Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/4

Tema: C-mar

Kadet
    Datum registracije
    May 2008

Početno C-mar

Dobar dan svima,

C-MAR trazi slijedece:

1 Master s unlimited DPO brevetom za ROV brod
    placa: 650 US $ day rate
    rotacija: 6/6 sedmica
    stalan posal
    Middle East
    datum ukrcaja: jucer

1 Ch off s unlimited DPO brevetom za isti brod
    placa: 430 US $ day rate
    sve ostalo isto ka i gore

za obadva posla bi bilo potrebno imat bar par godina iskustva na ROV brodovima, i par godina DP iskustva

CV mozete poslat na careers@c-mar.com

valjda nisam stagod zaboravija, ako jesam molim admina da me upozori

I da se brzinski predstavim, mada nije ovo bas prikladno misto za to, ali nema veze.

Do nedavno sam radija u DP centru u Splitu (zato sam i ulogiran ka DPC, bila mi je tlaka minjat), a odnedavno sam se prebacija u Dubai, i radim u C-MAR-u, sta je u osnovi ista firma. Za sve detalje u vezi ovih poslova, najbolje vam je kontaktirat na gornji email, ja vam znam samo ovo sta sam napisa. Ovi poslovi se rijesavaju preko kadrovske u Aberdeen-u

Sad sam na takvo misto da virujem da cu saznavat cesto za ovakve poslove, pa cim cujem sta, postat cu na forumu.

2/E edigene avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    Hartmann Offshore

Početno

Sritno na novome poslu u Dubaiu DP centar. Nadamo se da ce se neko prijaviti na oglasena radna mista i da ce ih biti jos kako kazes ubuduce.

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Hvala na postu ,ipak mislim da je to samo za EEUU.Ako neko ima ROV iskustvo barem 10 godina kao Master ,DP unlimited licencu sa 15000 sati rada na DP konsoli i po mogucnosti da je u ranim 20-tima.....

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Dear Prande99
    Don't get us wrong, but with this advertising Golf equipment You are spamming our threads and topics. So in good faith please use EDIT option and delete your posts by yourself, otherwise moderators will be forced to do it instead.
    If you like to advertise whatever that You are selling, please use thread named "Kupujem/prodajem".
    Again, don't get me wrong, but accept my advice in good faith.
    Best regards, jadran74

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •