Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10
    2/O regulus avatar
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    tra?žim....

Exclamation Nazad na brod

Ovo neka pročitaju oni koji se zanose iluzijama da se doma može živit.
    Završio sam Višu pomorsku,smjer nautika i odlipija odma nakon diplomskog na kadeturu.Odradija sam pošteno kadeturu na bulka,2 ugovora kao 3/0 i 4 ugovora kao 2/O.Onda mi je puka film budući da sam naviga za šugavu lovu na još šugavije firme i nikako da uletim na solidnu kompaniju(naravno kad nisam ima nikoga da me malo pogura i kaže koju rič za mene),pa sam bacija matrikulu u najcrnji kut šupe i odlučija nać posa na kraju.Zaposlija sam se kao pomorski časnik u našoj CRO Navy i tako već 5 godina radim na ratnom brodu.E,sad kako situacija kreće nagore,život doma postaje skuplji a plaće stagniraju,tanta me da opet odem navigat ali ovaj put dok kosti ne ostavim na brodu.U obzir dolaze samo offshore brodovi.Dok sam naviga mlatija sam ugovore od 7 miseci i redovno dolazija doma napola lud,tako da tu lipotu više ne želim prolazit.Znam da mi godine ne idu u prilog,a i nemam iskustva na offshore pa trebam malu pomoć tipa kome se obratit i di se najlakše ukrcat za početak dok ne skupim malo navigacije,rješim DP pa bi dalje čupa i griza kako znam.Molim POMOOOOZIIIIIIII TEEEE!!!
    Posljednje uređivanje od regulus : 09-29-2009 at 06:44 AM

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

iskreno, ako si dugo pauzira i imas godina onda tribas trazit nesto tipa brodospasa i to sad jer ce ti sad ekipa koja ne zeli bit na brodu za bozic i novu se borit za poc doma. ja san otisa ima par godina ali vjerovatno je to jos uvik isto. ako ides pucat na visoko velika je mogucnost da neces nac nista, iman prijatelja koji je nakon 18 godina offshorea otisa na kraj radit zadnjih 5 i sad ga niko nece. kazu, velika pauza. saljen ti pm pa cemo pricat, ima puno za pisat

kadet Moto1 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    na lati

Početno

a ja mislija da je u vojsci dobro
    ca je zivot vengo fantazija

2/O regulus avatar
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    tra?žim....

Početno Brodospas?

Mo?že?? li mi ukratko napisat par crta o Brodospasu:ugovor,plaća i sl

2/O regulus avatar
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    tra?žim....

Početno

A di je to dobro?Idealnog nema.Uvik nekako uspijem ugazit u govno...hehehe

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Moto1 Vidi poruku
    a ja mislija da je u vojsci dobro
    Nadje se i koja dobra postrojba u HRM, nije bas sve crno
    Posljednje uređivanje od RAUL : 09-28-2009 at 10:50 PM
    Tko rano rani zajebo je pjetla

kolpomorto Kolpo avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Ugovor na Jadranu 3/3, plaća za seconda (nema terca) oko deset iljada kuna u dolarima i to samo na brodu, isplati ti se samo ka skupljanje iskustva na offshoreu. Prika mi je na Ibisu, govori da je spiza očajna, ali da mu je sve drugo (osim love) ok.Di si u HRM ako smin pitat?

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

@regulus
    navigam 22 godine, sss, master do 3000 gt, trenutno radim kao master u offshore-u u koji sam usao prije nekih 2 godine, a niko me nije gurao. Radio sam i za crkavicu i na sugavim brodima i patila je i obitelj i ja, ali nikad nisam postavljao tolike uvjete kao ti kad bi trebalo pocet nesto novo. Ti bi i kratke ugovore i u offshore i lova itd. Ako hoces naprijed prihvati ono sto mozes dobit pa makar i Brodospas ili bilo sto drugo samo da se pocne. Ono sto svima govorim je sporkajte matrikulu pa postavljajte uvjete. Nije mi jasno da meni smjena kasni 4 tjedna jer ne mogu naci ljude a ovdje toliki ne mogu naci posla. Treba malo prilagodit zahtjeve pa se posao nadje bez beda. Pozdrav i puno srece.
    Navigati se mora ...

2/O regulus avatar
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    tra?žim....

Početno

Ma krivo si me razumio Belboy!Svjestan sam da moram početi od najcrnje rupe i za male novce.To je ne??to ??ta triba pribrodit da bi kasnije bilo bolje.?*ta se ugovora tiče,tu nema kompromisa.Priko 4 miseca vi??e ne dolazi u obzir.6-7 miseci koliko sam prije tuka je jednostavno previ??e.Uz onakav tempo na bulku a posebno na kontejneru koji sam ima dođe čoviku da se baci na prsi sa lastavice na kuvertu.Zanimali su me uvjeti na Brodospasa i dobija sam odgovor.Va?žno mi je da ja i moja familija mo?žemo pre?živit neko vrime dok ne bude bolje i zato moram pitat za plaću i sl.

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

@regulus
    Evo ti nekoliko adresa, napi??i CV na engleski (naće?? na Forumu formu), napi??i ba?? sve od karijere, skeniraj svoju sliku iz putovnice i ??alji svima.

Monika@northbeypower.co.uk generalno sve vidite net(sve za offshore)
    E-mail Address(es):
    monika@northbeypower.co.uk

Rita Backx
    E-mail Address(es):
    Rita.Backx@ahlers.com (pride, sevan ,office belgija pozeljno je da te upoznaju tj prestavit se placa je dnevna)
    svi koji su sa dp mogli bi proc prika mi je tu sad isa s jdn 330eur dnevno za trenni dp znaci sistent dp ili 3 dp

Vidar Roinas
    E-mail Address(es):
    Vidar.Roinas@Subsea7.com (puno novih brodi polagaci cijevi i support brodi
    nudili su mi za eto(dok je funta bila 9.5) 4000f i 13 placa dobar korak put drillinga

agoreta@ktmservices.com
    E-mail Address(es):
    agoreta@ktmservices.com (ktm znaju valjda svi mogu pricat svasta ali ok fer i korektni ides na probu ako prodes uzima te firma)

Rob@subservpro.com
    charlotte@subservpro.com

mike@seamariner.ltd.uk

kross@tdw.com
    dfewster@tdw.com <dfewster@tdw.com>
    angolacrew@tdw.com

info@freemacmarine.co.uk

marine@genesis-personnel.co.uk

humanresources@lamnalco.com <humanresources@lamnalco.com>

office@hartmann-offshore.com

careers@c-mar.com <careers@c-mar.com>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •