Na Maritime Connectoru se otvorilo interesantno radno mjesto za iskusnije, pozicija Technical Superintendent. Tvrtka ima sjedište u Rijeci.
više pogledajte na portalu,
pozdrav!
http://maritime-connector.com/index.aspx?lang=Croatian
Na Maritime Connectoru se otvorilo interesantno radno mjesto za iskusnije, pozicija Technical Superintendent. Tvrtka ima sjedište u Rijeci.
više pogledajte na portalu,
pozdrav!
http://maritime-connector.com/index.aspx?lang=Croatian
Posljednje uređivanje od MCt : 10-16-2009 at 02:16 PM Razlog: promjena linka
Najprije se malo predstaviš,pa malo pogledaš šta ima po forumu i tako to, a na maritime connectoru sve možemo pročitati sami......
A pusti ga, vidiš da je neka dileja...
Nije nego je covik sta radi na Maritime connectoru.
Mislim da bi bilo dobro da napise par rici o sebi pa ce ga ljudi svacati ozbiljnije, jer vec smo imlai falsih oglasavanja pa stoga su forumasi oprezni. ( nista osobno rpotiv vas MCa )
Mali refresh:
Otvoreno još jedno radno mjesto, isti uvjeti, ista pozicija.
Sretno!
kolega dragi, a koliko ta pozicija pjeva - mislim... koliko je kaloricna za takuin?
Ha ha, Poštovani: nadam se da ste upoznati sa maritime-connectorom i načinom poslovanja. Ukoliko imate tražena znanja i kvalifikacije predlažem da se prijavite sa svojim CV-em na željeni posao. Kako znate na M-C u je to potpuno besplatno. Poslodavac će vas nazvati ukoliko mu odgovarate i dogovoriti razgovor -"interview". Sve ostalo je na vama. Da li Vam odgovara plaća, uvjeti radnog mjesta, dinamika posla,... Stoga slobodno se prijavite i sve informacije primite direktno od tvrtke i njihovog kadrovika. Srdacan pozdrav i ugodan vikend
MC Team
dragi i postovani! ne znam vase sisteme poslovanja, ali vrlo dobro znam kako sam ja oglasavao na forumu kad sam trazio ljude, odnosno inspektore. inace, nisam siguran da odgovaram vasim uvjetima, kao tehnicki direktor maerska singapur, imam sigurno losije karakteristike i sigurno ne odgovaram profilu kojeg trazite. zasto ne radite transparentno? nije sramota ni grijeh napisati sta se trazi i nudi, time se izbjegava trostruki posao, eliminiraju se ljudi koji ne odgovaraju uvjetima i samo pravi ostaju u kolu. sa 30 godina iskustva u biznisu i poslije toliko godina rada na kraju u vodecim svjetskim firmama, smartam da o svemu nesto malo znam, vjerojatno i vise od vas. dakle, uvjete na sunce!
Alo, manjinjorgo, ovo je Hrvatska, šta bi jednostavno kad može komplicirano...
e zrile, da znas koliko je danas znoja poteklo dok san rjesava ovi problem sa propuhon i kasperon.. a medicine nema!
Zivija kolega @maninjorgo.
Sta reci na ovakav post nego ga komentirati na svojstven nacin djelovanja nasih agencija ili posrednika pri zaposljavanju.Imao sam kontakata sa ovakvima slicnima.Otprilike znam kako se krecu cijene u offshoreu za moj rank i tako sam se i postavio.Nazvali bi me i pitali da li je to cijena na koju pristajem i ne idem ispod.Moj odgovor je bio da moze ta ili vise a nikako ispod i to je bio kraj kontakata.Ali tko trazi taj i nadje pa sam evo u pregovorimaza posao koji bi po svemu trebao poceti raditi krajem prvoga ili pocetkom drugoga za novac koji nijedan nas posrednik nece ponuditi jer i sami znamo da je pomorstvo u Hrvata unisteno njihovom krivnjom kako bi sebi u takuin stavili vise solada a jeftinije prodali kvalitetu.
Zato mi se gadi cijenjkanje kao da smo na pazaru.Reci brate kakvi su uvijeti i dobices ono koliko placas a tu vjerovatno necemo biti ni vi ni ja a i mnogi drugi.![]()
"Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"
iako preferiram oglase koji sadrze detalje oko place, ne treba bas pretjerivati, niti na faststreamu odnosno spinnakeru placa nije bas precesto izrazena. Doticna stranica (Mtc) za pronalazenje poslova je u ovome slucaju samo posrednik i postupa po uputama poslodavca. posjetio sam njihove stranice i ne vidim nista lose u onome sto rade.
sea is our environment
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)