kako vidin, nema staraca,niko se ne javlja za one konzultante, pa ajmo ovako;
maersk je vlasnik brazilske podruznice zvane mercosul, i tu imaju 3 feeder kontejnera koji vrse razvoz okolo brazila i u susjedne drzave. brazilska bandira, brazilska posada.
trazi se inspektor za 3 feeder broda, bija bi stacioniran u santosu. zbog dobivanja radne dozvole, pozeljno bi bilo da je ozenjen za brazilku (sta je teze promislit nego nac) ili bar single (ali da se shvati da triba i radit a ne samo lampat). ozenjenima izgleda da je teze dobit radnu dozvolu, ali ko oce neka aplicira. sta je posal? vodit brod tehnicki (klasa, budget, flag state, servis, rezervni djelovi, dokovanje,stores....) i raportirat officeu u singapur. znaci, sam svoj sef. cak se mislin i bi li otvara kancelariju ili da se uzme veci stan ili kuca i jedna se soba pritvori u office. znaci... nista kolarina, mos radit u mudante. postoji mogucnost da i ja se priselin tamo, danas san dobija ponudu za sifting u brazil ka regional direktor, ali ja bi sta u rio. to jos moran sredit sam sa sobon, srce kaze da, a glava ne. e sad... sta se trazi?
-c/e unlimited
-iskustvo ka kapo bar 2-3 godine, pozeljno na geared kontejnere ili geared bulkove (zbog dizalica)
-iskustvo na kraju nije uvjet, ali bi dosa ka veliki advantage (bar godinica)
-fluent english, ako jos malo se nabada spanjolski (znan da je covika sta govori portugeski skoro pa lutrija nac) jos bolje
sta se nudi?
- kuca ili stan
-zdravstveno osiguranje full
-auto
-4 ili 5 sedmica godisnjega na godinu, placena karta
-bonus ovisi o rezultatu (miri se sa KPI)
- placa ovisi o iskustvu ali ja gledan da bi ispala oko 120 -130K USD na godinu
svaki put kad je brod u santosu (svaku 10-tak dana) triba ic na brod i vidit sta je ucinjeno sta nije i pratit da se to zavrsi kako triba.
uz duzno postovanje, tija bi naglasit da je ovo velika razlika od broda i svaki kapo sta misli da ce ovo poist za marendu se vara. ima puno stvari za naucit s kojima nije nikad bija u kontaktu na brodu.
eto...ako koga interesira, nek se javi na pm.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom