Ovo neka pročitaju oni koji se zanose iluzijama da se doma može živit.
Završio sam Višu pomorsku,smjer nautika i odlipija odma nakon diplomskog na kadeturu.Odradija sam pošteno kadeturu na bulka,2 ugovora kao 3/0 i 4 ugovora kao 2/O.Onda mi je puka film budući da sam naviga za šugavu lovu na još šugavije firme i nikako da uletim na solidnu kompaniju(naravno kad nisam ima nikoga da me malo pogura i kaže koju rič za mene),pa sam bacija matrikulu u najcrnji kut šupe i odlučija nać posa na kraju.Zaposlija sam se kao pomorski časnik u našoj CRO Navy i tako već 5 godina radim na ratnom brodu.E,sad kako situacija kreće nagore,život doma postaje skuplji a plaće stagniraju,tanta me da opet odem navigat ali ovaj put dok kosti ne ostavim na brodu.U obzir dolaze samo offshore brodovi.Dok sam naviga mlatija sam ugovore od 7 miseci i redovno dolazija doma napola lud,tako da tu lipotu više ne želim prolazit.Znam da mi godine ne idu u prilog,a i nemam iskustva na offshore pa trebam malu pomoć tipa kome se obratit i di se najlakše ukrcat za početak dok ne skupim malo navigacije,rješim DP pa bi dalje čupa i griza kako znam.Molim POMOOOOZIIIIIIII TEEEE!!!![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom