Master,Chief Officer,Chief Engineer,Second Engineer,Electrical Engineer.
Uvjeti odlicni.
Zainteresirani ? Pustite mail na;
mediacom@net.hr
Master,Chief Officer,Chief Engineer,Second Engineer,Electrical Engineer.
Uvjeti odlicni.
Zainteresirani ? Pustite mail na;
mediacom@net.hr
A koji si ti ? Normalno je predstaviti se kad ulazi?? u nečiju kuću !
Dalmo??, Sonny di ste ?
A normalno jest ali ak se on nezeli predstaviti onda je to njegova stvar.Nigdje nismo stavili striktno pravilo da se mora predstavit netko![]()
Hahaha! Kakva je to panika!
Sorry Grofe.
Pomorac sam majko, trudim se bit bolji.
Hehe!
Mediacom, pozdrav...
Moze malo vise informacija? Za koju vrstu brodova? Koliki ugovor, placa i slicno?!
...ca smo na ovom svitu...
Kemija, Crude Oil,...
Ugovori 4/2 , 3/3.
Place odlicne.
pozdrav mediacom,
ima li mista za asistente tamo?
pozdrav ekipi! mediacom jeli ukrcavate i posadu??
Mediacome dobar dan i dobro dosao ali nemoj misliti da si neki mudrac i postavljati nece cudne i nepotpune postove jer ako se nas 500 i nekoliko drzi pravila molim da se drzis i ti i napises ukratko sta nudis , koliki ugovori i sve slicne stvari koje interesiraju nas pomorce. a to sta si neozbiljan zadrzi za sebe jer ode tome nema mista. Fala na suradnji i zapamti sta san napisa jer te vise opominjat necu. Za sad imas zuti bez iskljucenja.
Pozdrav od admina dalmosa![]()
meni je ovo pomalo cudno, besplatna mail adresa na net.hr mislim da se to netko sprda s nama..
Pa eto svi koji citaju nek idu sa oprezomi uvik treba ic sa oprezom.
Mediacom,izbrisao sam ti post i ovaj put cu ti zazmirit.Nauci se da se ovdje nemoze nitko bahatit niti cemo mi to trpiti.Napisi sto te pitaju,ako hoces to u vezi placa,a ako nezelis ostavi kako jest mozda ti se netko javi mozda ne.
Eto Sonny posto je gospodin opet vrijedao a ja san ga vec opomenio ja ga baniran na 7 danan za pocetak pa nismo mi ode vesla cicali i non-stop opominjali a bahacenje i dalje. nece ici bar u mojm slucaju. E pa korisnice media com dovidenja i razmisli o svemu 7 dana I POZDRAVI SVE U oSIJEKU
P.S
Ako nevirujes da te mozemo naci evo ti odakle si se logirao do sad as9-m294.net.t-com.hr i drugi put ti je bio as1-m66.net.t-com.hr tako da nebude da si samo ti pametan. A ako tako nastavis blokiracemo oi sve te IP adrese ali to ne zelim da nebi utjecalo na ljude koji se koriste isto tom vezom ali su pristojniji. I zapamti da si baniran na 7 dana i nakon toga nema nikakvih repova samo nam se pridruzi kao da je sve iz pocetka tj da nije nicega bilo.
Ako nije zaj....., to su vam jedni od onih agencija koje sva??ta nude a ni??ta nedaju i o ničemu negovore a detalje i diste do??li vidite kada je kasno, takve agencije tra?že pomorce putem burze-besplatni oglasi vrlo često u rijeci.
Ljudi moji meni je sad tako skocija tlak da bi najrade nekome siju zavrnija (citaj bahatim agentima) oce li doc vrime da oni skuze da bez nas nemogu nista, da smo im mi izvor zarade... Sad se jos vise palin na ono da osujemo svoj sindikat, ma ko ce nas jebat ako se ovako drzimo skupa..niko, vec ce nas docekart kava i sokic kad dodemo na razgovor i naucit ih malo pristonosti i poniznosti dok pricaju sa ljudima koji su prosli ono za sta oninikad nisu imali muda ni zivce..svaka cast admini
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)