Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: PomoĆ

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2010

Početno PomoĆ

Pozdrav svima na forumu, Tra?žim posao stewardesse ,prethodno sam radila na cruiserima, okej je ali se mo?že vi??e zaraditi na jahti. Imam polo?žen STCW 95 i perfektno govorim engleski i talijanski. Sve sam probala slala na sve ?žive adrese i ni??ta. Ako bilo tko ima kakvu adresu s obzirom da ste prete?žno svi radili na jahti poma?žite, da po??aljem cv please. Inače sam iz Zadra Veliki pozdrav

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Citiraj Prvotno napisano od martinavuk Vidi poruku
    Pozdrav svima na forumu, Tra?žim posao stewardesse ,prethodno sam radila na cruiserima, okej je ali se mo?že vi??e zaraditi na jahti. Imam polo?žen STCW 95 i perfektno govorim engleski i talijanski. Sve sam probala slala na sve ?žive adrese i ni??ta. Ako bilo tko ima kakvu adresu s obzirom da ste prete?žno svi radili na jahti poma?žite, da po??aljem cv please. Inače sam iz Zadra Veliki pozdrav

www.edmistoncompany.com/crew@edmistoncompany.com
    FRASER YACHT esther.delamare@crewnetwork.com
    www.gaspardyachts.com/jb@gaspardyachts.com
    www.absolute-concierge.com/info@absplute-concierge.com
    pa provaj sritno

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od martinavuk Vidi poruku
    Pozdrav i dobro dolsa

Javi se useru morskipar01 on bih ti mogao pomoci
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2010

Početno

Ovo sam već provala ali svejedno ti hvala...

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Pozdrav i dobro dolsa

Javi se useru morskipar01 on bih ti mogao pomoci
    Pozdrav hvala ti na savjetu...ma neću ga pilati nadam se da će viditi ovo pa mi pomoći....hvala
    Posljednje uređivanje od martinavuk : 11-20-2010 at 01:58 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2010

Početno

Ljudi di ste ,kapetani, časnici, dočasnici help Zar niko ne ?želi pomoći?

do neba razma?žena ? krpinica avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Poslusaj Dalmosa!

I dobro dosla
    Nemoj se zanositi da ne??to mo?že?? promjeniti na mu??karcu, osim ako nosi pelene

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

@martinavuk
    Aj molim te posalji mi CV na mail info@pomorac.net i napisi u subjectu za Dalmosa pa cu ti ja poslati na neke adrese i ne zaboravi da posaljes morskompasu01 ne smetas mu brate jer smo mi navikli na ''smetnju'' ako je ti tako zoves. A morski je jedan od ljudi koji krca nase ljude ( bez ikakve dobiti da se razumimo) kao neke agencije u Hrvatskoj.
    Pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Škrpinica Vidi poruku
    Poslusaj Dalmosa!

I dobro dosla
    Hvala na dobrodošlici

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    @martinavuk
    Aj molim te posalji mi CV na mail info@pomorac.net i napisi u subjectu za Dalmosa pa cu ti ja poslati na neke adrese i ne zaboravi da posaljes morskompasu01 ne smetas mu brate jer smo mi navikli na ''smetnju'' ako je ti tako zoves. A morski je jedan od ljudi koji krca nase ljude ( bez ikakve dobiti da se razumimo) kao neke agencije u Hrvatskoj.
    Pozdrav
    Javiti ću mu se pa ćemo viditi ...još jednom hvala
    Hvala ti brate puno cijenim to uistinu, poslati ću ti ja cv i ostalu dokumentaciju....još jednom hvalaaaaa na pomoći već sam izgubila svu nadu
    Posljednje uređivanje od martinavuk : 11-21-2010 at 03:45 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •