Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/22
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2010
    Firma
    Doma

Početno Offshore posao

Survey vessel, minimum 3 mjeseca ugovor,2 mj za oficire, satelitska TV, internet na brodu,Traze se:

2nd officer: ugovor znaci 2 mjeseca ali se moze ostat i duze ako netko zeli,
    placa: 3700/4100 USD ovisi koliko se dana provede na moru.
    Chief Officer: placa 4400/4800 USD

Cook: 2900/3400 USD ( iskusni kuhar potreban zbog klijenata klijenta na brodu )

2nd off ili ch.off potrebni oko 15.02 a cook drugi tjedan.

Sve zainteresirane neka se jave na ovaj mail jer gazda ne zeli da mu se mail zatrpa sa ponudama vec da mu ja proslijedim kandidate.
    mail: frankoban5@gmail.com

Posao nije tezak,cak lagan ali nisu ni place nesto. za posao kakav se radi super place i dobra stepenica za ulazak u offshore.

Dalmacija u mom oku strojar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    AHTS/Offshore

Početno

Jesu li ovo place permanent?
    Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od strojar Vidi poruku
    Jesu li ovo place permanent?

Nisu...

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Pajdo ovo je prestrasno koja se lova nudi.
    Pa neces nac ni Talibane za ovu lovu. Ovo je dno dna "offshora".

Dalmacija u mom oku strojar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    AHTS/Offshore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od anterosko Vidi poruku
    Cuj uvik ima neko ko ce pristati na ovu lovu,samo da sporka matrikulu jer i jedan ukrcaj na ovakav brod sa ovolikom placom za buducnost minja sliku kad dodes negdi aplicirati za offshore.
    Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od anterosko Vidi poruku
    Ako ti znas gdje moze poceti u offshoreu za vise, budi slobodan ostaviti ovdje koji kontakt, vjerujem da ces mnogima pomoci.
    Pomorac sam majko na zelenom brodu

Cif OPDS gen. war avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    na lati

Početno

Citiraj Prvotno napisano od beerseeker Vidi poruku
    Ako ti znas gdje moze poceti u offshoreu za vise, budi slobodan ostaviti ovdje koji kontakt, vjerujem da ces mnogima pomoci.
    Potpisujem ovo! Ja bi volija kad bi se svi odma mogli uvalit na 100k USD godisnje, ali to na zalost ne ide Ako je neko na rasutim teretima ili kontejnerima imaju mozda istu placu, ali ovdi im se nudi kraci ugovor i ulazak u offshore. Neki ce se ovdi na forumu sitit kako se pocimalo u Malongu na TDW 2000-2001g. 90 USD na dan 90/45 ugovori i spavas sa crnim u kabini, ali smo zato sad tu di jesmo!
    Veseli i zdravi bili i mirno more
    Laganini po moru se brckam

2 nd eng.
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    MSC Crociere

Početno

Nadjite meni ovako nesto za sekonda maikene i ja odmah idem, OBERUSKE STO SE KAZE!!!
    Jer kao sto ste rekli malo je teze upasti na offshore,ali za probit led,po meni je odlicno, a i UGOVOR MI JE TOP!!!!
    Svak ima svoje misljenje zar ne?

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Evo izgleda da ce ovaj rig u Norvesku i to na duze vrimena.

Oprostite na prijevodu to je s Norveskog na engleski u google translateali ako neko zeli evo mu i link. Her er riggen alle vil ha til Norge - Offshore.no

To hire the rig for drilling in Norway has been a fight oil companies in between. Because of the few rigs and many drilling plans firing rates now in the air because the pressures are so great.

The last few days have Offshore.no spoke with several sources that tell about inflationary pressures and the game for the few available rigs. Because of the strict rules on the Norwegian continental shelf Norway has been a market in the market. Several companies now chasing a big semi-rig that can drill in deep water. Then there is almost nothing to choose from

We recently wrote that Ocean Rig's Eirik the Red was rented out to Ophir in West Africa. Here are the rates now become so good that the rigging companies would rather rent in an area where costs are lower than here in Norway. Eric the Red was also a very good deal, actually the best we've seen.

Read more: Is the world's highest paid

Since Eric the Red first drill at least 60 days from April to Ophir and then class, this rig will not be available until late autumn. Thus sailing s?¸sterirggen, Leiv Eiriksson as the rig everyone will have to Norway right now.

Falkland Islands
    The rig is soon on his contract at the Falkland Islands and there will be conversations with many oil companies around to get the rig to Norway. The market right now is flooded almost the rumors about how good a deal it can get. A source informs Offshore.no that the rig will be offered a four-year contract for $ 640,000 the day. Another point to a shorter deal - maybe two years. Payment here will be below $ 600,000.

In any case, the oil company that will rent it to dig deep in your wallet. There are several reasons for this. There are hardly available rigs of this type now, it goes in a good agreement with the $ 540,000 the day and the standard for 2012 was set last week.

- The level that applies now, as we last week when West Navigator had renewed its contract with Shell, said rig analyst Bjorn Thoresen at Swedbank First Securities Offshore.no earlier this week.

West Navigator got an extension on its Shell agreement of 18 months. This day rate was nearly $ 590,000.

Normal?
    For comparison we can mention that there are only a few months ago, Statoil hired West Hercules to about $ 500,000 for work in Norway and internationally. If the dominant player on the Norwegian continental shelf to secure the Leiv Eiriksson, they must either stop the rig on a long contract, or to add substantially more money on the table than they normally would. But it is perhaps not rig the market is normally a day?

And should not Statoil would be to pay what it takes, waiting NOK several others with the checkbook.

Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

nisam bas 100% razumia poantu
    ali ako ti rig ide gori gotov si kufere u ruke

malo ce vas ostat (neke senior pozicije i izuzetno vridni ili potribni firmi ako takvi danas jos postoje)

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

A sta ce kupit kufere OR gradi par drill shipova eventualno ce se pribacit di drugdi unutar firme.Sada u Norveskom sektoru imaju problem jer fali ljudi tako da i ta bas ne drzi vodu.
    "Many senior figures within the industry have predicted that 2012 will be the start of another boom period within the drilling industry. This is confirmed when you consider that there are 35 new rigs scheduled for delivery this year. The 35 rigs comprise, 20 jack-ups, 8 drillships and 7 semi-submersibles. 17 of these rigs are due for delivery within the first two quarters of the year. Of course, some older rigs will be taken out of service but there will be a net gain and in turn an increased demand for highly skilled ,experienced personnel in the industry."

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    A sta ce kupit kufere OR gradi par drill shipova eventualno ce se pribacit di drugdi unutar firme.Sada u Norveskom sektoru imaju problem jer fali ljudi tako da i ta bas ne drzi vodu.
    "Many senior figures within the industry have predicted that 2012 will be the start of another boom period within the drilling industry. This is confirmed when you consider that there are 35 new rigs scheduled for delivery this year. The 35 rigs comprise, 20 jack-ups, 8 drillships and 7 semi-submersibles. 17 of these rigs are due for delivery within the first two quarters of the year. Of course, some older rigs will be taken out of service but there will be a net gain and in turn an increased demand for highly skilled ,experienced personnel in the industry."
    kupit kufere sa svog riga sam mislia,uz cilu tu ponudu koju oni imaju nadi posal gori nemoj mi rec ja cu nac pricam generalno svi znamo da je tesko
    moji imaju potraznju za kadrom u norveskoj ali ja tesko je doc gori

a za ecro ako se ne varam biti ce dovoljno ponuda u sjevernim zemljama
    tako da je ostanak tezak

za pribacit na drugi to bi tribalo bit ok ali sam znas kako to ide kad si nov na novoj katrigi

Marine Engineer Shark avatar
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

@Dalmos

Nedavno sam imao ponudu za North Sea (Norway sector) i rotaciju 2 on/4off,placa kao da radim 3 on/off, medjutim lova nije bila ispravna.
    Postoji mogucnost da ostanes na tom rigu i dobijes odlicnu rotaciju.
    A za ove ''kufere'''...Ma pusti price.

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

@srelec
    I ja sam prvo kad smo o tom pricali pita kapa (norvezina) i rig supera(engleza) da kakve su sanse da ja i ovaj holandez ostanemo na rigu. Oni su oba rekli da ne brinem da ostajemo ja i holandez 100 posto jer smo tu vec evo ja 8 miseci a on 13 i da znamo rig. Isto tako sam pricao jucer s glavnom za nas rig iz offica koja je dosla na falkland i rekla mi je da sam u planu za ostat na ovom rigu ako ne budem avanca i isa na drill ship. Reka sam joj da ne zelim ici nego da mi zbog obitelji dobro dode 2on 4 off i da mi je para onda manje bitna. Tako da mislim da cemo ja i ''moj" holandez ode jos uvik drzat bagaje i putovat a naramenjacom . Ali nikad neznas do zadnjeg trena i dok se ne desi. Sve u svemu vrime ce pokazat, ali da dobro izgleda to sve sada to sigurno.

P.S
    Ako nije preosobno pitanje reci mi na kojoj firmi ti radis? Hvala i lip pozdrav

Aj zivia i javim ode ako dode do promjene u sta osobno sumljam
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 01-29-2012 at 11:15 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Dalmos

nije strasenje ni govorenje gluposti
    to sta ti oni pricaju su price a price ne drze vodu
    onda kad dodes gori toliko % MORA bit nacionalna posada
    stradavaju nize rangirani

zelim svima od srca rotaciju 2-4 Norway s jos vise soldi
    jer na firmi di ja radim taj posao nosi vise novaca nego radit bilo di u svitu

mnogima nece bit bas jasno kako je to moguce ali je ipak moguce

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od srelec Vidi poruku
    Dalmos

nije strasenje ni govorenje gluposti
    to sta ti oni pricaju su price a price ne drze vodu
    onda kad dodes gori toliko % MORA bit nacionalna posada
    stradavaju nize rangirani

zelim svima od srca rotaciju 2-4 Norway s jos vise soldi
    jer na firmi di ja radim taj posao nosi vise novaca nego radit bilo di u svitu

mnogima nece bit bas jasno kako je to moguce ali je ipak moguce
    @Srelec

Sve ja tebe kuzim i ne mislim da je strasenje. Ali kako su mi mogli drukcije reci nego pricom? Koliko mi ode pricamo o tome svi turci koji su mazaci,roustebauti i rafneci svi poljaci po palubi ce vjerovatno ici ca. Ostatak posade je kako sam rekao i prije u makini Norveski i rig je vec bia gori i mehanicar englez koji je tu te kanadani koji su vecinom u drill departmenu kazu da smo tu mi sigurni samo za ove gore navedene da ce doci Norvezini. ISto tako rig menager je Englez koji je reka da ostaju oni koji su dobri u poslu i to su pokazali sad kad je tribalo uskakat zadnjih par miseci najvise. Slusaj a i ulazimo u EU tako da je i to olakotna okolnost mada sam bio protiv ulaska u EU ali to sma i prije znao da ce ulazak u EU doniti nama pomorcima samo olakotnu okolnost. (Kako ce ovo Crta Zara s gustom citat ) KAd je bia rig zadnji put u Norveskoj ovi mazaci Poljaci su tu bili i ostali cak je znao i koji nas welder zalutat priko agencije. Sta se tice postotka njihovih ljudi mislim da cemo taj uvijet s ovom posadom lako zadovoljit. A nista vrime ce pokazat a ja sam siguran ako mi to upadne da je to onda po mom osobnom sudu toptopova. I zaboravi reci sta se tice place tako je ide placa gori pogotovo maritime oficirima a da ne govorim da se placa extra nocni rad i sastanci safety iza shifta i dodatak na svako dite i slicno. A slag na kraju je da radis godisnje 4 miseca(u 8 ugovora ) i imas ustvari placenu cilu godinu, a di je 5 godina rad agori pa minimum penzija od nekih 15K NOK-a itd...
    aj zivia i pisacemo se ode pa cemo vidit kako ce prica zavrsit. Jer ugovor jos nije potpisan ali je blizu kazu iz offica

P.S

Nisi mi reka na kojoj si firmi ili je tajna?
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 01-29-2012 at 10:20 PM

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Shark Vidi poruku
    @Dalmos

Nedavno sam imao ponudu za North Sea (Norway sector) i rotaciju 2 on/4off,placa kao da radim 3 on/off, medjutim lova nije bila ispravna.
    Postoji mogucnost da ostanes na tom rigu i dobijes odlicnu rotaciju.
    A za ove ''kufere'''...Ma pusti price.
    Evo doslo je sluzbeno ukratko glasi ovako a evo i link na teks u novine

Rig Management Norway has secured a rig Leiv Eiriksson in a deal worth up to 3.8 billion and is expected to last for 1070 days. Day rate will probably land at around $ 560,000.

Leiv Eiriksson til Norge - Offshore.no

Ja sam zadovoljan a sta ce biti posli vrime ce pokazat.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

1070x560000USD≠3,8 bilion,ali isto zvuci dobro. Nisam zadovoljan,ali to sa ovim nema veze.Ocu li ic na kako se trenutno osjecate??? Ili da mi otvorite thread EU za ili protiv da se bar malo bolje osjecam???

Clan Posade GeniKameni avatar
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Ili da mi otvorite thread EU za ili protiv da se bar malo bolje osjecam???
    ajde sta si se uhvatio EU, volis lupat praznu slamu ...otvori temu na novoj stranici UDRUGA POMORACA HRVATSKE • Index page ili tamo nemas dovoljno pacijenata koje zelis cijepit

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od GeniKameni Vidi poruku
    ... ili tamo nemas dovoljno pacijenata koje zelis cijepit
    Ovakve dragulje poput tebe nije lako pronaci,a kad ih nadjes trebas ih cuvat ko kap vode na dlanu.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •