Looking for Master and C/O for 2 seismic vessel:
Vessel name : Nordic Venture /Binh Minh
Joining date : middle of Nov
Rota : 8 weeks on /off
Day rate : advise expected day rate/negotiable
other info on 021 261 555/6
Looking for Master and C/O for 2 seismic vessel:
Vessel name : Nordic Venture /Binh Minh
Joining date : middle of Nov
Rota : 8 weeks on /off
Day rate : advise expected day rate/negotiable
other info on 021 261 555/6
Kakovi je to seismic brod? ?*to on fatiga na moru?
Uđi na internet otipkaj FUGRO NORWAY pa čes naći svasta o tim brodovima a ima i slika. Interesantan posao rade.
Fala kolega.![]()
Ma nisam na??o nikakve brodove ni za fugro ni za ove od oglasa.![]()
Seismic brodovi su ti istra?živački. kako sam ja to shvatio dok sam ćitao jedan mali tutorial oni snimaju pomoću najnovijih tehnologija konfiguracija dna, istra?žuju gdje ima nafte pod morem, potresi itd. itd.
The main purpose of seismic exploration is to render the most accurate possible graphic representation of specific portions of the Earth's subsurface geologic structure.
di si kad nisi
Tako sam nešto i mislio.Izgleda zanimljivo navegat na takvim brodovima.
a reci mi kakva je placa i kakvi su ugovori-??
Kad če biti neki job offer za 3/o? Samo traže kapetane i c/o, a neko ko je završio faks, poručničke i brdo breveta ko da smrdi! Imam osječaj da bi svi agenti najradije poklopili slušalicu kad čuju da nemaš iskustva ko oficir, al moramo i mi negdi počet!
Ima ko kakav savjet išo bi bilo di samo ne na Splošnu????
Jedini u Hrvatskoj koji cesto znaju ukrcati mladog casnika bez iskustva je Globtik, da nije njih ja bih jos dan danas bio kormilar na Tankerskoj. Zato im skidam kapu, jedini su me primili u ono vrime i to na dobru kompaniju (Ernst Jacob).
Hvala puno na savjetima!
Moro sam ae malo izjadat, jer mi je več pun k**** slanja aplikacija na koje u glavnom ne dobivam odgovore!
seizmicki brodovi vuku kablove i po nekoliko milja duge. potrebno je dva tri dana za prikupit sve te 'parangale' sto je nezgodno u zonama hurricanea.
kablovi se mogu komandom sa broda podizati na povrsinu ili zaranjati na potrebnu dubinu (tkzv ptice sa krilima-elevatorima su zaduzene za to), narocito ako neki brod krene preko kablova.
kablovi su punjeni kerozinom (kerozin je laksi od vode) ali kako on stvara ''shum'' u podrucjima swela bolje je koristiti ''krute'' kablove. prvi uspjesni survey sa krutim kablovima je ucinila nasha posada na francuskom seizmickom brodu prije nekoliko godina-nakon vishe neuspjelih pokusaja u industriji.
basically; ''topovi'' tucu komprimirani zrak po krmi broda, 'signal'putuje do dna i kroz dno i 'vraca' se kroz kablove kao slika sadrzaja tla. tako je moguce ocijeniti strukturu tla. kako je plin i nafta nedje na manjoj (bubble) negdje na vecoj dubini ispod povrsine dna, slika nam govori gdje treba posaditi platformu a da sto prije dodjemo do nafte.
I??o sam pogledat njihovu intrenet streanicu(CST) na kojoj ka?žu da trenutačno nemaju slobodnih radnih mjesta, svejedno ču jim poslat svoj CV.
Hvala za novi kontakt, ovaj jo?? nisam imo!
ja nemam loše iskustvo isto s njima...ja san moga na Shell ( proša san intervju kod njih...) al san na kraju sve to ostavia sa strane dok ne diplomiram...
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
vratit ces se ti na seatrans![]()
graham.robson@vships.com
fiona@gpselection.co.za -- SAMO za off shore- rigo
Charlotte@subservpro.com
SubservPro Ltd
1 White Lion Walk
Banbury
OXON
OX16 5UD
United Kingdom
Tel: +44 (0)1295 225000
Fax: +44 (0)1295 225001
Evo da malo pomognem.
Ove adrese su validne a pogotovo Fiona.
Dobro i pitomo more Vam zelim sa Kaspijskog mora
Koje agencije u Hrvatskoj krcaju na offshore?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)