Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Unhappy 6 mjeseci doma, 6 mjeseci muke oko ukrcaja...

Pozdravljam vas svih kolege pomorci..Oni doma i na brodu...evo ja sam asistent struje..na?žalost kojemu je "misija" ukrcaj već dosta vremena nemoguća.
    Inače mladi sam pomorac, zadnji ugovor sam napravio prije 6 mjeseci na CGM kao riferista.Otkad je počela ovo čudo od recesije, ja nikako da se ukrcam.
    Tra?žim ukrcaj kao ass.struje po??to je za riferistima slaba potra?žanja..jer imam osjećaj da se lak??e ukrcat kao ass nego već gore navedeno.
    U zadnje vrijeme sam očajan, većinom sam optimista ??to se tiče tog svega..ali već ludim.
    Ispisao sam pola bilje?žnice agencija kojima sam slao aplikacije i koje sam zvao, da imam u vidu i na papiru..koga sam sve zvao.otprilike 200 aplikacija većinom su odgovori bili "ako se otvori pozicija zvat ćemo vas".A telefonski sam pro??ao sve agencije u ljepoj na??oj.
    ?*to se tiče breveta, imam brevete za ro-ro i putničke brodove.
    Mojih 6 mjeseci doma...traganja...postaje neka vrsta "bolesti" ?želja mi se samo ukrcat, a kakva je plaća to mi stvarno nije bitno.Hoću matrikulu da ??porkam...Ali neka sila veća to ne dopu??ta.
    Ljudi treba mi pomoć..
    Zahvaljujem se!

Clan Posade capone avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

Department: Engine
    Rank: Assist. Electrical Eng.
    Ship type: Cruise Ship
    Certificates: Basic safety training, Familiarization training, Passenger and ro-ro ship familiarization
    Salary from: Upon received a fully completed CV
    Navigation area

World Wide
    Contract dynamics

Upon received a fully completed CV
    Short Job description

Depending on the Cadet's previous background.
    Employment type

Other conditions

You'll find working on board one of our ships a fascinating and memorable experience. You'll have the opportunity to meet your professional and personal goals while meeting many people from all over the world and visiting amazing destinations.

Celebrity cruises

www.maritime-connector.com

Usuditi se : to je cijena napretka

do neba razma?žena ? krpinica avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Nemoj se zanositi da ne??to mo?že?? promjeniti na mu??karcu, osim ako nosi pelene

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009

Cool

Pozdrav svima, novi sam ovdje pa me zanima ima li netko informaciju oko ukrcaja na ro-ro brodove sa rotacijama od 2 do 5 tjedana po sjevernoj Europi? Radio sam već kao treći strojar. Hvala

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od capone Vidi poruku
    Department: Engine
    Rank: Assist. Electrical Eng.
    Ship type: Cruise Ship
    Certificates: Basic safety training, Familiarization training, Passenger and ro-ro ship familiarization
    Salary from: Upon received a fully completed CV
    Navigation area

World Wide
    Contract dynamics

Upon received a fully completed CV
    Short Job description

Depending on the Cadet's previous background.
    Employment type

Other conditions

You'll find working on board one of our ships a fascinating and memorable experience. You'll have the opportunity to meet your professional and personal goals while meeting many people from all over the world and visiting amazing destinations.

Celebrity cruises

www.maritime-connector.com
    Poslao CV..prije tjedan mo?žda ne??to bude..
    Svejedno Hvala

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •