Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7

Tema: Ryanship

2OFF Spuzvasti avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Ahlers

Post Ryanship

Hi Spuzvasti,

Have a job possibility for you onboard a TANKER
    Joining in UK, vessel will then proceed to LAGOS- NIGERIA
    Upon Arrival Nigeria - you will sign off and Return home

Approx 6-8 weeks job
    Day rate Offered 200 US $
    Position â?? 2ND OFFICER

Advice Interest???

Kind Regards
    Crewing Coordinator - NIM

RYAN SHIP MANAGEMENT LTD
    RYAN OFFSHORE LTD
    ( SHIPPING CONNECTIONS / MARITIME RECRUITMENT )

Address:-
    RYANSHIP
    P O BOX-1282
    SUNDERLAND
    TYNE & WEAR SR5 9HX
    UNITED KINGDOM

TEL: +44 191 54 888 59 FAX: +44 191 54 88 425
    Konacno dobija ono sta san tija

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

I dali ste se ukrcali preko ovog RYAN SHIP MANAGEMENT LTD...zanima me jeli ovo mozda scam page ..nekako mi web stranica nije na nivou agencije za ukrcaj pomoraca

Kadet niramr avatar
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Neophyte Vidi poruku
    I dali ste se ukrcali preko ovog RYAN SHIP MANAGEMENT LTD...zanima me jeli ovo mozda scam page ..nekako mi web stranica nije na nivou agencije za ukrcaj pomoraca
    Ja sam bia na offshoru u nigeriji ka kadet preko te agencije i ne bia tia pasu da proživi to šta sam ja,spavanje na palubi,na mostu na madracu,nema hrane,vode,klime,plaća kasni i ne dolazi...nema osnovnih uvjeta za život,a kamoli luksuza sta neki pitaju,internet,haha! Ta agencija me poslala drugoj kompaniji,tako da ne moraš bit te sriće/nesriće ko ja,oni radi se puno firmi i nisu sve sjeba.....a i ako ti se dogodi šta i meni,znaš onu:šta te ne slomi ojača te..Sritno!!!
    P.S.Ako ideš u Nigeriji ne idi dok ti ne plate i ne položiš HUET,ja sam se opeka,nisam se moga iskrcat!
    Posljednje uređivanje od niramr : 12-05-2011 at 01:46 PM

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od niramr Vidi poruku
    Ja sam bia na offshoru u nigeriji ka kadet preko te agencije i ne bia tia pasu da pro?živi to ??ta sam ja,spavanje na palubi,na mostu na madracu,nema hrane,vode,klime,plaća kasni i ne dolazi...nema osnovnih uvjeta za ?život,a kamoli luksuza sta neki pitaju,internet,haha! Ta agencija me poslala drugoj kompaniji,tako da ne mora?? bit te sriće/nesriće ko ja,oni radi se puno firmi i nisu sve sjeba.....a i ako ti se dogodi ??ta i meni,zna?? onu:??ta te ne slomi ojača te..Sritno!!!
    P.S.Ako ide?? u Nigeriji ne idi dok ti ne plate i ne polo?ži?? HUET,ja sam se opeka,nisam se moga iskrcat!
    iznenadija si me..no i da me pozovu nesmin birat jer nisam u poziciji..al cisto informativno ako dode do kakvih konkretnih razgovora mogu li ti se obratit za savjet ?
    P.s jesi odradija kadeturu tamo ili negdje drugdje..kakve su uvjete ponudili..ako ti nije greda na??krabat

Kadet niramr avatar
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Neophyte Vidi poruku
    iznenadija si me..no i da me pozovu nesmin birat jer nisam u poziciji..al cisto informativno ako dode do kakvih konkretnih razgovora mogu li ti se obratit za savjet ?
    P.s jesi odradija kadeturu tamo ili negdje drugdje..kakve su uvjete ponudili..ako ti nije greda na??krabat
    Tamo sam odradia 3 ipo miseca kadeture preko ryan ship,kompanija MSV-irska,od toga bi?ži ko od vraga MSV-iRELAND!!!Plaća ti je oko 1500 eur,al opet ponavaljam to je preko MSV.Ryan ship tebe nađe i preporuči njima,i sa nekom kompanijom će?? potpisat ugovor a ne sa ryan ship. I ja sam ko ti reka ne mogu birat i i??a sam i opet bi i??a u nigeriju,al ne samo preko MSV. Ostatak kadeture sam odradia na Celebrity cruises..eto pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2012

Početno RyanShip?????

Pozdrav.....Zanima me necije iskustvo sa ovom agencijom..

RYAN SHIP MANAGEMENT LTD
    RYAN OFFSHORE LTD

Naime kako trazim posao za Rig Medica i imam prijave na vise strana, pretpostavljam da su me negdje nasli i poslali mi u attachu dokument za ispuniti...nije nikakav ugovor nego Application Form...

Zanima me u slucaju da mi ponude posao, sta mogu ocekivati......

Hvala ljudi...

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

mozes ocekivat sve od losega do dobroga i da ces uvjete saznat u zadnji cas... znan ih dosta koji su se zahebali kad su otisli i nije ih docekalo ono sta su ocekivali, znan i jednoga kojemu je odlicno i koji je sa gavranon vec par godina. posalji, mozda ti uleti i nesto dobro. nisan nikad cuja da ih je zaheba za lovu, koliko je ugovoreno toliko se i dobilo

tek sad vidin da je niramr sve napisa
    Posljednje uređivanje od Turist : 05-20-2012 at 07:44 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •