evo traže kadete na te tri firme upišite apprentice deck officer jobs na google pa kome se posreči .datum postavljenog oglasa 25.03.
evo traže kadete na te tri firme upišite apprentice deck officer jobs na google pa kome se posreči .datum postavljenog oglasa 25.03.
Posljednje uređivanje od noriton : 03-28-2011 at 07:43 PM
iskreno ne zanimaju me putnički ali cijenim tvoju nesebičnost i hvala Bogu sta ima tavih ljudi kao ti..pozdrav..
vec 800 kadeta se prijavilojao kolike su nam sanse
![]()
Samo cu vam rec da mi se prijatelj dopisivao sa osobom zaduzenom za ukrcaje na Royala jos prije 3 mjeseca i to na tjednoj bazi i opet nista.
To ne bi nikome trebao biti razlog da odustane. Mozda mu se vec danas posreci. Vjerojatno nece no nikad ne znas. Cinjenica je da tko trazi posao, taj ga uglavnom i nadje. Ja sam osobno dobivao poslove kad sam se najmanje nadao, samo zato jer sam pukom srecom bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ime firme i brojka ne bi trebala nikoga obeshrabriti. Dapace, da nije netko slucajno ocekivao za firmu takog kalibra da ima 5-ero prijavljenih?Nekoliko ce ih od tih 800 dobiti posao. A onaj tko ne aplicira sigurno nece biti medju njima.
![]()
Mudro zbori ovaj Beerseeker!!![]()
Zivot je more
stari moj podes u firmu koju bi tia,udes u kadrovsku pitas mores li popricati.pa ga pitas sari koliko suske jer negres na kadeturu zaraditi lovu e keku 2 eura mu gurnes u ?žep i prasis kroz misec dana ko ja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)