Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    a, što si reko?? vmozara avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    elec JDN

Početno celebrity/rccl? 3rd električar otvoreno mjesto

ovo sam dobio malorpije, ako nekoga zanima jer mene ne. (a prije godinu dana biskocio ko jarac! ) Neznam za koju firmu ali vjerojatno je celebrity cruises.

Good day Vlaho,

Please send me a copy of your CV including the voltage you were working with in the ships you listed, also include the equipment by type and brand (manufacturer) you have experience with. I need to receive a copy of your diploma in English or translated to English

The position we have available is for a 3rd Electrical Engineer with a pay of USD 3,900 monthly with a 6 months on - 2 months off contract and a shared cabin. Attached is the job description and marine shipboard structure, if you would be interested please let me know your skype username so we can do an interview by skype tomorrow at 10:00 AM USA Eastern time.

Thanks,

kontakt je mcelano(a)rccl.com

privitki iz maila
    Attached Files Attached Files
    Posljednje uređivanje od vmozara : 03-21-2011 at 05:49 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
    the machine spirit is with me!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Bravo Vlaho
    Konacno da netko na ovom forumu pokaze svoje ja. Jebote robovski ugovor 6-2 za saku brokava,a idu u detalje da pitaju koja ti je krvna grupa materi. Pa mislim zivo preseravanje ,a traze 3. elektricara ono ja bi mu napisa da za sva daljnja pitanja ubuduce kontaktira Paris Hilton .... like whatever

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Bravo Vlaho
    Konacno da netko na ovom forumu pokaze svoje ja. Jebote robovski ugovor 6-2 za saku brokava,a idu u detalje da pitaju koja ti je krvna grupa materi. Pa mislim zivo preseravanje ,a traze 3. elektricara ono ja bi mu napisa da za sva daljnja pitanja ubuduce kontaktira Paris Hilton .... like whatever
    da da,prijatelj iz crne gore mi je tu na infinitiju treči letričar-jebu ga u zdrav mozak,nije grčki i ka pale sam na svitu-nonstop je u poslu jer radi posal koji triba i posal od drugoga,naravno jednog od presvetih-jer se njemu neda i samo ide okolo po brodu i laprda,

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Je li to 3.električar , sam da mu znaju odgovoriti : " Pa koji ujac hoče?? , treći si električar , dobar ugovor i ima?? .
    Dobro je reka Frankie , robovi , koliko tek ima 6. električar???

Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    elec JDN

Početno

Ja bih možda i prihvatio da je 4 mjeseca i moja kabina, ali nema šanse ovo. Pa da me drže još 5 godina za trećega. Možda će zanimat nekoga tko se želi okušat na cruiserima. Zna li tko kako je na RCCL? Čuo sam da je RCCL majka za električare (što se cruisera tiče) ali koliko je to istina

Chorke, ako na šetog električara misliš na fittere i asistente, na celebrity fitter ima oko 1600 a aso 2000 dolara, ugovori 6 mjeseci najmanje, podjeljena kabina itd. S tim da tko zna koliko će te ugovora držat za fittera pa asistenta itd. Prije nego sam pošao uopće na brod vazda sam sanjao o cruiseru pa čak nakon asistenture na atlanskoj mogao sam na equinoxa od celebritija, ali nakon malo raspitivanja sam se spustio na zemlju. Dok bi tamo došao do para koje imam na atlantskoj, trebalo bi valjda 8 godina bit tamo struja.
    Posljednje uređivanje od vmozara : 03-22-2011 at 10:37 AM

Clan Posade Tom_Ri avatar
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    Ni na nebu ni na zemlji

Početno

sad mi ubijate ?želju da se vratim... ba?? mi se i ne da, ali te??ko da ću nać neki posao uskoro pa idem natrag

vi??e-manje je sve ovo ??to ste napisali gore istina, grci se uglavnom trude raditi čim manje, a mi i crnogorci nemamo mira, kad sam do??ao radilo se po 12 sati na dan (bez pauza, znači da si gotov oko 9 i pol-10 navečer). kad sam odlazio se radilo ne??to manje, ali to je zato jer su odrezali prekovremene fiterima pa su i nama dopustili da radimo manje, kad im ponovo vrate prekovremene onda ćemo opet po 12 sati

fiteri i asistenti imaju ugovor 7 mjeseci i imaju svoje kabine. veličine 2x2 metra i dijeli se wc sa kabinom do, ali su sami, a treći električar dijeli kabinu

uglavnom je malo te?že napredovati ako nisi grk (bugar je asistent već 6 godina, ??ta čeka vi??e tamo, ne znam)

trećeg električara ne pu??taju u makinu tako da ne mo?že?? ni??ta ni naučiti pa te to opet koči kod napredovanja

uglavnom, nisu ba?? neki uvjeti za električare kako su na drugim kompanijama, no da se i to pre?živjeti ugovor-dva

Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    elec JDN

Početno

ako ne smijem u makinju nemam ja tamo ??to radit ni za 10000 dolara, pa zato sam i do??o da se ??porkam i budem mrčav cijeli a kad doma dođem treba 2 tjedna dok ruke poprime prirodnu boju

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •