Dali ima netko kakve informacije o Molu, imam ukrcaj preko Pasata na car carrier . Ima li netko nas tamo, kakvi su uvijeti? zahvaljujem
Dali ima netko kakve informacije o Molu, imam ukrcaj preko Pasata na car carrier . Ima li netko nas tamo, kakvi su uvijeti? zahvaljujem
Ima ti nasih tamo, mislim da se radi o dva manja car carriera.: City of Paris and City of Rome, malo stariji brodovi, ali uredni, do nove godine je azalea krcala tamo, a od nove preuzeo pasat, 4-2 ugovor, solidne place. inace mol ima valjda milijun brodova...i velike car carriere medu ostalom, ali za pocetak mislim da se ide na ova dva broda, naime i ja bi mozda mogo tamo uskoro, eto ako saznas jos nesto javi, mozda se i sretnemo negdje...
Pozdrav
Zivot je more
ako budem u prilici javiti cu kako je.
Car carrieri su ti jako mali.Oko 100m,a mislim da imaju preko 12 paluba za ukrcaj auta.Inace tamo nije lose.Na manovri si samo ako si u gvradiji.Posao nije nesto bas zahtjevan.MOL ima oko 1000 brodova raznoraznih,ali Hrvati i crnogorci su isli samo na 10-ak.A,sada idemo na ta dva car carriera i na 2 conteinera sa velikom tendecijom da i bez njih ostanemo.Ja plovim na MOl od pocetka.Za avancamenat i nisu nesto posebno.
Na car carrierima ti je plata u dolarima,a na conatinere je plata u Eur.
nadam se da sam bio koristan!
pozdrav iz Bara!![]()
how much?????
Zivot je more
Vjerovatno!I drago mi je sto je tako.Ali pricam za Conteinerski u Carr carrier flotu.Jer kada si na jednoj floti kod njih niti se nadaj da ces preci na drugu,a i nemas pojma sta se kod drugih desava.Kao da ste na 3 ili 4 razicite firme!
U svakome slucaju,sto vise nasih tamo to bolje!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)