Otvaranja na bulkovima,
master - C/O - C/E - 1A/E
brodovi novi , handysize
ugovor 4 mjeseca , plaća u eurima
Info na 021-322-860/2 ili mail BSM-Croatia@inet.hr
Otvaranja na bulkovima,
master - C/O - C/E - 1A/E
brodovi novi , handysize
ugovor 4 mjeseca , plaća u eurima
Info na 021-322-860/2 ili mail BSM-Croatia@inet.hr
a jel se tra?ži 3O, ja sam zainteresiran
Od mora do mora...
ok, javi jer sam zainteresiran...
Od mora do mora...
"Infomanager"- Dali je jos uvijek potraznja na Bulk Carrier posade,Juniore- 2nd/off! kakvo je sada stanje sa tom kompanijom BSM!!
Alo...jesi jos na brodu?
Ne planiras ostati na Celebrity-u?
Di ces sada opet na balka poslje kruzera...![]()
a šta je sa BSM tankerima ima li tamo otvaranja ????????
Sto jos ima ljudi koji zele navigavati na Bulkovima?
Mislim ako se moze negdi drugdi posa naci?
Nisam odavno bio na Bulkovima, a jesu li jos ugovori po 6 miseci?, ako su 4?, eeee, onda druga prica.
...ako me ne avancaju sada (ugovor mi zavrsava za misec dana), ne mislim vise ic kao kadet na brod jer mi je kadeture pun kurac (imam 19 mjeseci). a to pitanje kadeta je ovdje upitno. kadeti su obicno na brodu da uce i samo da uce. medjutim meni se vise cini da ja ovdje obavljam posao terca (sta i nije lose za dobivanje iskustva) a imam placu kadeta....
PS jedina opcija na koju bi pristao je da mi u matrikulu i iskrcajnu listu tuku za sekonda, ako me sljedeci put posalju za kadeta.
Od mora do mora...
Znam, bulkovi su zakon, bar su bili prije 20 i vise godina, ja sam na zadnjem bulku avanca za Cifa, nego mislim da nisu ni oni vise sto su bili, sto se tice posla su definitivno zakon, ali nekako za danasnje vrime mi se cini da su ugovori predugi, ako se nisu smanjili.
A sta ne probate poslat cv Bozicu u Zagreb, nije na gearbulka tako lose, baren su ugovori kratki...
na bulkovim izgleda samo zuatvaranja, ništa od otvaranja...
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)