Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/31
    MCt
    MCt je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2009

Početno Odličan posao za seniore kod kuće

Na Maritime Connectoru se otvorilo interesantno radno mjesto za iskusnije, pozicija Technical Superintendent. Tvrtka ima sjedište u Rijeci.

više pogledajte na portalu,

pozdrav!

http://maritime-connector.com/index.aspx?lang=Croatian
    Posljednje uređivanje od MCt : 10-16-2009 at 02:16 PM Razlog: promjena linka

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Najprije se malo predstaviš,pa malo pogledaš šta ima po forumu i tako to, a na maritime connectoru sve možemo pročitati sami......

Dasa Lastor avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Hartmann Offshore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    Najprije se malo predstavi??,pa malo pogleda?? ??ta ima po forumu i tako to, a na maritime connectoru sve mo?žemo pročitati sami......
    Upravo tako!

Clan posade North avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    World Wide

Početno

Citiraj Prvotno napisano od MCt Vidi poruku
    Na Maritime Connectoru se otvorilo interesantno radno mjesto za iskusnije, pozicija Technical Superintendent. Tvrtka ima sjedi??te u Rijeci.

vi??e pogledajte na portalu,

pozdrav!

http://maritime-connector.com/index.aspx?lang=Croatian
    Ciji si ti vojnik..???

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

A pusti ga, vidiš da je neka dileja...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Nije nego je covik sta radi na Maritime connectoru.

Mislim da bi bilo dobro da napise par rici o sebi pa ce ga ljudi svacati ozbiljnije, jer vec smo imlai falsih oglasavanja pa stoga su forumasi oprezni. ( nista osobno rpotiv vas MCa )
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

MCt
    MCt je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Nije nego je covik sta radi na Maritime connectoru.

Mislim da bi bilo dobro da napise par rici o sebi pa ce ga ljudi svacati ozbiljnije, jer vec smo imlai falsih oglasavanja pa stoga su forumasi oprezni. ( nista osobno rpotiv vas MCa )
    Isprike.

Da, radim na Maritime Connectoru, posao je provjeren, za sve informacije mozete nazvati broj koji je u oglasu.

p.s. Ovo stvarno jest dobra prilika i zato smo odlucili postati ovdje za slucaj da netko nije vidio jer su superintendenti obicno na dalekim obalama..

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

toooooooooo

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od MCt Vidi poruku
    Isprike.

Da, radim na Maritime Connectoru, posao je provjeren, za sve informacije mozete nazvati broj koji je u oglasu.

p.s. Ovo stvarno jest dobra prilika i zato smo odlucili postati ovdje za slucaj da netko nije vidio jer su superintendenti obicno na dalekim obalama..

Svaka čast, du?žan sam onda i ja ispriku......

MCt
    MCt je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    Svaka čast, du?žan sam onda i ja ispriku......
    no problem, nasa greska.

MCt
    MCt je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2009

Početno

Mali refresh:
    Otvoreno još jedno radno mjesto, isti uvjeti, ista pozicija.

Sretno!

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

kolega dragi, a koliko ta pozicija pjeva - mislim... koliko je kaloricna za takuin?

MCt
    MCt je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2009

Početno

Ha ha, Poštovani: nadam se da ste upoznati sa maritime-connectorom i načinom poslovanja. Ukoliko imate tražena znanja i kvalifikacije predlažem da se prijavite sa svojim CV-em na željeni posao. Kako znate na M-C u je to potpuno besplatno. Poslodavac će vas nazvati ukoliko mu odgovarate i dogovoriti razgovor -"interview". Sve ostalo je na vama. Da li Vam odgovara plaća, uvjeti radnog mjesta, dinamika posla,... Stoga slobodno se prijavite i sve informacije primite direktno od tvrtke i njihovog kadrovika. Srdacan pozdrav i ugodan vikend

MC Team

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

dragi i postovani! ne znam vase sisteme poslovanja, ali vrlo dobro znam kako sam ja oglasavao na forumu kad sam trazio ljude, odnosno inspektore. inace, nisam siguran da odgovaram vasim uvjetima, kao tehnicki direktor maerska singapur, imam sigurno losije karakteristike i sigurno ne odgovaram profilu kojeg trazite. zasto ne radite transparentno? nije sramota ni grijeh napisati sta se trazi i nudi, time se izbjegava trostruki posao, eliminiraju se ljudi koji ne odgovaraju uvjetima i samo pravi ostaju u kolu. sa 30 godina iskustva u biznisu i poslije toliko godina rada na kraju u vodecim svjetskim firmama, smartam da o svemu nesto malo znam, vjerojatno i vise od vas. dakle, uvjete na sunce!

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Alo, manjinjorgo, ovo je Hrvatska, šta bi jednostavno kad može komplicirano...

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

e zrile, da znas koliko je danas znoja poteklo dok san rjesava ovi problem sa propuhon i kasperon.. a medicine nema!

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    e zrile, da znas koliko je danas znoja poteklo dok san rjesava ovi problem sa propuhon i kasperon.. a medicine nema!
    E samo su ti njih dva jos falili u Singaporeu, jos ako te upoznaju i sa strujom onda ti vise niko netriba sljedecih par godina
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    dragi i postovani! ne znam vase sisteme poslovanja, ali vrlo dobro znam kako sam ja oglasavao na forumu kad sam trazio ljude, odnosno inspektore. inace, nisam siguran da odgovaram vasim uvjetima, kao tehnicki direktor maerska singapur, imam sigurno losije karakteristike i sigurno ne odgovaram profilu kojeg trazite. zasto ne radite transparentno? nije sramota ni grijeh napisati sta se trazi i nudi, time se izbjegava trostruki posao, eliminiraju se ljudi koji ne odgovaraju uvjetima i samo pravi ostaju u kolu. sa 30 godina iskustva u biznisu i poslije toliko godina rada na kraju u vodecim svjetskim firmama, smartam da o svemu nesto malo znam, vjerojatno i vise od vas. dakle, uvjete na sunce!
    Zivija kolega @maninjorgo.
    Sta reci na ovakav post nego ga komentirati na svojstven nacin djelovanja nasih agencija ili posrednika pri zaposljavanju.Imao sam kontakata sa ovakvima slicnima.Otprilike znam kako se krecu cijene u offshoreu za moj rank i tako sam se i postavio.Nazvali bi me i pitali da li je to cijena na koju pristajem i ne idem ispod.Moj odgovor je bio da moze ta ili vise a nikako ispod i to je bio kraj kontakata.Ali tko trazi taj i nadje pa sam evo u pregovorimaza posao koji bi po svemu trebao poceti raditi krajem prvoga ili pocetkom drugoga za novac koji nijedan nas posrednik nece ponuditi jer i sami znamo da je pomorstvo u Hrvata unisteno njihovom krivnjom kako bi sebi u takuin stavili vise solada a jeftinije prodali kvalitetu.
    Zato mi se gadi cijenjkanje kao da smo na pazaru.Reci brate kakvi su uvijeti i dobices ono koliko placas a tu vjerovatno necemo biti ni vi ni ja a i mnogi drugi.
    "Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno kokolo

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Alo, manjinjorgo, ovo je Hrvatska, ??ta bi jednostavno kad mo?že komplicirano...
    zrile,nije banana,cili nas svit gleda

ashore valdez avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    na kopnu

Početno

iako preferiram oglase koji sadrze detalje oko place, ne treba bas pretjerivati, niti na faststreamu odnosno spinnakeru placa nije bas precesto izrazena. Doticna stranica (Mtc) za pronalazenje poslova je u ovome slucaju samo posrednik i postupa po uputama poslodavca. posjetio sam njihove stranice i ne vidim nista lose u onome sto rade.
    sea is our environment

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •