Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/2
    Clan Posade Mariachi avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    offshore (DSV-DP3)

Početno SNAV-elektroničar

Rekao sam bio da se neću javljati dok ne skupim za članarinu, al mo?žda nekome pomogne.

Danas me zvao čovjek za radit na SNAV-elektroničar, pa sam mu ja pojasnio da bih ja trebao ići na brod u svojstvu asistenta elektroničara, i da sam to vjerovatno naveo u svojoj molbi, odnosno aplikaciji.
    Dakle treba ne??to iskustva, pa ako neko ima a tra?ži posao neka zove.

Pi??em koliko je to moguće ispravno, jer sam jučer pročitao post od Caspera, i shvatio ovaj forum i udrugu ozbiljno, a ne bi bilo lo??e da i ostatak foruma??a tako pi??e. Tko je sam pisao diplomski, znat će da iza zareza ide razmak i slične stvari.
    ?*aka suza, vrića smija, ća je ?život nego fanta?žija.

Clan Posade neptun340 avatar
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    na cekanju

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Mariachi Vidi poruku
    Rekao sam bio da se neću javljati dok ne skupim za članarinu, al mo?žda nekome pomogne.

Danas me zvao čovjek za radit na SNAV-elektroničar, pa sam mu ja pojasnio da bih ja trebao ići na brod u svojstvu asistenta elektroničara, i da sam to vjerovatno naveo u svojoj molbi, odnosno aplikaciji.
    Dakle treba ne??to iskustva, pa ako neko ima a tra?ži posao neka zove.

Pi??em koliko je to moguće ispravno, jer sam jučer pročitao post od Caspera, i shvatio ovaj forum i udrugu ozbiljno, a ne bi bilo lo??e da i ostatak foruma??a tako pi??e. Tko je sam pisao diplomski, znat će da iza zareza ide razmak i slične stvari.
    ma kakav snav pa njihovi brodovi di su hrvati su na mrtvom vezu tj croazia jet i pescara jet i tamo su po 2 covika na brodima koji cuvaju brode priko zime a i nezna se sto ce biti slijedece sezone oce li croazia jet i dalje biti na liniji ankona split ili ce biti prodana zbog nerentabilnosti koliko ja znam na ostalin brodima su napolitanci...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •