Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14
    1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno Aalborg Service Engineer interviju

Pozdrav svima,

Primio sam danas mail s pozivnicom za interviju za Service Engineer-a za Aalborg industries(kotlovi) preko Skyp-a u Petak.

Zanima me je li jo?? tko od članova foruma dobio poziv?

Oglas za posao je bio na portalu Posao.hr,ja aplicirao i dobio poziv iako je ??turo opisano o čemu se radi.

Pozdrav.....

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Stari nemam pojma o cemu se radi al neka ti je SRITNO!!!
    Rasturi ih

1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno Aalborg service engineer

Zahvaljujem,vidiću u petak kad popričam sa njima o čemu se točno radi i koliko se posao plaća.....

Ako neko zna vi??e napi??ite......

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Prije jedni tri godine su počeli na portalu MojPosao ogla??avati taj đob i javija san se dva puta ali me nisu kontaktirali, ali su jo?? par puta davali isi oglas.... koliko san sku?žija puno se leta avijonon jer svako malo triba ič na razne strane svita ( ako se dobro sičan u oglasu su naveli da si jeno 60-70% godine na putu) znači ako ne voli?? vlastiti bijoritam navali i SRITNO

2nd eng. padobranac avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Firma
    Srd je nas!

Početno

ma da idu od broda dobroda kao support posadi i rade razne godisnje preglede. uglavnom lijep poso ali previse letenja.
    "Čista savjest obično je znak lo??eg pamćenja."

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od padobranac Vidi poruku
    ma da idu od broda dobroda kao support posadi i rade razne godisnje preglede. uglavnom lijep poso ali previse letenja.
    Mozda covik voli skupljati mile and more

A vidicemo sta ce reci Rugeriniu pa cemo znati. Aj sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Talking Aalborg service engineer

Evo novosti is Aalborga.
    Ljudi tra?že super vrsne električare i automatičare,a ne strojare(gre??ka u oglasu),basic pay je oko 72000 DKK godi??nje ili ti ga desetak tisuća eura,i na to kad putuje?? i kad si na brodu dobiva?? dodatke do maksimale od 2500-3000 Eura misečno.
    Na putovanjima si 15-20 dana misečno a ostalo doma.
    Sve ide preko danaca ali mislim da plaća ide preko Aalborg Split,tako da je plaćen porez i zdrastveno + radni sta?ž.
    Putuje se isključivo po Evropi,jer imaju Service Engineer-e u svakom kutku svita.
    Eto mislim da će oglasa biti jo?? jer ?željene ljude je gotovo nemoguće naći,i da organiziraju po brodovima 3-4 miseca training-a a nakon toga ako si po njihovom mi??ljenju spreman dobiva?? posao i ide?? obavljati popravke i nadogradnje na kotlovima potpuno sam.
    Ako ima lumena spremnih na ovakav posao javite se na sljedeći oglas...

Pozdrav svima i mirno more,dobro je meni i doma......

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

72000 DKK godi??nje ili ti ga desetak tisuća eura,i na to kad putuje?? i kad si na brodu dobiva?? dodatke do maksimale

cekaj nije mi jasno ta danska kruna je isto ka i kuna
    znaci 72000kn godisnje a to je 6000kn placa i kad si na brodu imas jos 2500-3000eur misecno a traze vrsne elect automatic etc
    pa samo po aerodromima ces potrosit 20% place na trk
    a sve preko alborg split

ma za te solde takve ljude nac
    promasen oglas totalno

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od srelec Vidi poruku
    cekaj nije mi jasno ta danska kruna je isto ka i kuna
    1 danska kruna = 1,00681192 hrvatske kune
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

MIsljenja sam da je Srelec sasvim u pravu ode jer za ove pare traze top topova kako mi pari a 6000 kuna ima skiper na yahti po hrvatskoj

Ili je mozda rugerini zaboravia stavit 0 na ovih 72000 DKK
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Post Aalborg service engineer

Ma krivo ste me razumili,plaća je mjesečna sve zajedno oko 2500 Eura tj.s osnovicom.
    I jo?? je caka da ako manje putuje?? ima?? manju plaću.
    Vjerujem da misle ili im Aalborg Split ka?že da je to dosta velika plaća za Hrvata,pa su tako i odredili,nek im je sa srićom u potrazi....
    Mozda i neće dugo tra?žiti,jer koliko sam upoznat ima puno elektroničara nezaposlenih,a ko voli putovati,treba mu posao i uz to koliko toliko dobra plaća javiće se sigurno,pomorce vjerovatno mogu zaboraviti jer smo mi navikli raditi za puno veću lovu pa nam je ovo mizerija,ali kad promislim mlad čovjek ako se upusti u ovu avanturu mo?že u kratko vrijeme daleko dogurati,pa čak i do visoke pozicije u samom Aalborgu u Danskoj,jer ovaj posao kad ga dobro izuči?? otvara puno drugih vrata.
    Nadam se da se sla?žete samnom.....
    I tako nije riječ o mehaničkim popravcima nego isključivo elektrika i elektronika...

a, što si reko?? vmozara avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    elec JDN

Početno

Pa i u struji svi problemi su uglavnom mehanički - pukla žica ili zaribo motor

Sva ekipa s faksa ili škole koja nije išla na brod nije išla jer ne žele ić od doma...pa ako nisu na more pošli sumnjam da će i ovdje ić gdje si na putu bar dvije trećine godine.

Mislim da će morat puno bolje odriješit kesu ako misle nać čovjeka za to
    Posljednje uređivanje od vmozara : 11-08-2011 at 09:59 AM
    the machine spirit is with me!

Clan Posade struja avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno

Mislim da u ovom slucaju druga polovica od 2500E ostaje u Splitu!
    Ja sam naime imao priliku, po preporuci, ici raditi kao Service Engineer za B&M, baza je bila u Svicarskoj. Prije par godina ta je ponuda bila teska 60000E sa minimalnih 180 dana odsutnosti + dodatna naobrazba, kursevi.....
    [url]www.domovinskirat.com

1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Post Aalborg service engineer

Pa mislim da si u pravu struja jer sam malo gledao na internetu plaće za engineer-e u Danskoj,dodu??e ne mo?že se puno naći ali na par mjesta se spominje plaća od nekih 300000 DKK godi??nje,sad ne znam je li to basic ili ful,ali to je za rad na kopnu tako da bi za ovaj posao trebala biti i veća,eto na?žalost i Danci nas smatraju jeftinom zemljom di ima puno nezaposlenih a izuzetno sposobnih ljudi.

Pozdrav svima i mirno more.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •