Ima li koji kolega tj. vi kolege koji ovo citate,iskustva s gregima i kakva su vasa iskustva.![]()
Ima li koji kolega tj. vi kolege koji ovo citate,iskustva s gregima i kakva su vasa iskustva.![]()
Evo lipi moji par telefona pa mozda kome od vas nesto upali!!!!
Ta-na (GearBulk) kap.Bozic (Zg) 01 4923 183 / 01 4923 254
ta-na@zg.htnet.hr
Wilhelmsen Ship Menage. D.D. (Split)
kap.Robert Cala 021 486 438
wsn.split@wilhelmsen.com
Colship (Rijeka)
kap.Ivan Rogic 051 334 196
colship@gmail.com
Posljednje uređivanje od El Shadai : 06-09-2010 at 08:31 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Poala je li ovde bila kakva atomska eksplozija? Sve smrdi po cepanju atoma...
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
Javi se onome momku(Ivan 13) na Celebritija.Napisa je da samo sa njima naviga.Ne znam je li iz ljubavi,potribe ili nemogucnosti uticaja na vanjske cimbenike.
Colina ti je bija lipo objasnija u svom osebujnom stilu medjutim njegovo misljenje vise strukture ne prihvacaju blagonaklono jer ne razume takav pjesnicki izricaj.
colina je prva liga, sve u brk, nema zabusavanja. ovde bolje prolaze diplomati.. ka ja na primjer, misecno mi obrisu samo 20 - 30 postova. sta se tice gregi, ja odgovorno govorin da su to dan danas najaci maritimi. ako ces improvizirat, moze. ako ces sve po pravilu sluzbe, moze. ja sta san s njima radija (nisan navigava), super!! ispickaras se , izderes.... kad se posal napravi, na cugu ka da nista nije bilo. skandinavci i ostala bratija pamte za cili zivot.
Meni je u 3 dana kursa obrisalo bar 50 postova plus mi dalo opomenu prid opomenu zahvaljujuci provokatorima koji operiraju otprilike ovako.
http://www.youtube.com/watch?v=ZPUXP...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yYcmJ...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3-bAH...eature=related
Sta se tice Grka i improvizacije tu su kraljevi. Nema u njih STCW,minimum manning i ostale pizdarije.Je li zna iko zasto je na svakom grckom brodu pas. Oni sparaju na svemu.Trece i druge palube ne krcaju nego stave pasa na most i kad pas vidi drugi brod laje i dozove chiefa ili barbu na most.
Ako si u makini na tankeru gorivo od firme kao pojam ne postoji. Uvik spremni na bizmis za zaradit extra dolar.
Posljednje uređivanje od Frankie : 06-10-2010 at 05:24 AM
Sta se tice Grka i improvizacije tu su kraljevi. Nema u njih STCW,minimum manning i ostale pizdarije.Je li zna iko zasto je na svakom grckom brodu pas. Oni sparaju na svemu.Trece i druge palube ne krcaju nego stave pasa na most i kad pas vidi drugi brod laje i dozove chiefa ili barbu na most.
Ako si u makini na tankeru gorivo od firme kao pojam ne postoji. Uvik spremni na bizmis za zaradit extra dolar.[/QUOTE]
Ok. Hvala lipa i pozdrav svima. Svima ki su doma zelim suncanje i more a mi ki gremo na brod ili smo na brodu,zna se ca vec.
Adio mare krepala je krava.
Pozdrav svima, evo da se i ja prikljucim ako me primate, da i ja dobacim koju, ja sam struja od nove pomorske sile Bosne i Hercegovine, hahahaaha, ne navigam odavno, tek par godina, pa evo muku mucim s agentima, uglavnom iz Crne Gore, posto ova nasa pomorska sila nema agenata. Bio sam dva put na dvije razlicite Grcke kompanije, za mene su zakon, uvijek , kako neko rece, spremni zaradit nesto dodatno, i platit, i sve moze, samo da se zavrsi posao, pa poslije vileni. I jos vrlo bitna stvar, Grci vode dosta racuna da hrane ima na brodu, mesa i ribe bar ima i da zaglavite na sidro koliko hocete, necete biti gladni. Vode racuna i o novim pravilima, al ne maltretiraju posadu puno. A i ljudi su od zanata, znaju brate posao. Nema sta, moram priznati da su zasjenili pomorsku silu BiH, hahahahaha.
Eto za prvi put toliko od mene, idem malo sredit profil
Posljednje uređivanje od Strujislav : 06-17-2010 at 01:10 PM
DRAGI POMORCI!
U VEZI tih grega neznam koliko ste informirani,meni je prijatelj inspektor na jednoj firmi ima tu agencija u splitu,po njegovom pricanju sve je na granici normalne firmr,osim sto su malo staromodni i ne sljive puno papirologiju i jos uvijek suse robu priko ograde i bacaju smece umoree,samo mali primjer da docaran,ali sta se tice love uredni su i ako se koji dolar moze zaradit sastrane svi su slo?žni u tome,ako kome triba pomoc i na putu je za ukrcaj mogu malo pomoč oko toga
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)