Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15
    Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    Jadrolinija

Početno ....pomoc oko ukrcaja...

Posto se ovdje nalazi mnogo vas sa debelim iskustvom u ovom poslu,zamolio bih bilo kakvu informaciju u vezi ukrcaja na offshore ili ribaricu!!!
    Trenutno radim u jadroliniji gdje nazalost uvjeti nisu nesto!
    Spreman sam platiti ya bilo kakvu pomoc vezanu za ovu temu
    unaprijed zahvaljujem jer svaka pomoc je dobrodosla..

Flores2
    Guest

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dajno1 Vidi poruku
    Posto se ovdje nalazi mnogo vas sa debelim iskustvom u ovom poslu,zamolio bih bilo kakvu informaciju u vezi ukrcaja na offshore ili ribaricu!!!
    Trenutno radim u jadroliniji gdje nazalost uvjeti nisu nesto!
    Spreman sam platiti ya bilo kakvu pomoc vezanu za ovu temu
    unaprijed zahvaljujem jer svaka pomoc je dobrodosla..

Ljudi će Vam sigurno na ovom forumu pomoći, ako tko mo?že, ili Vas barem uputiti, međutim nikakvo plaćanje na ovom forumu ne dolazi u obzir, ljudi si ovdje poma?žu bez naknade. Sačekajte koji dan da se pročita post, i dobro do??li.

Da, i da bi Vam ljudi mogli pomoći, bilo bi dobro struku napisati
    Posljednje uređivanje od Flores2 : 02-16-2010 at 12:08 AM

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    Jadrolinija

Početno

hvala na dobrodoslici
    Dobro da ste mi naglasili tu pojedinost,posto inace sve koje sam do sada kontaktirao su trazili neku simbolicnu nadoknadu..Ili sam poljubio vrata
    sto se tice struke,nemam pomorsko zvanje nazalost, turisticki tehnicar sam po zanimanju a na jadroliniji radim u kuhinji.Dobio sam pocetnu poziciju mladica kuhinje.No svaki pocetak je tezak

Flores2
    Guest

Početno

Mi nismo svi ostali, mi smo pomorac.net, i UPH također, mi imamo reputaciju i kod nas vrijede ljudska pravila.

Ima ovdje i kuhara na brodu, i sigurno će netko pomoći

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dajno1 Vidi poruku
    hvala na dobrodoslici
    Dobro da ste mi naglasili tu pojedinost,posto inace sve koje sam do sada kontaktirao su trazili neku simbolicnu nadoknadu..Ili sam poljubio vrata
    sto se tice struke,nemam pomorsko zvanje nazalost, turisticki tehnicar sam po zanimanju a na jadroliniji radim u kuhinji.Dobio sam pocetnu poziciju mladica kuhinje.No svaki pocetak je tezak
    ta simbolicna nagrada... koliko to piva? jedna placa, tri place, iljada ojra????
    nije to simbolicna nagrada, nego traze mito. to da rascistimo odma. bilo bi lipo i kad bi doznali imena tih SIMBOLISTA (moze na PM).
    evo, ja na primjer, za ukrcaj naplacujen u naturi (6 prsuta, 4 kola paskoga sira, 3 livanjskoga, telac ,dva janjcica, i 4 kruva ispod peke - kisele kukumare ne triba nosit). salu na stranu - pogledaj malo i procackaj po forumu, nije bas najbolje vrime za trazit posal, ali ko ne trazi, nece ni nac. i jos nesto... nikad, alibas nikad vise ne nudi pare, narocito ne ovde.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    ta simbolicna nagrada... koliko to piva? jedna placa, tri place, iljada ojra????
    nije to simbolicna nagrada, nego traze mito. to da rascistimo odma. bilo bi lipo i kad bi doznali imena tih SIMBOLISTA (moze na PM).
    evo, ja na primjer, za ukrcaj naplacujen u naturi (6 prsuta, 4 kola paskoga sira, 3 livanjskoga, telac ,dva janjcica, i 4 kruva ispod peke - kisele kukumare ne triba nosit). salu na stranu - pogledaj malo i procackaj po forumu, nije bas najbolje vrime za trazit posal, ali ko ne trazi, nece ni nac. i jos nesto... nikad, alibas nikad vise ne nudi pare, narocito ne ovde.
    @maninjorgo
    Nisi jos nista izgubija od svog sarma

@dajno1
    Nije ti bas povoljna situacija, mislim, sto se pomorstva tice, sa takvom kvalifikacijom, nece bas biti lako, malo prosvrljaj tu po forumu, ali mislim da bi ti se trebali javiti Jahtasi ili Cruiseri, bar ja osobno neznam tko zaposljava bijelo osoblje na offshore, mozda "Vroon", imas njihovu kontakt adresu tu na forumu "Ako je netko zainteresiran za posao na offshore", i dobro ti je receno, onaj tko ti pita pare, daj nam njegovo ime i brezime na PM, da ga malo mi pitamo za zdravlje, ne samo ti, nego, ovom prilikom, molimo sve, kojima se trazi bilo kakva naknada u posredovanju pri ukrcaju ili za bilo kakvu djelatnost glede zaposljavanja na brod, da nam se jave, Hvala.
    Posljednje uređivanje od casper : 02-16-2010 at 02:25 AM

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Ovo je stvarno otuzno.Pitam se di su nestala ona lipa vrimena kad su davali 10 iljada dolara samo da potpises ugovor.Kvragu i recesija i sve,dokle je ovo doslo.Cini mi se da nista vise nema smisla.

neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Ovo je stvarno otuzno.Pitam se di su nestala ona lipa vrimena kad su davali 10 iljada dolara samo da potpises ugovor.Kvragu i recesija i sve,dokle je ovo doslo.Cini mi se da nista vise nema smisla.
    Platis i miran si.Barem znas siguro da ce te ukrcat!!!!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od skembo Vidi poruku
    Bojim se da me nisi razumio naime placem za vremenima kad su firme davale 10 iljada da potpises ugovor i dojdes radit za njih.O tome ja govorim.Obrnute uloge ne dolaze u obzir.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 02-16-2010 at 03:25 AM

Electrician giligili avatar
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    offshore

Početno

Probaj, www.sodexo.com - jedna od najzastupljenijih catering firmi u off-shoru
    Druga ti je Eurest na : www.compass-group.com

Pozz

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Oni krcaju na??u posadu, kao i Topić Monte Carlo, nađi ga ovde po forumu..

A T L A N S H I P S.A.
    MANAGERS AND AGENTS

ROUTE DE CHAILLY 1
    P.O.B. 12
    1814 LA TOUR-DE-PEILZ (SWITZERLAND)

TELEPHONE : 41/ 21-944 91 91
    DIRECT TEL. CREW DEPT: 41/ 21-977 91 93
    FAX: 41/ 21-944 91 80
    E-MAIL : crew@atlanship.ch

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    adriatic sea

Početno .

marine recruitment,Probaj negdi pronać link

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od skembo Vidi poruku
    A ti si se nasa opet pametovati, je da je ovo forum, je da moze svak reci sto misli, ali nekako mi se cini da ti i jos neki, namjerno dolivate ulje na vatru, srica tvoja sto ja nisam moderator, jer bi te banira, u to mos biti siguran, pa bi te svoje ispade ostavija doma. a cudim se kako te vec nisu banirali, jer uvik ides kontra, a to mi se nekako cini sumljivim, da se u bas nicemu ne slazes sa nekima
    I da ti jos napomenem, ima ih masu koji su platili, pa se opet nisu ukrcali.

neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno

Citiraj Prvotno napisano od casper2005 Vidi poruku
    A ti si se nasa opet pametovati, je da je ovo forum, je da moze svak reci sto misli, ali nekako mi se cini da ti i jos neki, namjerno dolivate ulje na vatru, srica tvoja sto ja nisam moderator, jer bi te banira, u to mos biti siguran, pa bi te svoje ispade ostavija doma. a cudim se kako te vec nisu banirali, jer uvik ides kontra, a to mi se nekako cini sumljivim, da se u bas nicemu ne slazes sa nekima
    I da ti jos napomenem, ima ih masu koji su platili, pa se opet nisu ukrcali.
    To i je bit,uvik kontra.

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    Jadrolinija

Početno

Puno hvala...danas cu se malo uhvatit tipkanja i telefona,pa ko zna

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •