Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno trazenje kompanija za deck cadets

trazi li koja kompanija deck cadets

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    ....searching

Početno

Traži
    Posljednje uređivanje od ARANEUS : 08-24-2011 at 03:32 PM

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od denisdespot Vidi poruku
    Ne traže prijatelju kompanije nas, nego mi kadeti trazimo kompanije za ukrcat se kao kadeti. Ja krajem devetog najdalje sredinom desetog mjeseca idem na brod, to sam uspijeo srediti uz debelu vezu, jer drukcije ide jaaako tesko. Osobno sam zvao naše agencije i u tri (neću ih ovdje imenovati) su mi na kulturan način rekli da uzimaju kadete ali prvenstvo imaju sinovi, rođaci, unuci i rodbina njihovih zapovjednika i chiefova, i drugi način je da imaš nekoga tko te njima preporučava, a da ga oni dobro znaju. Ljudi su bili pošteni i rekli mi kako stvari funkcioniraju sto jako cijenim, dok su mi ove ostale agencije muljale svakakve priče. Zanimljivo je to, kad uđem s njima u neku dublju priču odmah pitaju tko te njima preporučio (mislim na pricu sa agencijama za ukrcaj pomoraca), tako ako te nitko ne preporučava tu je priči kraj. Za ovu kompaniju na koju ja idem kad sam prvi put zvao receno mi je da ne uzimaju kadete jer ih imaju viska svojih i da neće za dugo vremena krcati kadete, međutim kad mi je rođak intervenirao za ukrcaj, sljedeći dan su me zvali i rekli mi da pošaljem sve dokumente potrebne za ukrcaj i odmah su mi rekli da ukrcaj očekujem krajem rujna, sredinom listopada. Opet kažem, ima nekih koji su se ukrcali bez ikakvih veza, ali takvih je jako malo. Sve moje kolege koji su se ukrcali na renomirane i one malo manje renomirane i bilo kakve brodarske kompanije imali su debelu vezu iza sebe, samo jedan moj kolega se ukrcao bez ikakve veze, ali je čekao 1.6 godinu. Danas je stanje sa ukrcajem kadeta jako tesko, svugdje u svijetu pa tako i kod nas, i stalno zivkanje i slanje aplikacija ti nece puno pomoc ako nemas nekog iza sebe tko ce te pogurati, sanse za ukrcaj su ti minimalne, neću reći nikakve. To sam osobno osjetio na svojoj koži, i ovo što pišem, pišem iz vlastitog iskustva. Pozdrav kolega i nadam se da ces naći nešto za odraditi kadeturu

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Sad od kad je zatvorilo Škevu , Mate Grobar ti je u velikoj akciji regrutiranja novih ljudi jerbo je preuzeo dio kolača pa bi bilo dobro da mu se javiš. Nije da navigaješ kroz Suez , al imaš puno manovre , posebice kad se pribaciva materijal priko granice.. nema pilota , a vlasti ako ti dodju na brod navigat vise neces , bar jos neko vrime... Ne znam koji su ti uvjeti ali sam cuo da je zivot pun adrenalina , valjanja nema , opec u strojarnici se neces , mozda te neko pogazi cizmom ako ne vratis na vrime ili te neko napuni sacmom dok u lovni dan prebecujes Kurde preko granice al jebi ga sve je to dio posla. Bolje nego da se utopis u Tihi ocean jel'. Ne triba ti nikakva veza , triba ti samo volja i znanje pa ces kasnije lakse avancat , dobit svoja kola i ovlasti za utjerivanje dugova , pilanje sankova , paljenje auta i dizanje štala u zrak , od breveta ti triba samo D2 , D67 ( osnovno rukovanje eksplozivima ) , D88 podmićivanje policije , D93 - danas jesi sutra nisi , D61 - probijanje ukrajinki nogom u piz...inu i ako os D101 - kradja benzine iz parkirana auta...

Ti vidi pa se javi ja mislim da je to prilika koju ne valja propustit

Citiraj Prvotno napisano od wolf11 Vidi poruku
    i stalno zivkanje i slanje aplikacija ti nece puno pomoc ako nemas nekog iza sebe tko ce te pogurati, sanse za ukrcaj su ti minimalne, neću reći nikakve. To sam osobno osjetio na svojoj ko?ži, i ovo ??to pi??em, pi??em iz vlastitog iskustva. Pozdrav kolega i nadam se da ces naći ne??to za odraditi kadeturu
    Ovo sta si ti napisa nema veze s vezom. Koga god ja znam ukrca je se bez ikakve veze.. tvoj je problem sta si se ogranicio na nase firme i nase prcije od agenata di nemos sve da os
    Posljednje uređivanje od Bilich : 08-24-2011 at 01:43 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

DAj mi svoj broj mobitela pa cu ja poslati svim agencijama da oni tebe kontaktiraju da se ne jebes ti njih zvati.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    scylla ag

Početno Poziv za kadeturu na MSC

Pozdrav svim kadetima,

samo da javim da sam dobio poziv za kadeturu 16.09. na MSC Lorena u Roterdamu. Verovatno vas zanima kako sam upao,..

Odmah da naglasim da nisam imao preporuku tj vezu u kompaniji. Krajem jula sam se javio njihovom ovlascenom agentu u Beogradu, koji me je pozvao na testiranje . Otisao sam na adresu, poneo sve dokumente na proveru :

- pomorsku knjizicu,
    - STCW reg VI/1 i A-VI/1 brevete,
    - diplomu nauticke skole sa prevodom na engleski jezik,
    - pasos,
    - pasosku fotografiju,
    - lekarski ( ukoliko posedujes, ali nije obavezan)

Test je bio na srpskom jeziku i sastojao se od 80-ak pitanja iz oblasti :

- navigacija,
    - manevrisanje brodom,
    - sigurnost plovidbe,
    - komunikacija i signalizacija,
    - meteorologija,
    - stabilitet i krcanje tereta,
    - teorija broda.

Po reakciji agenta , rekao bih da sam uradio dobro test. Rekao mi je da ce mi se javiti tj da mi je ostalo da cekam. Poziv je usledio nakon nepunih 2 meseca.

Takodje naglasam da mi niko nije trazio nikakvu nadoknadu za ukcaj i toplo preporucujem ovu agenciju svim kadetima da nazovu i probaju.

Belgrade Shipping Agency
    Ch. Eng. Branko Petranović
    Kraljice Katarine 103-5
    tel. +381 11 357 2008
    fax. +381 11 357 1889
    e-mail. zivanap@eunet.rs

Sve najbolje, pozzzz

Boris Krtinic
    pripravnik palube

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno

cini se kao veoma dobra kompanija....samo zasto si morao pisati test.

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

Zva san u Beograd jutros i oni su me uputili na Bogdana-da je on za nas iz Hrvatske, upravo ga zva i ni??ta, samo za terce ima neka slobodna mista.
    kad se ??porka?? s hfo, operi se sa mgo

DRVOSJEČA asistent stroja-dalmos avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Udruga Pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ties Vidi poruku
    Zva san u Beograd jutros i oni su me uputili na Bogdana-da je on za nas iz Hrvatske, upravo ga zva i ni??ta, samo za terce ima neka slobodna mista.
    taj bogdan ti je muljator kakvog nimaaa,okani se corava posla i posalji direktno CV u office..

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

ma sve mi je poznato, ali ne bi mene bas moga sjebat viruj mi, sla san direktno nisu mi se javili i to vi??e puta, jebiga moran na sve strane
    kad se ??porka?? s hfo, operi se sa mgo

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Krcaju mnogi kadete samo triba trazit...Sta se tice MSC saljite prije u Sorento nego Bogdanu,a momak sta si postavia pitanje pronjuskaj po portlu pa ces nac adrese i salji...puno se NAS ukrcalo bez ikakve veze,ne samo na kadeturu! I jos nesto,ako si deck cadet,onda si valjda zavrsia bar srednju ako ne i visu,pa valjda si i u skoli cuja za Tankersku,Berketa,Magazina, Jadroplov, atlansku,zorovica,itd.... Ako si u ST tu imas milijon agencija,ako si u RI jos i vise,malo setnje i pokucaj...a ako si iz ST onda na bus i u RI,AKO si iz RI onda obrnuto-usput izadji u ZD na stanicu i laganon setnjon do Tankerske....
    Kad napravis ovaj djir-viruj mi bit ce nesto i bez te famozne veze!
    Neka ti je sritno!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •