pozdrav,
Kako sam i sam u tra?ženju posla i svako malo naiđem na ne??to tako sam i sad nai??ao na ne??to za kolege koji poku??avaju pronaći pone??to posla na platformama...
Transocean :: Current Job Openings
probajte pa sretno...![]()
pozdrav,
Kako sam i sam u tra?ženju posla i svako malo naiđem na ne??to tako sam i sad nai??ao na ne??to za kolege koji poku??avaju pronaći pone??to posla na platformama...
Transocean :: Current Job Openings
probajte pa sretno...![]()
...toga posla. to ti je samo za amere ako nisi obratio pozornost![]()
ajmo Ameri , ja znam da ste vi čekali samo Dizaličara kao ambasadora vaše kvalitete da ne idem do ono arbajden i disiplinen od Deutsche Uber Alles da vas profura od vas ...ajmo za Amere glupane i Dizaličar ROV , OSMI PUTNIK , ALIEN , AVATAR....savijetnik
DA ME HOĆE POLJUBITI , NANO ....DALA BI MU SRCE SVOJE.....JOOOJ NANOO ,NANICE..
Sorry Dizaličar , ne bi ja bio ovdje da se nisam predozirao jučer i da ne ispuštam vodu iz kaldaje .
Posljednje uređivanje od Chorke : 01-16-2012 at 12:42 PM
eeeeeee moj chorkicu neznam na čemu si....![]()
Crven fesiću.....nikad nečeš ni znati na čemu sam...koliko god ja utrpo u sebe...nije proporcionalno tvom istovaru..mislim opasan si , čak i ideš pod rijeć RAT...radim dobro , spriječavam da dobiješ titulu i da izjebeš sirotinju , zadovoljan sam , kužiš??? naravno NE
Najtrijezniji , vjeruj mi , pitaj Frankia , on zna moja tripovanja...mislim da ti ne analiziram trip...
Jer si definitvno TRIP i to batice BAD TRIP
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)