Columbia Ship Management trazi kadete i asistente stroja za kontejnere,obratite se u crewing office u Rijeci.Ajmo decki zovite 051 214 701.
Columbia Ship Management trazi kadete i asistente stroja za kontejnere,obratite se u crewing office u Rijeci.Ajmo decki zovite 051 214 701.
Ima taj oglas na maritime connector.Plača 900oreja
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
Treba aplicirati preko maritime conectora i ?žena ka?že da je uvjet vi??a ??kola... ?*to je problem za nas sa prekvalifikacijom
Uglavnom,svaka čast Lampara![]()
Ako imas prekvalifikaciju samp npr. srednje skole, a neki drugi fakultet?
U mom gradu takve vise nema. Samo dodiplomski sveucilisni studiji u trajanju najmanje 3 god. Nekada je bilo strucnih studija po 2 godine ako se sjecam tocno.
http://www.pfri.uniri.hr/
moras vidjet na faksu jer i sa dvije mozes dobit neki certifikat 100 %
Prve dvije godine obrazovanja za brodska časnička zanimanja i ovla??tenja, kako je to i propisano Pomorskim zakonikom, obuhvaćaju u načelu samo predmete predviđene STCW-konvencijom, vrijede 120 ECTS-bodova po programu (usmjerenju).
Studij se nastavlja trećom godinom, koja vrijedi 60 ECTS-bodova. Ova godina obuhvaća teorijske i opće predmete koji nisu bili obuhvaćeni prethodnim studijem, i premosnica je za zavr??etak preddiplomskog studija od 180 ECTS-bodova. Zavr??etkom ovakvog programa stječe se akademski naslov baccalaureus ili baccalaurea.
Diplomski sveučili??ni studij traje daljnje dvije godine i vrijedi 120 ECTS bodova. Zavr??etkom diplomskog studija s ukupno 300 ECTS stječe se naziv magistar struke.
Ovo prvi put cujem. Zanimljivo. Znaci netko moze zavrsiti 2 godine i traziti diplomu? ovo je zaista jedinstven slucaj za koji znam. 2 godine faxa i nije problem zavrsiti, to je jako brzo gotovo. Jedino je stvar sto su sada svi studiji sveucilisni(strucni su ukinuti), sto znaci ako netko ima trogodisnju srednju skolu moze se pozdravit od studiranja na pomorskom fakultetu u Rijeci
Posljednje uređivanje od Informaticar : 08-18-2010 at 10:01 AM
Da, ovo je prema nekom ISO standardu koji je nastupio na snagu tocno godinu prije kad sam ja upisao studij nautika. To znam iz prve ruke jer su mnogi iz generacije prije mene trazili diplome. Samo sve to provjeris u svojem sveucilistu. Ne znam kako je u ostalim gradovima ali u Dubrovniku treca godina za bilo koji studij pomorstva je najlaksa po svakom pitanju, pa zato je vecina i zavrsava.E sad sto se tice te trogodisnje srednje skole, to su sve strukovne skole za koje nije potrebno daljnje studiranje, pa s time i nemaju pravo na upise na fakultete.
kao prvo sa tri godine srednje ??kole se ne mo?že?? upisati na niti jedan fakultet.
A ??to se tiče pomorskog faksa sa 2 godine dobije potvrdnicu da si zavr??ija prve dvi godine a ne diplomi tj. sa te dvi godine si i dalje SSS, a diplomu dobije?? tek kad zavr??i?? 3 godine.
Glupost, mogu se upisivati strucni studiji na fakultetima i veleucilistima. Strojarstvo, elektrotehniku, brodogradnju u trajanju od 3 godine, sve mozes upisati sa 3 godisnjom skolom na Tehnickom fakultetu, Sveucilista u Rijeci. Barem se moglo kada sam ja upisivao fax. http://www.riteh.uniri.hr/nast/novi_progr/str_str/
Posljednje uređivanje od Informaticar : 08-18-2010 at 02:48 PM
Ne znam, tek cu vidjet hoce li mi ta visa skola sta pomoc, dosta sam dao novca i 4 god izg. vremena. Nauci se nesto malo vezano za struku sve ostalo je bespotrebno. Ti sigurno znas bolje od mene, ali u trenutku odlucivanja hocu li upisat ili ne ta mi je opcija (upisa) u tom trenutku davala neku sigurnost.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)