Drage kolege, Zorovic trazi ljude za slijedeca radna mjesta:
Deck, 2nd Officer, Dive support vsl
Deck, Chief Officer, Dive support vsl
Ako koga zanima aplicirati mozete preko Maritime Connectora
Drage kolege, Zorovic trazi ljude za slijedeca radna mjesta:
Deck, 2nd Officer, Dive support vsl
Deck, Chief Officer, Dive support vsl
Ako koga zanima aplicirati mozete preko Maritime Connectora
Bas sam se planirao javiti. Ima li netko informaciju vise o uvjetima koje nude.
Bog svima! Imao sam prilike raditi sa Zorovićem i bio je veoma fer prema meni kao i prema ostalim zaposlanicima.Mislim da se nećeš zahebati pa ako ti se ne svidi uvijek možeš dalje.A što se tiče uvjeta na tim brodovima to ti sve ovisi o dogovoru između kompanije i njega.Pa kada usporediš koliko Muštra daje dnevnicu za Kapa na DSV brodovima a to ti je 350USD dnevno onda ti je sve jasno ako znaš o čemu pričam.
Evo ovo je oglas i uvjeti
Rank: Chief Officer
Company: Technip
Vessel Type: DSV
Tour of duty: 4 weeks
Leave ratio (vacation): 4 weeks
Salary: GBP currency permanent
Joining date: ASAP
Trade: North Sea
Crew nationality: Mix
Additional info: Must hold BOSIET, UKOOA, DSV experience, Full DPO - advantage
isto tako i za 2nd off.
Hajduk zivi vjecnooooooooooo
Molio bih po??tovane foruma??e da objektivno opi??u dotičnu agenciju ,da li su imali neugodna iskustva sa njima, a ako su iskustva pozitivna da isto tako navedu. Molio bih foruma??e da se suzdr?že od namjernog i bezrazlo?žnog negativnog komentiranja agencije jer to ne koristi ni nama pomorcima ni agenciji koja zapo??ljava ipak na??e ljude. Jo?? jednom, samo objektivni i iskreni komentari su dobrodo??li
Sve pozitivno.
Po meni iskreno i realno, ne obečavaju ni??ta ako nisu u mogučnosti realizirati, ugodna i vrlo dobra ekipa.
Svakako preporuka od nas, znamo jo?? za par slučajeva i bili su uvijek ok i spremni izaći u susret.![]()
....They say be afraid
you're not like the others,
different DNA, they dont understand U.......KP
Sve najbolje,iako već du?že vrimena nisam sa njima.
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
Gospodinu Roniu Krmpotiću s kojim sam nekoliko puta razgovarao,moj naklon do poda,toliko ljubaznosti i iskrenosti jo?? nisan do?živija. ?*ta mi je rekao tako je i bilo,nema obečavanja nemogućeg i slično. Svaka čast!!
Omnia praeclara rara.
ok, ljubazni, korektni![]()
sve najbolje o njima...vec 7-8 godina san poli njih i nikad problema...bez falsih storija i obecanja....
..pozitivni u svakom slucaju...bez puno supljih prica...
...al vidis, neko to odgore vidi sve,
povlaci te konce, igra se....
Ja san o njima čuja sve naj, mislin koliko neki agent može bit fer, da su u vrhu ako ne i na samom vrhu u nas...
A i Roni me je zva nekidan da dojen do njih kad se iskrcan, a kako vi pišete sve najbolje o njima, možda se i zaletin do Rijeke, ako ne ništa, ono popit kavu sa Ccyp....![]()
Evo ovako,ona cura tj.Lauren Fisher radi direktno za Stenu ali koliko ja znam to nema veze sa Zorovićem iako su skupa u uredu...
Omnia praeclara rara.
Oćemo prijo, zva me Roni na razgovor, tako da je kavica sigurna...![]()
oni delaju sa northern marine ciji je vlasnik stena ali za stenu drilling su imeli pred 2 leta intervjue ali samo za "nizu posadu" koliko znam, oficijale nisu uzimali i nakon toga nista...
tako da i imaju i nemaju veze s tin, u principu bas i ne...ako ih ovi gore u skotskoj pitaju al to je rijetko...
ona dela za stenu ali cisto je u uredu as voli bit va hrvatskoj, i kao neki communication bridge je tamo, a zorovic ima kontrakt sa njima za jude....novi judi gredu preko njega a ona cisto dela crewing..karte i ostalo....
Posljednje uređivanje od bizmut : 05-27-2010 at 07:22 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Radim za Zorovića sa prekidima 10 godina, jo?? kad je bio u Eurosu.
Sve najbolje mogu reći za njega i tim koji tamo radi, ??to se offshorea tiče
mislim da jedino Tecchnip ima za oficire i nekim firmama po??alje pokojeg čovika kad mu pitaju. Na Stena Drill je krca samo bassa forzu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)