Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14
    Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno Agencije ADRIAMAR,AGEMAR,INDEPENDENT MARINE AGENT

Pozdrav ekipa!

Ima li ko kakvih iformacija o ovim agencijama, kao sto znate sve su iz Sibenika, kakvi su, na koje kompanije krcaju, koje brodove, kakvi su ugovori i place, zanima me za ukrcaj kadeta, al i za druge cinove pozeljne su informacije tako da i drugi vide po potrebi kako koga zanima

hvala unaprid

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

E zaboravia sam jos napisat i agenciju PASAT,pa i o njoj par rici ako ko zna

Gas/Eng
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od umorni Vidi poruku
    E zaboravia sam jos napisat i agenciju PASAT,pa i o njoj par rici ako ko zna
    ja san bia na pasata na offshore i sve ti je ok placaju sve i korektni su ..

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Adriamar ti je baraka. JA san bija priko njega na nizozemskoj firmi general cargo brodi firma se zove Splithoff. Firma nije losa ima jos malo nasih. Cuja san da su sad ugovori 2-2 i place osrednje te su permanent
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba fred perry77 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ako bude srece...

Početno

ima neko e-mail od adriamar
    Natko Zrnčić PIČKIN Dim...

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Clan Posade dome avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Zna li Šta o agenciji agemar iz rijeke? Koliko znam imaju roro putniČke grecia,venezia,arberia? Kakve plaČe,ima li naŠih?

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dome Vidi poruku
    Zna li ?*ta o agenciji agemar iz rijeke? Koliko znam imaju roro putniČke grecia,venezia,arberia? Kakve plaČe,ima li na?*ih?
    Za place neznam, ali ima nasih jer ih cujem preko veze kada zovu da dobiju dozvolu za plovidbu uz obalu.Inace brodovi plove na relaciji Trieste - Albanija ( Drac )
    Tko rano rani zajebo je pjetla

HardWork vladimir avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    ERS

Početno

AdriaMar iz Šibenika je dobra Agencija. Pošteni su i hoće pomoći maksimalno svojim ljudim ( čak i bivšim).

Sve najbolje o njima. Za ostale ne znam.
    Flogging will continue untill moral improves.....

HardWork vladimir avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    ERS

Početno

Inače krcaju na Offer Brothers iz Izraela. Stari brodovi i puno posla. Plaće osrednje. Odnos firme prema ljudsvu izvrstan.Ima i par malih nizozemskih i talijanskih firmi i nešto dredgera. Šansa za one do 3000 BRT

Pasat je ekipa iz kadrovskog stare Šibenske plovidbe. Onako. Bolje se držati dalje od njih.
    Flogging will continue untill moral improves.....

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

e famozni offer. losiji i stariji brodovi, place ne bas nesto. a uvik san se cudija, kako ona ekipa starijih od tamo gradi palace i vile na te place. kako je vladimir reka... firma ima dobar odnos prema ljudima, iako te dobro izmustra na brodu. ali, kad ti triba para, dignes telefon, nazoves i za tri dana su na banci. jedan moj je tako kupija neku stracaru u dubrovnik, bila pogodna cijena a on nema love. poslali mu pare odma, odradija taj kredit u dva ugovora. sada to vridi puste miljune, moras stat na brod cili zivot za to kupit.znaci, daju pare, ali za najdalje dvi sedmice mozes ocekivat kartu. to ponekad puno znaci kad na kompaniji nisi samo broj, pa ako je lova i losija, ima drugih pogodnosti. cini mi se da su ti dani prosli, a i stari vise ne moze sve kontrolat, ima skoro 90 godin.

Kadet franeb avatar
    Datum registracije
    Jan 2010

Smile Kadet - Franky

Po??tovanje,
    Zavr??ija sam pomorski fakultet u splitu, te sam dio kadeture odradio na bulk carierru (8 mjeseci-Topic firma). Sada bih htio otići na tankere,lng ili lpg brodove. Molio bih vas da mi posaljete popis agencija koje krcaju na te vrste brodova, te ako je moguće kolike su plaće kao kadetu na tim brodovima. Unaprijed zahvaljujem. Franky

2.kuverte Kadena avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    trazin

Početno

koja je lova za 2.kuverte na tankerima u Adriamara

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od franeb Vidi poruku
    Po??tovanje,
    Zavr??ija sam pomorski fakultet u splitu, te sam dio kadeture odradio na bulk carierru (8 mjeseci-Topic firma). Sada bih htio otići na tankere,lng ili lpg brodove. Molio bih vas da mi posaljete popis agencija koje krcaju na te vrste brodova, te ako je moguće kolike su plaće kao kadetu na tim brodovima. Unaprijed zahvaljujem. Franky
    I koliko balina za sačmaricu za sitnu divljač moran uvalit u patronu da zeca samo te??ko ranim...
    Frane. ima?? forum, tra?ži, nemoj nas pravit p...ma....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •