Pozdrav svima!
Da li mi netko mo?že dati adresu ili broj telefona od neke agencije/firme koja tra?ži ljude odnosno mornare?!
Imam iskustva sa platforme Saipem i Transeurope.
Hvala Vam puno!![]()
Pozdrav svima!
Da li mi netko mo?že dati adresu ili broj telefona od neke agencije/firme koja tra?ži ljude odnosno mornare?!
Imam iskustva sa platforme Saipem i Transeurope.
Hvala Vam puno!![]()
Hvala ti.
Ima?? mo?žda neku preporuku koga točno kontaktirat ?
Jassonik , lipo ti je reka Neptun 340 da ima?? mali miljun postova na ovu temu , a ako ti nije ni to nije dovoljno ovdi Ti je ekipa za pomoć ... inače , vazmi lapi?? u ruke i botuniće pod prste i lupaj , lupaj , a onda čekaj sa mob ili e - mailom , sebi nabavi kruva ! Ja krećen u ponediljak so tin jer će mi tad biti tri ??etemane doma , a krediti ne čekaju ... Sritno!
samo da dođe mirovina ..
Poslao sam već preko 40 mailova koje sam na??ao ovdje.
Samo mi je 2-3 njih odgovorilo i ni??ta konkretno zato sam zatra?žio pomoć od Vas "znalaca" pa očekujem da će mi mo?žda netko reći ne??to konkretno...
I mene čekaju krediti , zato je frka....
Ni??, pozdrav i hvala jo?? jednom!!!
Mailovi i ostale info su dobro do??le!!!!
![]()
Je ima smisla ic nautičaru-3.palube za pitura ili neznam koji ni?ži rank na drill ship ili platformu, pa se tako poku??at probit dalje na drill shipovima ili u off-shore, ako se moze tako napredovat nema veze sta se kreće od dna, ako ko zna ??ta o tome?
pozdrav mario b normalno da ima smisla iman dosta prijatelja koji su strojari ili nauticari pa su se prebacili na offshore za najnize pozicije ali su brzo napredovali sve ti zavisi sto ti zelis i jedan mali savjet sto ga je meni moj dida da ,BUDI VRUC ILI HLADAN NEMOJ BITI MLAK JERBO CE TE ISPLJUNITI![]()
da li ima smisla? ovisi o tome sto ti u zivotu zelis....
u zadnjih par godina dosta ljudi sa tvojim ili slicnim iskustvom prebacilo se u offshore bez da su isli u za OS-e. pokusaj pronaci posao na offshore brodovima i od tamo pucaj na drilling. na offshore brodovima moze se naci dobrih i interesantnih poslova, a bez da gubis kontakt sa svojim zvanjem/strukom.
nemam pojma.Inace oni su krcali/pokusavali krcat na Nobla.Jesu li ikoga uspili ubacit ne znam.Ali koliko su komplicirani bili cisto sumnjam.
evo san ga nasa na facebooku pa cu ga probat dodat za prijateljapa cu saznati ako me prihvati
![]()
Ajde pitaj malo jer ja sam i??ao an intervju u Rijeku i rekli su mi da sam pro??ao a na kraju se nitko vi??e ne javlja...
Ja sam cuja da je D.Vesic isa radit na Rig,navodno da je nasa sebi neki dobar posa,posalji im email sa sluzbene stranice i tribala bi ti se javit jedna cura iz aencije,bar je meni bija takav slucaj,znan par momaka sta su ukrcali na Noblea pa eto provaj ih pilat.
Mario b.
Ima smisla,ali pitanje je koliko ti to oces i koliko ti se da ic za pitura,nekad se stvari znaju zakomplicirat i onda covik naglo padnem jer zna se i oduzit taj avancamenat,provaj prvo na neki offshore brod,ka sta je ekipa savjetovala,i kasnije ces trazit sta te zanima.Ovako ce ti bit lakse jer ces udrit malo iskustva u offshoreu.
Mislim da nije lako doc do drillshipa ili riga,i da triba imat dosta volje za ubacit se tamo.
Posljednje uređivanje od dizalicar : 01-06-2010 at 02:25 AM
"Ne vozi brze vise nego sto tvoj Andeo cuvar moze letjeti"
Ako se netko ukrcao preko Ablemana kao pitur nedavno nek mi javi?!
Hvala!
Primjetim da se ovdje pi??e i o radu na platformama!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)