Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/26
    2/o AidY avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    Udruga Kapetana

Početno V Ships Rijeka

Dobar dan dobri ljudi,
    primio san neki dan poziv iz Rijeke od gosp. Dedića za ukrcaj kod njih na tankere, pa bi me zanimalo imali ko kakva saznanja o njima s obzirom da čovik i nije bija ba?? pričljiv nego inzistira na dolasku u agenciju??
    Hvala unaprid

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pitas pa ti kazu,aj tamo pa ce ti rec,ponuda in je raznolika

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2010
    Firma
    doma

Početno

Ne znan di zivis i koliko ti je Rijeka daleko te je li Te stisce vrime,ali otici i viditi u cemu je stvar-sto se nudi i koji su uvjeti,ne bi trebao biti problem.
    Mozda kasnije budes zalija...

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Koliko ja znan ima ista agencija V-ships u ST pa ako ti je tamo blize zovi ili otidji do njih

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od AidY Vidi poruku
    Dobar dan dobri ljudi,
    primio san neki dan poziv iz Rijeke od gosp. Dedića za ukrcaj kod njih na tankere, pa bi me zanimalo imali ko kakva saznanja o njima s obzirom da čovik i nije bija ba?? pričljiv nego inzistira na dolasku u agenciju??
    Hvala unaprid
    Neznam u kojem svojstvu te ukrcava gosp.Dedić?
    Odlazak u Rijeku je obavezan,a topovi idu cak i u Monaco ili u Grcku na razgovor sa vlasnikom.

Uglavnom o Vshipu i o gosp.Dediću sve najbolje.
    Ako te je zvao,znači da ima ne??to konkretno za tebe,jer oni bar ne zovu kao vecina nasih agenata samo da te vide,nego ces dobiti konkretnu ponudu,mozda ugovor i robu.

Nisam na Vshipu,ali ti mogu reci da je to u Hrvatskoj agencija broj 1.

Problem je mozda kad ti smjena treba doci,ali to je sve u granicama normale,jer ti smjena dodje na vrijeme.

Ako te nesto jos zanima pisi u P.M.

Ako te je zvao Dedić,otidji i neces se zafrkati 100%,a i place su odlicne,pogotovo na tankeru,posebno za prve,chifa,kapa i barbu,a posao odličan

Lipi pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

V ship ST - Javi se Kapetanu Madunicu, prva liga covik, meni je posteno reka da nema nista za mene

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Dobar dan dobri ljudi,
    Hvala unaprid
    evo tek sam sada vidio da si 2/o,samo nazovi Dedića i pitaj kad ima ukrcaj,kolika je plaća i ako ti odgovaraju uvjeti,lipo odmah za rijeku.

pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

pozdrav Rijeka

clan posade
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    trazim bolje

Početno hm

Dobar dan dobri ljudi,
    Hvala unaprid
    nemam ti pojma kakva je situacija,evo i ja odlucio mijenjati firmu nakon skoro 16godina,napunili mi pipu,ne drze se dogovora a ans mlade vucu za nos
    imas li kakvu ozbiljnu adresu ali hitno

3rd Officer Pelorus avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

"Drze mlade za nos" u VShipu? To zelis reci ili? Ne shvaca se bas iz tvoje poruke. Ako je tako, mozes objasniti?

3rd eng
    Datum registracije
    Aug 2009
    Firma
    nezaposlen

Početno

O V-ships-u sve najbolje bio sam tamo par godina i a Gosp. Dedic, Pavlak i Hlaca prema meni su bili fer i korektni svaki brod

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od lollipop Vidi poruku
    O V-ships-u sve najbolje bio sam tamo par godina i a Gosp. Dedic, Pavlak i Hlaca prema meni su bili fer i korektni svaki brod
    I gdje je pukla ljubav? Pise gore da si nezaposlen pa ono...

2 nd off. Dankoo avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Si Em Ej :)

Početno

Ja ću samo kratko, jer bio sam na V shipu. Nekada cca prije 5-6 godina na više, V ship je imao jako puno brodova na koje su krcali naše ljude, ne neke brodove čak i cijela ekipa..
    Puno roro/container brodova je otišlo pod CMA, to je nekada bio OTAL line,jako dobri brodovi/plaće /ugovori. Nekolicina je preuzeta sa posadom drugih nacija u kompletu. Ja ću dati jedan primjer , postojala su dva roro broda Arroyofrio uno i dos..Na jednom Španjolci na drugom naši ljudi..I naše drže 2 godine, i onda maknu ća...Kad Španjolci useru brod, nešto krene po zlu, opet vrate naše ljude na brodove...ja sam bio na jednom od njih i pri posjeti drugom, nisam vjerovao da su to isti brodovi...
    Sve gore napisano, pa i ono dalje što možda je i ne znam, razlog je da je puno naših off , otišlo sa V shipa...ne raspolažu s toliko kapaciteta kao nekad..

što se tiče ljudi u officu, Kenda je ok, samo on odavno nema toliko s ljudima (dok nije odvojio se u CB). Dedić Mirko je jako dobar čovjek, s kojim možeš razgovarat, dogovoriti itd..Hlača također..Pavlaka dosta ljudi ne voli, iako ja nisam imao s njim loša iskustva, no eto kažem, on ima malo prepotentan stav, pa je to možda tome razlog...

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

Bio si na Arroyofrio Uno i Dos? ...

Inace, istina. Sad ima VShip malo brodova,jedan aframax su prodali ovo ljeto no, sad ukrcavaju i na jos jednu firmu - Atlas Maritime (grci). Nemaju jako puno brodova no, ipak se krca, flota se siri (mislim na broj brodova na koje krcaju) - sve relativno novi brodovi, krcaju nase (posada su filipinci koliko znam) ...
    Posljednje uređivanje od Propuh : 01-17-2011 at 09:57 AM

2.Casnik elf_dalmatae avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na cvrstom kopnu

Početno

Krcao je V-Ship i prije na Atlas grupu, uredni brodovi, po onome sto mi je receno. Drago mi je vidit, da su vratili nase ljude na te brode, svima nam treba...

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

Nisam znao da su i prije krcali na njih no, kao sto si napisao, lijepo da se krcaju nasi ...

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od elf_dalmatae Vidi poruku
    Krcao je V-Ship i prije na Atlas grupu, uredni brodovi, po onome sto mi je receno. Drago mi je vidit, da su vratili nase ljude na te brode, svima nam treba...
    na atlas grupu koliko ja znam ukrcavaju samo topove (master,C/o,C/E,2nd/eng i mo?žda struja),ali to su ljudi koji su upali tamo i te??ko da odu sa atlasa,jer su uvjeti vi??e nego dobri.

Plaće odlične i redovite.

Posao i uvjeti odlični.

ni?ža posada su filipinci.

Ako netko ima ponudu za atlas moja preporuka je ne odbiti to nokako,

pozdrav

3rd eng
    Datum registracije
    Aug 2009
    Firma
    nezaposlen

Početno

Odgovor za beerseeker-a na pitanje "Gdje je pukla ljubav".
    Imam svoju firmu, sam svoj gazda !!!!!!!!!

2.Casnik elf_dalmatae avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na cvrstom kopnu

Početno

Citiraj Prvotno napisano od antezd Vidi poruku
    na atlas grupu koliko ja znam ukrcavaju samo topove (master,C/o,C/E,2nd/eng i mo?žda struja),ali to su ljudi koji su upali tamo i te??ko da odu sa atlasa,jer su uvjeti vi??e nego dobri.

...

Na zalost i ovo boldano je istina

Dobar dan dobri ljudi,
    Hvala unaprid

Ako te zanimaju tankeri - otidji. Meni je prvi ukrcaj bija priko njih i nadam se opet vratit. Ovisno na koji brod dopadnes... uglavnom - korektno.

Nisi reka sta si, koji cin...
    Posljednje uređivanje od elf_dalmatae : 01-17-2011 at 07:20 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

clan posade
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    trazim bolje

Početno ispravak

Citiraj Prvotno napisano od Pelorus Vidi poruku
    "Drze mlade za nos" u VShipu? To zelis reci ili? Ne shvaca se bas iz tvoje poruke. Ako je tako, mozes objasniti?
    Sory,krivo se odrazio, ne u VShipu vec u mojoj firmi

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •