Royal trazi Chief Ref. Eng sa iskustvom, za detalje se javiti na PM
Royal trazi Chief Ref. Eng sa iskustvom, za detalje se javiti na PM
A ima ih par na forumu sta montiraju klime. Mogli bi ti se javit.
A ako takvi ispunjavaju slijedece uvjete:
These are some of the key requirements:
â?? Must have theoretical background with thermo dynamics & refrigeration experience
â?? Experience with large heating, ventilation, air conditioning & refrigeration plants
â?? Licensed service technician or installer is a plus
â?? Good leadership & communication skills
â?? Previous experience in cruise industry is a plus
â?? Basic Safety Training certificates required (STCW 95)
Neka se slobodno jave...
najbolji posal na kruzerima. pogotovo za one bez breveta ili sa nedostatkon ambicija. lova dobra, posla malo
ali nijedan drugi makine nece da ide na tu poziciju ili royal ima drukciju politiku od P&O, uzimat ljude sa kraja?
o kojim se to soldima radi?
cisto me interesira jer imam sve papire za to pa za neku recimo buducnostucinit koji ugovor da vidim sta su to putnicki.
unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Je li to permanent??
za kompresor lako. dodje mr. york ili mr. carrier i uredi ga. kad rikne spina od pive na bazenu onda je panika
Ma nije panika samo je tlaka otici do druge spine koja radi...
![]()
Čitajuči ovaj post na??a san se tu. Dobro ba?? nemam 5 godina radnog iskustva u rashladnim uređajim. Sad da ne pi??e puno radija san (na praksi 3 god) velika postrojenja hladnjače za trgovačke lance, mesnice itd poznajem taj posa. Imam zavr??enu ??kolu za to samo ??ta je trogodi??nja. Kolike su mi ??anse da upadem ko apprentice i koje papire moram vadit (osim stadnardno za ukracat se na brod matrikula itd) za to ako ko zna hvala na pomoci ?
Zivio majstore,
pa za asistenta mozes pokusat aplicirat, mada je ta pozicija kod nas uglavnom rezervirana za Filipince, pa su ugovori i place njima podredjeni.. Neznam kako je na drugim kompanijama, ali u svakom slucaju se moras pomirit sa tim da je svaki pocetak tezak.. Iskustvo kojeg imas i skola bi za pocetak trebali bit dovoljni, makar moras znat da je puno posla isprid tebe ako zelis doc do nekog respektabilnog nivoa di se vec moze razgovarat o dobrim ugovorima i dobroj lovi. Zato ti preporucam da dobro razmislis, pa ako si nacisto sa sobom da je to ono sta zelis radit, kreni..
Čovjek koji mo?že pobijediti druge - jak je; čovjek koji pobijedi sebe - svemoćan je
Sanse su ti jednake ka i svima drugima koji apliciraju, cinjenica je da je to trazena pozicija i da su svi u stisci sa Refovima, tako da virujem da se tu moze lakse ukrcat nego na neke druge pozicije. Kod nas trenutno traze Ref Engineere i mozes aplicirat na Engine - Royal Caribbean Shipboard Careers Tu poziciju imaju i sve druge cruise kompanije, a nijhove ces linkove pronac ako malo pogledas po forumu...
Čovjek koji mo?že pobijediti druge - jak je; čovjek koji pobijedi sebe - svemoćan je
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)