Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10

Tema: Mail adrese

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    ....searching

Exclamation Mail adrese

Javim se popodne.
    Posljednje uređivanje od ARANEUS : 09-26-2011 at 10:14 AM

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    ....searching

Exclamation

Javim se popodne.
    Posljednje uređivanje od ARANEUS : 09-26-2011 at 10:15 AM

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno s

aha najbolje copy paste pa sta bude

Barba emerik avatar
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    propala

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ARANEUS Vidi poruku
    Javim se popodne.
    koliko sretnih sto ce se popodne javiti ...
    "što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
    Samo ljudi koje voliš - mogu ti učiniti život nepodnošljivim

---- Propuh avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Početno

Javim se popodne.
    Javim se popodne.
    ako su adrese izbrisane da izbrisemo i temu ?
    "Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Propuh Vidi poruku
    Da.
    Adrese koje su objavljene tu su dio moga 5to dnevnog rada i skupljanja. Sva sreća pa je korisnik ( u neznanju da nema dozvolu da ih objavi ) objavio samo 20% onoga ??to ima.

Stop neradni??tvu i sisanju informacija s foruma !
    Kome trebaju mailovi nek ih tra?ži ko ih zaslu?ži dobit će ih prije ili kasnije.

Sad pljujte koliko 'oćete
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    ....searching

Unhappy

Citiraj Prvotno napisano od Propuh Vidi poruku
    Ovako, cilj mi je bio pomoć ljudima na forumu oko lak??eg pronalaska ukrcaja.
    Meni su isto neki pomogli, iako se jo?? nisam ukrcao na brod pa sam tako i ja htio pomoćii "kolegama" da im bude jo?? lak??e pronaći neku kompaniju.
    Nakon stavljanja ovih mail adresa sam dobio par upita da za??to sam to stavio i da to skinem, neka drugi tra?že sami i sl.
    Ove mail adrese, koje sam ja stavio su jednim dijelom sa javnog foruma pomorac.net, neke sam dobio od dobrih ljudi, a neke sam sam prona??ao kopajući po drugim forumima, kao i po internetu.....na Google se mo?že puno toga korisnog pronaći!

Kao ??ta sam i napisao, dio mail adresa (oko 150) se mo?že pronaći i na forumu

http://www.pomorac.net/forum/vjezben...o-ukrcaja.html

Sa jedne strane ?želim pomoći i stavit te mailove, a sa druge strane ne ?želim stavljat neke adrese koje sam dobio od nekih ljudi.
    Mislim da bi bilo malo glupo da sada prepisujem na papir sve te mailove i gledam koje sam dobio, a koje sam sam prona??ao!?!

Iz tog razloga, slobodno bri??ite temu, a ako netko ?želi neku pomoć od mene, neka se javi na moj mail ili PM.

Pozdrav!

Samo jedna kopija posta "na??eg" korisnika:

Germa avatar
    Germa Germa je odsutan
    Kadet
    Firma: Ahrenkiel Shipmanagement
    Datum pristupanja: Oct 2009
    Downloads: 11
    Uploads: 0
    Germa is on a distinguished road
    Početno

mozda je nekima poznato, a nekima ne...nije se bas lako ukrcat bez preporuke babe, dida, strica, tetke... a jos teze je nac covika koji ce ti dat prave informacije u pravom trenutku...

eto,i ja bi tija okusat taj kruv sa sedam kora (mljac), al kome se obratit za prave informacije, kome se obratit za pomoc???

doden neki dan na forum,i !beng! naletim na neki post, sve za asseve...
    pogledam malo i javin se coviku ko je napisa taj post...

koliko bi od vas bilo spremno izvojit 2-3 sata da nekome kaze informacije, a nikad ga niste vidili??
    nikad culi, il da nije nekako povezan sa vama...??
    nevirujem da je previse takvih ljudi, jer koga sam molija za pomoc,taj mi je obeca, al onda se vise nejavlja na mob..:S zalosno al istinito...

nevirujem da bi neko isa na brod,da mu to nije potriba,a onda kad je najveca, nikoga nema..

e,pa takav covik postoji, i veliko mu hvala...

same informacije znace cudo u prvaom trenutku...

mislim da bi se svi tribali vodit ovim primjerom...da pognemo svom coviku...
    hvala jos jednom..

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Pomoć će vam svatko. I ja i UPH i bilo tko.
    Ali neradnike - skupljače infa - drkaroše i ekipu koja dođe i pila boga oca - ne toleriram/o

I uopravo zato ne idu mailovi i info javno.

Pomozi sebi pa će ti i UPH pomoć.

Aranaus
    Posljednje uređivanje od Bilich : 09-26-2011 at 05:24 PM
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    ....searching

Cool

Samo članovi Prančiok agencije imaju uvid u SVE mail adrese, a i jo?? puno pogodnosti!
    Jo?? jedna od pogodnosti je besplatan tretman ugradnje umjetnih trepavica, a ima jo?? jako lijepih iznenađenja!

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Samo članovi Prančiok agencije imaju uvid u SVE mail adrese, a i još puno pogodnosti!
    Još jedna od pogodnosti je besplatan tretman ugradnje umjetnih trepavica, a ima još jako lijepih iznenađenja!

Ti znaš da sam ti ja pomoga koliko mogu i može se ovde naći još najmanje 30 ljudi s kojima sam popio pivu i dao im par savjeta šta kako , dao im mailove , vukao i neke ''veze'' da se uvalite..

Nisam ja na poziciji da mogu krcati bilo koga ali kad vidim da se čovik trudi pomognem mu ako ništa informacijama i nekim idejama kako da sam sebi nađe ukrcaj.

I pomoć ću uvik. I zato se i jesam učlanio u UPH , da pomognem drugima , sebi i da svi skupa pomažemo sami sebi. Jer nitko neće pomoći nama ako ne pomognemo sami sebe , ne jer drugi ljudi ne žele , nego zato što smo mi pomorci ''i što je nama lako''. Samo sloga pomorce spašava !!

Ja kad sam tražio upirao sam u sve strane i ljudi iz UPH su mi pomogli savjetom i infom i nekima se nikada neću moći odužiti na pomoći ali sam ukrcaj našao i sam. Više vridi Kokolovo predavanje nakon što mi je propao ''siguran posao'' u Berkata nego išta.. I baš taj dan sam kasnije i dobio ukrcaj Nać će i bilo tko samo da se trudi. Ukoliko imate 2 posta u 2 godine i poslano 11 aplikacija i sad čekate čekate čekate , želim vam puno sreće jer će vam trebat. Ljudima koji se muče , zovi i pilaju ne treba sreća , njima će uletiti prije ili kasnije.

Over i out u ovu temu.
    Triba neko odvest Ciganče na Kinesku
    Posljednje uređivanje od Bilich : 09-26-2011 at 05:41 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •