Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    -----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno Superintendent - Brazil

kako vidin, nema staraca,niko se ne javlja za one konzultante, pa ajmo ovako;
    maersk je vlasnik brazilske podruznice zvane mercosul, i tu imaju 3 feeder kontejnera koji vrse razvoz okolo brazila i u susjedne drzave. brazilska bandira, brazilska posada.
    trazi se inspektor za 3 feeder broda, bija bi stacioniran u santosu. zbog dobivanja radne dozvole, pozeljno bi bilo da je ozenjen za brazilku (sta je teze promislit nego nac) ili bar single (ali da se shvati da triba i radit a ne samo lampat). ozenjenima izgleda da je teze dobit radnu dozvolu, ali ko oce neka aplicira. sta je posal? vodit brod tehnicki (klasa, budget, flag state, servis, rezervni djelovi, dokovanje,stores....) i raportirat officeu u singapur. znaci, sam svoj sef. cak se mislin i bi li otvara kancelariju ili da se uzme veci stan ili kuca i jedna se soba pritvori u office. znaci... nista kolarina, mos radit u mudante. postoji mogucnost da i ja se priselin tamo, danas san dobija ponudu za sifting u brazil ka regional direktor, ali ja bi sta u rio. to jos moran sredit sam sa sobon, srce kaze da, a glava ne. e sad... sta se trazi?
    -c/e unlimited
    -iskustvo ka kapo bar 2-3 godine, pozeljno na geared kontejnere ili geared bulkove (zbog dizalica)
    -iskustvo na kraju nije uvjet, ali bi dosa ka veliki advantage (bar godinica)
    -fluent english, ako jos malo se nabada spanjolski (znan da je covika sta govori portugeski skoro pa lutrija nac) jos bolje
    sta se nudi?
    - kuca ili stan
    -zdravstveno osiguranje full
    -auto
    -4 ili 5 sedmica godisnjega na godinu, placena karta
    -bonus ovisi o rezultatu (miri se sa KPI)
    - placa ovisi o iskustvu ali ja gledan da bi ispala oko 120 -130K USD na godinu
    svaki put kad je brod u santosu (svaku 10-tak dana) triba ic na brod i vidit sta je ucinjeno sta nije i pratit da se to zavrsi kako triba.
    uz duzno postovanje, tija bi naglasit da je ovo velika razlika od broda i svaki kapo sta misli da ce ovo poist za marendu se vara. ima puno stvari za naucit s kojima nije nikad bija u kontaktu na brodu.
    eto...ako koga interesira, nek se javi na pm.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

zatvoreno! ide holandez

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

To patriote dobro da si odabra naseg covika. Evo odma besa.Je li ima mozda koga od rodbine u Brazilu???

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ronaldo. sinovi od dvi matere

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

To kralju onda je krug konacno zatvoren

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

je.sad ce drmat brahmu umisto hainikena i vikat u pink pantera - hot ferdoma.ako posli holandskih leso kumpiri i karote prezivi curaskeriju... pravi je

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •