Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/124
    Clan Posade neptun340 avatar
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    na cekanju

Početno da ponovimo UTSIRA norvey

nije mi jasno zasto su izbisali ovu informaciju s foruma ali ovdje ima posla za sve od mornara do kapetana sigurno i provjereno .kemikalci pa ko voli nek izvoli uvijeti vise nego odlicni:tel;004752750006 Mail;WWW.utsira.com tu smo da pomognemo ljudima a ne da sakrivamo korisne informacije kao sto to neki rade toliko

1st Engineer Roko_st avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Royal Caribbean int.

Početno

Je dogadjalo se i prie da ovi Admini i moderatori skidaju mailove i brojeve telefona od ljudi sta ostave aderese.
    Nije lipo neznam koja im je to fora ali forum se nebi triba koristit za takve zajbe !!!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a sta ti nije palo napamet uclanit se u udrugu pa pogledat sta sve tamo ima,ili procitat za sta se borimo,svi smo pomorci,aktivni

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    a sta ti nije palo napamet uclanit se u udrugu pa pogledat sta sve tamo ima,ili procitat za sta se borimo,svi smo pomorci,aktivni

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Roko_st Vidi poruku
    Je dogadjalo se i prie da ovi Admini i moderatori skidaju mailove i brojeve telefona od ljudi sta ostave aderese.
    Nije lipo neznam koja im je to fora ali forum se nebi triba koristit za takve zajbe !!!

To roko hebi im mater svima
    http://www.pomorac.net/forum/showthr...6771#post16771

.................. mornareva zena avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    ..sta to koga briga...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    ...al vidis, neko to odgore vidi sve,
    povlaci te konce, igra se....

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od neptun340 Vidi poruku
    nije mi jasno zasto su izbisali ovu informaciju s foruma ali ovdje ima posla za sve od mornara do kapetana sigurno i provjereno .kemikalci pa ko voli nek izvoli uvijeti vise nego odlicni:tel;004752750006 Mail;WWW.utsira.com tu smo da pomognemo ljudima a ne da sakrivamo korisne informacije kao sto to neki rade toliko
    POstovi koje vi pisete su sklonjeni u kancelariju koja je vidljiva samo clanovima UPH. Razlog nije da bi se stvarali klanovi ili slicno nego cisto da ljudi koji ode pisu ucestalije i clanovi su UPH imaju prednost nad svakodnevnim questom te da mogu sebi omoguciti mirniju potragu za adresama i upraznjenim mistima.

Samo je to razlog zbog uklanjanja i nista vise jer takvi ljudi koji pomazu svima drugima beznaknadno savjetima,idejama i slicno su za taj svoj trud zasluzili bar tako mali ''znak paznje'' ili ti ga privilegiju.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    POstovi koje vi pisete su sklonjeni u kancelariju koja je vidljiva samo clanovima UPH. Razlog nije da bi se stvarali klanovi ili slicno nego cisto da ljudi koji ode pisu ucestalije i clanovi su UPH imaju prednost nad svakodnevnim questom te da mogu sebi omoguciti mirniju potragu za adresama i upraznjenim mistima.

Samo je to razlog zbog uklanjanja i nista vise jer takvi ljudi koji pomazu svima drugima beznaknadno savjetima,idejama i slicno su za taj svoj trud zasluzili bar tako mali ''znak paznje'' ili ti ga privilegiju.
    Dobro je to i nije dobro, pomalo ucijenjivački! Ispada da triba platit 500 kn za dobit telefone i mailove. Ajde bar se na forum.hr ne triba učlanit i platit da bi vidio koji broj tel. ili mail.
    U biti osnivači ako su ulo?žili u ovu internet stranicu određena sredstva, razumin to, ali vi onako ?živite od malih ljudi, jer da vam mali ljudi ne pi??e i daju informacije, d?žabe bi onda bilo i članovima UPH-a.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od be?žmek Vidi poruku
    Dobro je to i nije dobro, pomalo ucijenjivački! Ispada da triba platit 500 kn za dobit telefone i mailove. Ajde bar se na forum.hr ne triba učlanit i platit da bi vidio koji broj tel. ili mail.
    U biti osnivači ako su ulo?žili u ovu internet stranicu određena sredstva, razumin to, ali vi onako ?živite od malih ljudi, jer da vam mali ljudi ne pi??e i daju informacije, d?žabe bi onda bilo i članovima UPH-a.
    Jesi ti bija u Konobu i vidija zasto UPH sluzi i za sto se svi mi borimo, netribas ti platiti clanarinu u UPH 500kn, platices ti bezmek Kalmeti i ostalima malo vise, samo nemoj onda doci nama kukati da nesto poduzmemo, BTW znas da si znamo imena jedan drugom

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

plus,asi i kade placaju 100 kn

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ajde se Ti moj sokole onda ukrcaj preko forum.hr nemoj nas ode zamarat tvojim glupostima...
    Ima ovde pomoraca koji imaju navigacije ka ??ta Vi i ja imamo godina zajedno, pa im ne pada napamet izvalit, da oprostite, ovakvu glupost...

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ma Neptune, o čemu ti govori?? ?!?!?!?!
    Alo, moderatori, jel vi spavate, ili koji qurac?!?!??!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

udruga radi 9 miseci,portal malo duze,primjecujemo da clanovi daju informacije svima,preko 3000 clanova portala,niti xxxx clanova udruge?o cemu se radi,ako znas kritizirat,znas i analizirat,ajde reci sto te smeta,ali prvo,jesi procita za sta se usluga bori?
    i cime
    Posljednje uređivanje od Propuh : 01-07-2010 at 11:05 AM

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

ovo bi se triba zvat urota protiv pomoraca net a ne pomorac net cast iznimkamajerbo ima masa ljudi koja plovi iz citave hrvatske i ne mogu svi potegnit do sibenika da platu 500 kn za informaciju koju je dao neki pomorac s dobrom namjerom jednostavno nije u redu samo toliko a dalje cu pisat sve informacije vezane uz posao na brodovima ili offshore na forum hr
    Platiti se moze i opcom uplatnicom, pa cak i izvan granica Hrvatske, ma nije neptune da mi naplacujemo 500 kn za informaciju, jebate jesi procita u konobu sto sam napisa, pa oli ne vidis da SPH i ITF ne rade kurca, a primaju placu i clanarinu, mi bar kljucamo, pa cemo valjda probiti nekom bubnjice, kad-tad, a opet nemoze Dalmos sve iz svog zepa placati, a na kraju krajeva ako i propadnemo lova ide dici, u to m os biti siguran
    A dabogda mojoj dici za lik triba svaki novcic koji san ja od udruge uzeja ili bilo ko od nas.
    Koji je vama svima qurac? Nije vam za potrositi na kurabe i pivu pustu lovu a ode vam je 500 kn puno u godinu dana, a kad se nesto dobro dogodi onda se svi busaju o prsa.
    Posljednje uređivanje od casper : 01-06-2010 at 11:34 PM

Datum registracije
    May 2009
    Firma
    na cekanju

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jadran74 Vidi poruku
    Ma Neptune, o čemu ti govori?? ?!?!?!?!
    Alo, moderatori, jel vi spavate, ili koji qurac?!?!??!
    ma nije nego mi ide na ku... to sakrivanje postova

Datum registracije
    May 2009
    Firma
    na cekanju

Početno

Citiraj Prvotno napisano od casper2005 Vidi poruku
    Platiti se moze i opcom uplatnicom, pa cak i izvan granica Hrvatske, ma nije neptune da mi naplacujemo 500 kn za informaciju, jebate jesi procita u konobu sto sam napisa, pa oli ne vidis da SPH i ITF ne rade kurca, a primaju placu i clanarinu, mi bar kljucamo, pa cemo valjda probiti nekom bubnjice, kad-tad, a opet nemoze Dalmos sve iz svog zepa placati, a na kraju krajeva ako i propadnemo lova ide dici, u to m os biti siguran
    da znas kasper iz inata cu se uclanit necete niti znati tko sam samo iz razloga da vidim tko je tamo u tin kancelarijama a vrlo moguce da vas pola i poznivam

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

da znas kasper iz inata cu se uclanit necete niti znati tko sam samo iz razloga da vidim tko je tamo u tin kancelarijama a vrlo moguce da vas pola i poznivam
    Pa sta i kad vidis ko je tamo, ima nas svakakvih i od svuda, ne razumin sta ces onda vidit.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Neptune, ne prosipaj se bezveze, pari?? djetinjast...
    P.S. jo?? čekan fotke sa tega tvoga broda, daj poka?ži ??tagod sa Edesvijka, znan da je gospođa dala masne pare za komfor posadi, ajde da se malo nau?živan...

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Pa mene vec znas, ma ne triba se takvim stavom uclaniti, iz inata, ja san se uclanija iz ljubavi, i da bude jos zanimljivije, platija san clanarinu kad san dobija otkaz, koji ce qurac meni lova iz UPH kad iman dnevno 465.35 eura , ali svi nas u Hrvatskoj izrabljivaju, pa ovako cemo valjda nekom dosaditi, ne treba meni biti bolje, ali nek bude ovim mladjima, a znas i vidis i sam koliko sam ja a i svi mi iz UPH voljni pomoci, ali opet nismo budale.
    Posljednje uređivanje od casper : 01-06-2010 at 11:42 PM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

zasto samo pola?

Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •