Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5

Tema: Neznalica

Kadet miše avatar
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    3 Maj

Početno Neznalica

Ljudi pozdrav ! Pročitao sam mnogo na ovom forumu i stvarno ima svega,same pohvale od mene. Radim kao elektrobravar u 3 Maju koji polako odlazi kvragu tako da sam počeo tra?žiti posao na platformi,a kako nema pomaka već godinu dana rekao sam si probaj tra?žit za brod .E sada trebam va??u pomoć imam polo?žen D2, napisan CV ali ne znam ??ta da tra?žim koji brod koji posao. Hvala unaprijed

Kadet deyo avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno nada

bok prijatelju ,ako ti mogu pomoći dati cu ti ime agencije u Trstu oni ti ukrcavaju bez iskustva ,agencija Cosulich na Ponte Rossu. Fratelli Cosulich S.p.A. - Via Dante Alighieri, 5 - 34122 Trieste - Italia P.O. Box: 581 - Ph.:+390406797111. PEC : - E-Mail: Reg.Imp.Trieste N.2653 ...
    Znanje je kap u moru neznanja.

Kadet miše avatar
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    3 Maj

Početno

hvala deyo ali već sam probao kod njih ,bio u trstu pričali i rekli da za sada nemaju slobodnog mjesta ali da ostanemo u kontaktu.ne odustajem ??aljem cv i tra?žim dalje nego me zanimalo za koji posao na brodu da ??aljem cv ,a da primaju bez iskustva .

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Dobro dosao. Ovdje na Forumu imas thread "savjeti za offshore" i na njemu brdo adresa i linkova. Vjerujem da ti kolege makinisti mogu dat bolji savjet za sto mozes aplicirati s obzirom na struku. Puno srece.
    Navigati se mora ...

Dalmacija u mom oku strojar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    AHTS/Offshore

Početno

Dobro do??a!
    Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •