Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14
    Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009

Lightbulb asis. elekt. bilo kad, bilo di samo da radin

Evo nakon duge i neuspjesne potrage za poslon, nakon mora poslanih molbi i obavljenih razgovora trazin od vas pomoc, moze li iko pomoci oko ukrcaja za asistenta elektrica, nisu mi bitni ni ugovori ni placa ni misto navigacije, samo zelin radit.. iman D2 D12 D19, izvadia san matrikulu, putovnicu i vizu, spreman san za ukrcaj, ako iko ima ikakvu informaciju za moguci ukrcaj bi cu mu veoma zahvalan

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

Koju ??kolu ima???
    Kako si napravija vizu?
    Pa valjda je neka od kompanija morala za tebe dat garantno pismo (ili kako se već to zove)?

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009

iman zavrsenu trogodisnju za elektromehanicara i cetverogodisnju za tehnicara cestovnog prometa a ove godine mislin upisat strojarstvo il elektrotehniku ako se ne uspijen ukrcat, jer dolazin na ono sta su starci govorili, sinko bez skole nima nista a opet ako se uspijen ukrcat bar cu moc sam sebi plati faks nakon nekog vrimena, sta se tice vize, ispunia san ona dva dokumenta i ugovoria termin na http://zagreb.usembassy.gov/ oni su me nazvali da to potvrde i isa san u zg, a sta se tice toga da je neko mora za mene garantirat, od toga nista jer kad su me pitali za sta ce mi viza ja san reka da mi triba za navigaciju i da mi u razgovorima za posao traze putovnicu, vizu... i dali su mi je bez problema..jel ti navigajes, imas li mozda kakvu provjerenu informaciju jer mi je pun k... razgovora, slanja mailova, cv, odanja od agencije do agencije, pa cak i rjesavanja testova po kojekakvin agencijama kojesan zadovoljia i vise nego dobro al od posla opet nista..

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

A ja sam u istoj situaciji kao i ti... Iman D2, D12, D19 i zavr??enu Vi??u pomorsku (brodska elektronika i energetika)... Nema agencije, koje nisan zva i obi??a, svugdi isti odgovor (trenutno nemamo ni??ta)...
    Sve do prije 10tak dana kada me Atlanska pozvala na razgovor i prime me... Dali su mi garatno pismo pa sad iden činit vizu u Zagreb. Zato sam te i pita jel ti triba taj papir od kompanije.
    Da ti iskreno ka?žen dok ne dobijen poziv i avijonske karte u ruke nevirujen ni??ta...

A nema ti druge nego bit uporan! ??elim ti svu sriću i brz ukrcaj

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

koje je ovo vrime doslo da se vise ni navigavat nemoze, sve najbolje na brodu, koliki je ugovor, za placu te necu ni pitat

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

6 miseci na brodu 2-3 doma... Plaća za asistenta 610E (plaćeno zdravstveno i mirovinsko). Posli plaća za elektrićara je 2950E ugovori isti.

Ma za asistenta bi oti??a i mukte samo da naučin posal!

direttore barcelona24 avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    porezna uprava

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Ibanez Vidi poruku
    6 miseci na brodu 2-3 doma... Plaća za asistenta 610E (plaćeno zdravstveno i mirovinsko). Posli plaća za elektrićara je 2950E ugovori isti.

Uzmi ti to i drzi i ne pustaj dok nemas bolje.
    610 ojra je uvik vise od 0 ojra.

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

ma to je ludilo lave, i ja san reka da bi radia pro bono samo da naucin zanat, placa je nelosa a i ugovor nije za bacit, drzi se toga i nepustaj, reci mi jel znas traze li jos asistenata..

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mirko_struja Vidi poruku
    ma to je ludilo lave, i ja san reka da bi radia pro bono samo da naucin zanat, placa je nelosa a i ugovor nije za bacit, drzi se toga i nepustaj, reci mi jel znas traze li jos asistenata..
    Provaj zovnit pa poprićat mo?žda bi se i dalo ne??to kombinirat..
    Al znan da nastoje uzimat sa vi??on ??kolom! (s menom na interwievu je bia čovik s srednjom ??kolom tehničar za strojarstvo rečeno mu je ako se ?želi ukrcat ka strojar da mora radit prekvalifikaciju na brodostrojara.)

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

a viruj mi i da ocu, zva san masu agencija masu kompanija al nase san odjeba odma u startu, iako ne znan zasto, cua san od par ljudi da je bolje na strancima jer bolje naucis posal bar sta se tice razgovora jer ima masu stranih izraz koje triba znat, a taj san test polaga u magazinovica ima 60 pitanja i prosa san sa zadovoljavajucih 78%, al smrad se nikad nije javia, cjepia san ih par puta al nista.. koje brodove atlanci imaju i kakvi su, jesi sazna na koji brod ides..

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Ibanez Vidi poruku

a koju skulu ima??? V?*S ili SSS

V?*S sad san ubra
    Posljednje uređivanje od yozilla : 03-07-2010 at 09:47 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mirko_struja Vidi poruku
    iman zavrsenu trogodisnju za elektromehanicara i cetverogodisnju za tehnicara cestovnog prometa a ove godine mislin upisat strojarstvo il elektrotehniku ako se ne uspijen ukrcat, jer dolazin na ono sta su starci govorili, sinko bez skole nima nista a opet ako se uspijen ukrcat bar cu moc sam sebi plati faks nakon nekog vrimena, sta se tice vize, ispunia san ona dva dokumenta i ugovoria termin na http://zagreb.usembassy.gov/ oni su me nazvali da to potvrde i isa san u zg, a sta se tice toga da je neko mora za mene garantirat, od toga nista jer kad su me pitali za sta ce mi viza ja san reka da mi triba za navigaciju i da mi u razgovorima za posao traze putovnicu, vizu... i dali su mi je bez problema..jel ti navigajes, imas li mozda kakvu provjerenu informaciju jer mi je pun k... razgovora, slanja mailova, cv, odanja od agencije do agencije, pa cak i rjesavanja testova po kojekakvin agencijama kojesan zadovoljia i vise nego dobro al od posla opet nista..

Bez jake pozadine nece te niko uzest imas trigodine skole(tj zanat za elektromehanicara) ne kazem da i ti s tom skolom ne mozest naucit brod i bit puno bolji od drugih ali imas tri godine skole i svako s visom(a danas ima takvih momaka dosta pa i sa srednjom je isprid tebe)
    znaci zavrsi skolu min srednja( pazi i onda ce ti isto tribat veza )
    ili odma na fax pa imas visu

nikakve vize ti nisu potribne samo gubljenje vrimena i novaca(ko te triba taj ce ti sredit vizu)

bez dobre preporuke i nekog ko ce se zalozit za tebe nema nista(da te ukrcaju zato sta im treba ljudi pogotovo s tvojom skolom u ovom trenutku je ravno dobiti na lotu)

iskren odgovor
    sritno

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ovde bi se slozija sa srelecon (iako se on s menon nikad ne slaze), sanse su ti ka iskopat kohinor na bacvice. zakljucija bi po svemu da si mlad, zato skaci nazad u klupu dokna guzicu jos imas zuljeve, cekajuci godota ces izgubit puno vrimena, a rezultat ce najvjerojatnije bit porazan.... jebi ga,realnost!

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    ovde bi se slozija sa srelecon (iako se on s menon nikad ne slaze), sanse su ti ka iskopat kohinor na bacvice. zakljucija bi po svemu da si mlad, zato skaci nazad u klupu dokna guzicu jos imas zuljeve, cekajuci godota ces izgubit puno vrimena, a rezultat ce najvjerojatnije bit porazan.... jebi ga,realnost!
    ma nije da se ne slazemo jednostavno nismo svi isti i razmisljanja u datim renucima su nam drugacija(ali generalno svako dobro)

mladi moraju shvatit da agenti nemaju carobni stapic da ih ukrcaju
    ako kompanija trazi tad ce bit ukrcani,kako
    tako sta ce 90% onih koji idu imat neku preporuku ako nije preporuka
    onda ce gledat skolu(to ne mora bit mjerilo kvalitete ali to se gleda)
    znaci s tri godine skole bez veze moze se poc nigdi(pogotovo s 3god o struji na zanatu naucili niste nista jer brod je i slaba i jaka)
    s 4 god ovisno o smjeru nesto se nauci sad ovisno koliko se zeli znat toliko se nauci i vidi a moze dosta(opca elektronika i sl)
    s visom si gazda imas fax i uvik si gospodin ljudi su se trudili za to i takvi imaju prije ukrcaj sto je i normalno

znaci ljuta veza i skola za ass struje ako nije visa skola pa cak i onda

svako dobro svima

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •