eto gori pi??e za mehaničare pa ako vas ima ( a znan da ima) javite se na ovaj na broj 021 322 860 gospodja se zove ivana . uvjet je da imate bravet mehaničara
eto gori pi??e za mehaničare pa ako vas ima ( a znan da ima) javite se na ovaj na broj 021 322 860 gospodja se zove ivana . uvjet je da imate bravet mehaničara
ne treba prepostavljat to se molglo napisat iz prve
s malo volje svasta se nade
po broju telefona prema informacijama s neta to je
BSM-Croatia ili puno ime Bernhard Schulte Shipmanagement
znaci isto vrimena za napisat post triba koliko i za pogledatna net o cemu se radi
(a da se mogla stavit koja ric vise u prvi post mogla je)
Bernhard Schulte Shipmanagement: Crew Service Centres - [ Prevedi ovu stranicu ]For further information, please contact Mr. Darko Simunovic: BSM Crew Service Centre (Croatia) Ltd. Velebitska 36 21000 Split Croatia Tel.: +385 21 322860 ...
http://www.bs-shipmanagement.com/......rvice-centres/ - Spremljeno u privremenu memoriju - Slično
eto ako ste se uvrijedili na moj način pisanja SVIMA SE IZVINJAVAM moja namjera je da pomognem onima koji imaju isti problem kao i ja . a da sam mogao napisati da je to BSM mogao sam ali napisao sam to nabrzinu eto jo?? jednom se izvinjavam svima koji su se uvrijedili na moj način pisanja
srelec hvala na pomoći![]()
Posljednje uređivanje od dadom : 08-30-2010 at 10:35 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
[QUOTE=dadom;78178]eto ako ste se uvrijedili na moj način pisanja SVIMA SE IZVINJAVAM moja namjera je da pomognem onima koji imaju isti problem kao i ja . a da sam mogao napisati da je to BSM mogao sam ali napisao sam to nabrzinu eto još jednom se izvinjavam svima koji su se uvrijedili na moj način pisanja
Ako procitas još jednom moj post onda ćeš znati da se nitko, a ponajmanje ja nisam uvridila. Tvoja je tema jer si je i otvorija pa je u redu da je ti i dovršiš, al eto krivo si me shvatija, ali i srelec koji misli da ja njega nisam.
Šta se tiće firme koliko ja znam iz prve ruke. Ok ured i ekipa u njemu. Fer i korektni.![]()
ma jučer san bil u nekoj frki pa san samo nabrzinu napisal . nadan se da sam barem nekome pomogal po??to se ja nemogu ukrcat ko meho neka drugi iskoriste situaciju , a i gospodja Ivana iz BSM-a mi je rekla da ako znam jo?? koga mehaničara da mu ka?žem za nju jer da tra?že mehaničare.![]()
a jeli se itko priko ove kompanije ukrca na offshore,deep-sea tugs,seismic and scientific research vessels,self-propelled river barges......hvala
Oiler for DP Barge (Pipelay)
Requirements :
â?? Minimum 2 years relevant experience on board DP2 vessels.
â?? Must hold a valid seaman book.
â?? Must hold valid BOSIET certificate.
â?? Must be certified medically fit for work onboard.
â?? Must be able to converse in English.
â?? DP Barge experience will be preferable.
Employment brief T & C :
â?? Tour duration : 60 days on duty / 30 days off duty
â?? Deployment date : Immediate
www.emasoffshore.com/
http://www.barges.com/employment/
Highly Experienced Foreman Carpenters
to work on Accommodation Barge Offshore Singapore and also West Africa for 2 or 3 months.
Permanent work could follow for suitable persons.
Tel: +65-6303-6758 / +1-917-294-6623
Requirements:
* Able to work on Own Initiative
* Clean, Organized and good level of English
* Accurate estimates on materials required and assessing time required for tasks
* Working amongst a Multicultured Crew
* Enforces policies, regulations, and safety and health standards.
http://www.barges.com/employment/[/QUOTE]
Posljednje uređivanje od romi : 10-04-2010 at 10:05 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
hvala prika....al eto zanima me dali je netko priko bernhard schulte shipmanagement isa na offshore ili nesto slicno....
bog jakovare,dado eto probaj na TRANSEVROPFERRY iz kopra znam da primaju mehanicare-fitere nije lose 4-2 ugovor,placa 2000e i redovita je!!!!!sretno
bog jakovare,dado eto probaj na TRANSEVROPAFERRY iz kopra znam da primaju mehanicare-fitere nije lose 4-2 ugovor,placa 2000e i redovita je!!!!!sretno
Posljednje uređivanje od Gianni2 : 10-06-2010 at 08:01 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
krepat ma ne molat
VAC-2494 Fitter 77 M MY must hold a watch keeping license (rating) and welding license and should have experience from a passenger ship, research vessel with a worldwide itinerary, 4 on 2 off rotation
aplicirat na: info@ycocrew.com
evala,dali netko zna jel ima di u ??ibeniku,zadru ili negdi drugdi za polozit a mazaca.....
55555
Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:34 PM
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)