno

Razočaran sam !!!
    Kad sam naletija na ovi sajt i pročita postove,vidija kako ljudi lipo jedni drugima daju informacije, mislija san da su moji problemi riješeni tj. da ću ubrzo dobit odgovore.Međutim ništa..,ne mogu virovat da mi nitko osim jednog čovika,-madmax- nije uletija sa nekakvom informacijom.
    Naime za oficire tj.višu posadu nema straha s obzirom na rejting i potražnju mogu se ukrcat di oćedu i jedni druge lipo savjetuju di da idu, di je kako,ovo, ono ali nisan baš uspija pročitat ko krca nižu posadu, a na moju molbu da mi neko kaže par urednih firmi koji krcaju mazače,samo mi se jedna osoba javila sa MSC-om di se gotovo nemoguče ukrcat. Ne moš virovat!!!?
    Stoga ako neko zna, molija bi da mi kaže di se dobro javit.

Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nitoman Vidi poruku
    Razočaran sam !!!
    Kad sam naletija na ovi sajt i pročita postove,vidija kako ljudi lipo jedni drugima daju informacije, mislija san da su moji problemi riješeni tj. da ću ubrzo dobit odgovore.Međutim ništa..,ne mogu virovat da mi nitko osim jednog čovika,-madmax- nije uletija sa nekakvom informacijom.
    Naime za oficire tj.višu posadu nema straha s obzirom na rejting i potražnju mogu se ukrcat di oćedu i jedni druge lipo savjetuju di da idu, di je kako,ovo, ono ali nisan baš uspija pročitat ko krca nižu posadu, a na moju molbu da mi neko kaže par urednih firmi koji krcaju mazače,samo mi se jedna osoba javila sa MSC-om di se gotovo nemoguče ukrcat. Ne moš virovat!!!?
    Stoga ako neko zna, molija bi da mi kaže di se dobro javit.
    Nazalost, nema vise kompanija koje traze nizu (hrvatsku) posadu....
    Ali, s tim istim pitanjem su dolazili drugi useri i prije na ovim stranicama i dobivali odgovore...dakle, samo trebas pogledat malo starije postove....za pocetak, mozes se javit :
    - Globtiku koji krca na Jan De Nula
    - Pasatu koji krca na Sealion
    - Alpex (krca nasu posadu)
    - Atlanska
    - Zorovic (trazi kompletnu nasu posadu za par tankera)

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

imas i losinjsku

Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tra?žim,tra?žim..,

Početno

ok ljudi hvala, dobija sam korisne informacije ovdje i na PP
    pozdrav svima!!!

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Famozni stiv
    nije stiv nego stevo cigan, muljator i prevarant. bia sam jedan brod priko njega i uzea mi je pola prve place, a posli sam dozna od firme da je ima placeno za mene. kaze on meni, tamo ti je ok, ima nasih, dobar brod. dosa ja na brod sami crnci i sicilijanci, uzas, pobiga nakon 3 miseca, gvardija bila 6-6, ma bizi od njega, prvoklasni muljator, mister stiv))

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nitoman Vidi poruku
    Razočaran sam !!!
    Kad sam naletija na ovi sajt i pročita postove,vidija kako ljudi lipo jedni drugima daju informacije, mislija san da su moji problemi rije??eni tj. da ću ubrzo dobit odgovore.Međutim ni??ta..,ne mogu virovat da mi nitko osim jednog čovika,-madmax- nije uletija sa nekakvom informacijom.
    Naime za oficire tj.vi??u posadu nema straha s obzirom na rejting i potra?žnju mogu se ukrcat di oćedu i jedni druge lipo savjetuju di da idu, di je kako,ovo, ono ali nisan ba?? uspija pročitat ko krca ni?žu posadu, a na moju molbu da mi neko ka?že par urednih firmi koji krcaju mazače,samo mi se jedna osoba javila sa MSC-om di se gotovo nemoguče ukrcat. Ne mo?? virovat!!!?
    Stoga ako neko zna, molija bi da mi ka?že di se dobro javit.
    Gledaj,nije to sad da se oficiri dr?že skupa ili ne??to sl.nego jednostavno tako je stanje trenutno na tr?ži??tu rada,zbilja se na??a ni?ža posada rijetko tra?ži.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tra?žim,tra?žim..,

Početno

zombi
    Ma da jasno mi je čovik moj,svijestan sam stanja..,sada mi je malo teže jer sam ispa iz đira jer par godina nisan naviga,i kako vidin dosta se toga prominilo.Nisam htio naglasit da se ovdje čini ta podjela viši niži,mada priznam da se u mom postu ipak nazire mrvicu frustriranosti.Pošto smo svi u startu imali manje više iste uvjete hahaha niko mi nije kriv do sam sebi, stoga nema govora o podjelama. Ipak eto dobija san neke info i zahvalan san ljudima.
    Pozdrav svima,nisan tija bit zajedljiv,svi smo kovači svoje sriče i normalno, mirno more

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Ma nema problema,svi smo tu da si pomognemo.Bia ti timunjer a ja oficir isti vrag,isto se valjamo na moru...
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

mislim da i cb maritime krca posadu na njihove product tankere....
    http://www.cbmaritime.hr/

3rd officer JohnnyC avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tankers

Početno

Trenutno Zorovic trazi hrvatsku posadu.

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

ja sam timunjer na jadroliniji,mozes tamo provat.bivsi sam mineralac,neznam jel jos ukrcaje zoran priko marinconsulta.odradia sam i 3broda na tankerskoj pa nije istina da se posada netrazi.zna se i da atlanska triba ljude takodjer mariner trogir..ima posla

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Istina Zorovic trazi za Thome-a i za Uljanik plovidbu ali za ove druge slobodno preporucavam da priskocite.
    Kud plovi ovaj brod?

Kadet mare-ri avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Torm A/S

Početno

Swiss atlanique, prijatelj se ukrcao tamo prosle godine za wipera da bi ga za par mjeseci avancali. Znam da ima losih iskustva sa agentom ali on se nije bas zalio osim na kapa crnogorca ali ima i nas svakakvih pa nebi bas o tome.
    Uglavnom novi brod i nije bas bilo posla, radaca i tako.
    Mislim da placaju zdrastveno i mirovinsko.

sek/mak Mari_Mat avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    exGB/ sada Shell

Početno

Splosna plovba je isto primala nasu posadu , neznan kako je sada osa san ca pri 4,5 godina.cujen da su kupili par nestarih brodova,ali su vec tada poceli kemijat s kinezima na starim brodima. ima i web str.

master boomerang avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tsm

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Maaafia Vidi poruku
    Istina Zorovic trazi za Thome-a i za Uljanik plovidbu ali za ove druge slobodno preporucavam da priskocite.
    nema na thomea hrvatske posade. samo filipi i kinezi.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •