Pozdrav svima i mala pomoc ako moze
Aplicira san u KOTC, i dole mi kaze da je sve OK osim moga Dangerous cargo endorsementa (kojega neman jer mi ga na oil i gas tankerima niko nikada nije traziio)pa mi kadrovnik kaze sljedece:
We require Dangerous Cargo Endorsement (Tanker Endorsement) issued under STCW Regulation
V/1 paragraph 4. The one your authorities issue is not under this regulation, but under B-V/4,V/5
Please check if they can issue DCE under Regulation V/1.4 (See also Guidance in Section B-V/1.16 Proof of Qualification)
Nakon toga maila u telefonskom razgovoru mi kadrovnik govori da bi mi taj brevet trebali izdati na osnovu Tanker familiarizationa, Oil advancea i Gas advancea koje vec posjedujem i da navedu ime breveta kao Dangerous cargo za oil i gas tankere te da na njemu upisu regulaciju V1 jer ovo sta nasi izdaju je za dry cargo ships.
Je li jos netko imao problema sa brevetima na ovaj nacin, ili slicnih iskustava posto ja cisto sumnjan da kapetanija moze minjat postojece forme breveta.A ovaj as iz KOTCa govori da je to nova regula u firmi jer su imali puno problema sa vetinzima.
Kolege unaprid hvala i pozdrav
Markiz![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom