Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Exclamation Chief Electrician Wanted !

Evo zvalo me iz Monaca danas popodne,V-Ships za Chief Electriciana.

Nisam prihvatio iz razumljivih razloga s kojima se i godspodjica slozila ali me je zamolila da ako joj mogu preporuciti nekoga,radi se o Silversea kompaniji,ako je netko zainteresiran,dajte na P.M. pa cu vam dati kontakt.

pozdrav

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    Evo zvalo me iz Monaca danas popodne,V-Ships za Chief Electriciana.

Nisam prihvatio iz razumljivih razloga s kojima se i godspodjica slozila ali me je zamolila da ako joj mogu preporuciti nekoga,radi se o Silversea kompaniji,ako je netko zainteresiran,dajte na P.M. pa cu vam dati kontakt.

pozdrav
    koliki je ugovor bija? i jeli placa veca nego za automationana NCL-u ? znan da svak ima svoje uvjete ali mogu meni ponuditi bilo sta ako nije dobar ugovor jer obitelj je na prvom mistu. JEl tako ?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

A sta ti iman govorit'........Ugovor je 4-2 a za placu nisam ni pitao,kad sam joj rekao da je meni ugovor 10 sedmica,samo je rekla: a joooooj...Uglavno za lovu nismo ni govorili jer mislim da mi ne moze ponuditi ni ovo sta imam.
    Ali recimo za nekoga da bi poceo na putnicke,ovo je po meni dobra prilika.
    Inace,rekla mi je da joj pomognem ako imam nekoga jer da je doslovno,ocajna.......

Slazem se,obitelj na prvom mjestu....

edward
    Guest

Početno

moj dojam:

kapo električara na silveru,??ljaka ko blago za premalu lovu.pred jedno godinu i pol dana sam tamo bio,plaća mu je bila kakvih 6000 USD.Dvije manovre dnevno,non stop neki kurac rikava po brodu,fali rezervnih dijelova,plus natezanje sa talijanima.vrlo nezahvalno sve u svemu.nije to samo za kapa struje,za sve ostale rangove je slična situacija.vrlo neozbiljna firma sa mediokritetskim zapovjednim kadrom te nikakvom podr??kom od strane firme.sve se dela a la grego

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Kao sto sam napisao prije,smatram da bi bilo o.k. za nekoga da pocne,ako ima zelju na putnicke brodove.Placa od 6k$ nije uopce mala jer ima elektricara po raznim firmama di rade i duze ugovore za puno manje novaca.
    Dakako da kad se jedan dan usaltas na tu paru da ti ni to nije dosta,ja kad sam poceo na NCL-u mislio sam da sanjam kolika mi je placa,ali nakon par mjeseci mi je to bila samo o.k. lova....Uvijek hocemo zaradjivati vise,sasvim normalna pojava.
    O toj kompaniji neznam puno,samo me eto zena nazvala i pitala hocu li prihvatiti taj posao.
    Naravno da nisam prihvatio jer bi bilo sludo da se premjestam na manju placu....Uglavnom,svaka cast na komentaru u vezi firme,po tvojim zapazanjima vidim da su u ku???

edward
    Guest

Početno

Uglavnom,svaka cast na komentaru u vezi firme,po tvojim zapazanjima vidim da su u ku??? [/QUOTE]

ne znam je li se i??ta promijenilo otkad su o??li ća od v ships,ali ćčisto sumnjam.

samo za ilustraciju,provi??ta je ista za putnike i za posadu,normalno,međutim za posadu se daje isključivo hrana odbijena od strane restorana i taverni,dakle ??rot zadnji.kuhar koji se bunio protiv slabe panatike,inače čudinjo od kuhara koji bi od ničeg uspio učinit ne??to je dobio nogu

nadalje,primjera radi,navigali smo bez eho sondera puna dva mjeseca,bez jednog bowthrustera cijeli moj ugovor.na brodu nema?? kamo kupit ni četkicu za zube,ni najosnovnije za ?život.nakon devet navečer officer's mess se ključa,gvardija od pol noći do četiri nema ??ta jest!

oba talijana komandanta sa kojima sam bio nijedan nije u stanju razgovijetnno pročitat podnevni govor,koji se sastoji od svega nekoliko jednostavnih rečenica.da ne spominjem njihov ??upski stav prema kojemu su uvijek sekondo palube te ostali strojari za ne??to krivi ma ??ta da se desi.

uglavnom totalni panćof,najbrutalniji mogući kapitalizam.pfuj.

jedina dobra stvar na silveru je to ??to brodovi ne dr?že liniju već manje vi??e rade put oko svijeta u roku od dvije godine,tako da se brodovi zavlače svakamo i ponekad ima stvarno prilika za vidjet nazovimo ih nestandardne porte

mene poklopilo tri noći u buenos airesu,tri noći u riu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •