Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/16
    AB / Bosun Boyan avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Esmeralda Schiffahrts

Početno open vacancies

We have open vacancies in Cyprus Company on Container vessel 22000 dwt, Build 1992 in Japan, 1700 TEU to Join the vessel in Singapore 10/06
    2Off - 1500 USD
    3Off - 1400 USD
    3Eng - 1700 USD
    4Eng - 1400-1500 USD
    Cook - 1000 USD
    All candidates must have a good English and experience on Containers.
    Please send your applications to the e-mail: ams@amsnovo.com (Re: Container in June)

... sad sam negde ovo video. vidi PM.
    Posljednje uređivanje od Boyan : 05-24-2011 at 11:52 PM

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Exclamation

ovo ne da je lo??e, nego
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

To je neka Ruska Mafija, bjezi Boyane sa ovim...

Domain name: AMSNOVO.COM
    Name Server: ns3.nic.ru
    Name Server: ns4.nic.ru
    Name Server: ns8.nic.ru
    Creation Date: 2010.12.17
    Expiration Date: 2011.12.17

Status: DELEGATED

Registrant ID: PKJ7CZ9-RU
    Registrant Name: Sergey V Volkov
    Registrant Organization: Sergey V Volkov
    Registrant Street1: 254, 204 Derzhinskogo str.
    Registrant City: Novorossiysk
    Registrant State: Krasnodarskiy kray
    Registrant Postal Code: 353900
    Registrant Country: RU

Administrative, Technical Contact
    Contact ID: PKJ7CZ9-RU
    Contact Name: Sergey V Volkov
    Contact Organization: Sergey V Volkov
    Contact Street1: 254, 204 Derzhinskogo str.
    Contact City: Novorossiysk
    Contact State: Krasnodarskiy kray
    Contact Postal Code: 353900
    Contact Country: RU
    Contact Phone: +7 918 0674449
    Contact E-mail:

http://www.seajobs.ru/jobsearch3.php
    Posljednje uređivanje od Off : 05-25-2011 at 12:02 AM
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

AB / Bosun Boyan avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Esmeralda Schiffahrts

Početno

Nisam ni gledao cija je adresa, nego sam vrsljao po netu i video to negde pa postavio Kuk-u, a ono neko prebacio ovde.Samo sam video da traze kuvara pa mu prosledio,a imaju i neki Norvezani isto za kuvara,to sam mu na PM.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Poruka od Zmaja..

"De postaj negdi na forum

Trazi se 2nd/E. Ukrcaj sredinom Srpnja. 4 miseca ugovor. Plata 5082 Eura. kontakt: Carmen.Vulturu@Ahrenkiel.net
    Pozdrav , BilicWs"

Panamax carrier

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Evo dosa mail pa ako ko zeli neka proba

We want to use this medium to inform you that vacancies is now on Spirit of Adventure, so
    therefore do let us know if you have an interest in working for us please do provide us with
    your RESUME/CV and the post you wish to apply for,all position is available so interested
    candidate should get back to me ASAP

Job Salary: Depending on your roll of specialization, Very Attractive and negotiable and we shall
    take care of your Flight expenses, Accommodation, feeding and a monthly training on
    arrival.

If you are interested to work with us in any position,please kindly
    send your resume to our via e-mail (vanbrume2011@gmail.com)immediately with your
    personal details including your roll ofprofession/Skill of Specialization.

Management
    Mr. Van Brume
    Recruiting Officer

@svi useri

LJudi provjerite da nije patka jer dolazi s domene gmail.
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 08-20-2011 at 11:57 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Čudna mi je ovo adresa gmail???? Sve smrdi na zajeb...
    Ali tko zna možda i nije....
    Idemo ispočetka.....

muzev menadzer tvigi avatar
    Datum registracije
    Sep 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od propuhani Vidi poruku
    Čudna mi je ovo adresa gmail???? Sve smrdi na zajeb...
    Ali tko zna možda i nije....
    http://jobs-in-gulf.co/offshore-dril...html:rolleyes: Gospodin magla,vjerovatno prodaje maglu
    Posljednje uređivanje od tvigi : 08-20-2011 at 10:37 PM

3.Časnik
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

send your resume to our via e-mail (vanbrume2011@gmail.com)immediately with your

Management
    Mr. Van Brume
    Recruiting Officer

Evo javio sam se doticnom gospodinu,odnosno on mi je poslao ponudu na mail sa kontakt tel,ponuda je bila toliko dobra da mi je smrdila na kilometar i mora sam ga nazvat na tel.

Kad sam ga nazvao,nije mi ni malo izgledao uvjerljivo,malo sam pronjuska po netu i najverovatnije je rijec o prevari...međutim vrag mi nije da mira pa sam posla kompaniji za koju se predstavlja da radi (Spirit of Adventure Cruises - Discovery Cruising Holidays) mail da li ga poznaju,javim se kad primim njihov odgomor....iako vec mislim da je rijec o prevari....

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od pokstar1 Vidi poruku

Management
    Mr. Van Brume
    Recruiting Officer

Evo javio sam se doticnom gospodinu,odnosno on mi je poslao ponudu na mail sa kontakt tel,ponuda je bila toliko dobra da mi je smrdila na kilometar i mora sam ga nazvat na tel.

Kad sam ga nazvao,nije mi ni malo izgledao uvjerljivo,malo sam pronjuska po netu i najverovatnije je rijec o prevari...međutim vrag mi nije da mira pa sam posla kompaniji za koju se predstavlja da radi (Spirit of Adventure Cruises - Discovery Cruising Holidays) mail da li ga poznaju,javim se kad primim njihov odgomor....iako vec mislim da je rijec o prevari....

Ovo je varka par vas je uputilo mi PM da su ga kontaktirali i svi su dobili ponudu i to dobru. Ignorirajte ovu ponudu

Hvala
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Ovo je varka par vas je uputilo mi PM da su ga kontaktirali i svi su dobili ponudu i to dobru. Ignorirajte ovu ponudu

Hvala
    Bome nije. Ja potpisao maloprije ugovor za kapa struje preko covjeka.. sad kao njegov zaposlenik ne mogu da spavam doma nego cekam ukrcaj u hotelu president u solinu , lezim uz bazen i pecen janje dok zablaznute cehinje ne shvacaju cari pomorskog zivota. Mislija san ic i pobrat grozdje sta je ostalo ( firma radi i prvotkup ) al' cekam da purchase department uzme đubar u Mile Rica pa da odradin sve odjednom. Vrlo dobar covjek i agent a kako ce bit na brodu javim vam jos..
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Clan Posade morski_pas avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

kolege ima li kakvih fri??kih informacija o ovoj cijeloj priči?

ja sam dobio dva uzastopna maila s dvije znatno različite visine plaće,a obje daleko prema??uju godi??nju plaću saga cruises za ponuđeni mi rang.

sve mi je to malo sumnjivo,saga cruises su pred par mjeseci tra?žili dosta rangova za ukrcaj u desetom mjesecu,inače ovaj brod pripada toj kompaniji kao pod-brand.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morski_pas Vidi poruku
    kolege ima li kakvih fri??kih informacija o ovoj cijeloj priči?

ja sam dobio dva uzastopna maila s dvije znatno različite visine plaće,a obje daleko prema??uju godi??nju plaću saga cruises za ponuđeni mi rang.

sve mi je to malo sumnjivo,saga cruises su pred par mjeseci tra?žili dosta rangova za ukrcaj u desetom mjesecu,inače ovaj brod pripada toj kompaniji kao pod-brand.
    U java mu sricu odnija evo ja cu te ukrcat. Travell fishing ship , 180 metri. Radno misto ti je Busko jezero i ne triba ti nikojaka viza ( pa ni americka ). Ujutra u 8 se krene iz Livna ( kava u Sene je na racun virme ), lagano kupis do Prisoja i tamo se svrati na burek u Eldije ( ako je Eldija vecer prije pribija zenu bolje na svracat , a to se cesto zna dogodit ). Bunker ti je u Kazagincu i kad to rijesis ides prema Tomislav gradu , tamo radis iskrcaj Ponediljkom u rano jutro da sve bude frisko za pazar.. U Prodexa je rucak za 10 maraka boli glava a sad je pitanje kako ces podnit jerbo Kuzma zna da zabiberi i materi vlasititoj..

Placa ti je 11 100 KM-ova , isplata na ruke odma po iskrcaju , spava se u Mirka Ustase u kuci priko noci ako si u Duvnu a ako si u livnu onda ne spavas nikako jerbo radis i ka izbacivac u Lennoxa.. To sve uredno pises u overtime i kasnije odneses u Ćube da ti isplati , o svojoj odgovornosti. Ugovor ti je nedilja dana , more i krace ako se voda povuce pa ne mos u Kazaginac na bunker.. Zabranjeno je dovodit zene na brod , pica ima ali samo Ozujsko punjeno u grude , nije dobro..

Ako si zainteresiran javi se na

posa_na_brodu@dernek.ba
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    U java mu sricu odnija evo ja cu te ukrcat. Travell fishing ship , 180 metri. Radno misto ti je Busko jezero i ne triba ti nikojaka viza ( pa ni americka ). Ujutra u 8 se krene iz Livna ( kava u Sene je na racun virme ), lagano kupis do Prisoja i tamo se svrati na burek u Eldije ( ako je Eldija vecer prije pribija zenu bolje na svracat , a to se cesto zna dogodit ). Bunker ti je u Kazagincu i kad to rijesis ides prema Tomislav gradu , tamo radis iskrcaj Ponediljkom u rano jutro da sve bude frisko za pazar.. U Prodexa je rucak za 10 maraka boli glava a sad je pitanje kako ces podnit jerbo Kuzma zna da zabiberi i materi vlasititoj..

Placa ti je 11 100 KM-ova , isplata na ruke odma po iskrcaju , spava se u Mirka Ustase u kuci priko noci ako si u Duvnu a ako si u livnu onda ne spavas nikako jerbo radis i ka izbacivac u Lennoxa.. To sve uredno pises u overtime i kasnije odneses u Ćube da ti isplati , o svojoj odgovornosti. Ugovor ti je nedilja dana , more i krace ako se voda povuce pa ne mos u Kazaginac na bunker.. Zabranjeno je dovodit zene na brod , pica ima ali samo Ozujsko punjeno u grude , nije dobro..

Ako si zainteresiran javi se na

posa_na_brodu@dernek.ba

odlično,je mi se računa i beneficirani?

sjetih se upravo najpouzdanijeg mogućeg izvora za informacije,pa vam svima sutra lijepo to objavim.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morski_pas Vidi poruku
    odlično,je mi se računa i beneficirani?

sjetih se upravo najpouzdanijeg mogućeg izvora za informacije,pa vam svima sutra lijepo to objavim.

Nije diko moja nazalost. Nema toga ako si na BiH zastavi. Mos uzet 3 kil' kajmaka na firmu u babe Angelije

Datum registracije
    Apr 2009

Početno

dotični je prijavljen nadle?žnima.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •