55555
55555
Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 02:06 PM
Poštovani Meho
Vidim da niste jedini koji ovih dana zove upomoć... Što znači da je sve teže dobit posal na moru, nemojte sad mislit da Van ja pametujen... Pročitajte naše postove upućene Škrpinici, u sličnim je problemima... Malo kompanija (zasad) ukrcava, hrvate mehaničare, to su uglavnom "naše" kompanije i MSC, Marinconsult te neke offshore...
Ima na Našem forumu mnogo adresa, savjeta, tako da je najbolje da ga dobro "pretresete" i krenete slat CV-e... To je jedini pametan savjet koji Vam mogu uputit, zasad...
Želim Vam puno sreće, trebat će Vam
stari moj ne znan sto bi ti reka ,ali ja mislin da ces kao meho tesko negdi upast , osin ako nemas debelu vezu.jedino sto bi ti ja preporuci je da upises prekvalifikaciju i onda kao oficir ces vec lakse nesto naci.
pozdrav
Probaj Atlanska plovidba Dubrovnik oni ti tra?že mehaničare!![]()
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
@meho
Pogledajte pod temema sa offshore kompanijama, ima nekih stranih firmi koje tra?že ukrcaj za mehaničara. Preduvjet je dobro sastavljen ?životopis na engleskom jeziku (neke imaju i svoje aplikacije, pa triba ispunit, ali uvik slat i svoj CV), skenirana slika i slat na e-mail adrese.
Dobro dosao Meho
pogledaj pod download sekcijom i vidices pod offshore adrese ima svega pa pogledaj i tamo i salji brale mailove da ti se zavrti u glavi. Jedna ce upaliti a imas i ove sta su gori spomenuli nasi decki.
Momci treba viditi kako čovik stoji sa engleskim jezikom.Zato sam mu ja predložija jednu hrvatsku firmu,mada znam jednog mehu koji je sa menom bija na brodu,plovija je na gloptiku 10 godina,a nije zna ni dvi riči spojiti na engleski.Po njegovoj priči nije baš mu ni treba puno engleski ušta SUMLJAM.
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
atlantska stalno trazi ljude
55555
Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:56 PM
dobro Meho jesi ti uspija šta nać' ?
55555
Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:56 PM
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)