Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/13
    mazalosaurus Frenky avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    OOCL

Početno Odlicna ponuda

evo posto vise neman ni zivaca ni volje zvat i slat mail okolo,pa eto lipo dajem skuter gileru nexus 500 onome ko mi sredi ukrcaj bilo di,inace sam mazac,ostalo mi jos par predmeta do kraja skole al braco kriza stisla pa triba bizat na brod,ponuda je OZBILJNA,prihvatit cu ukrcaj za bilo sta moze i za mornara

hvala lipa

flores
    Guest

Početno

@Frenky,
    Oprostite mi ??ta se nadovezujem na Va?? post, ali ajme ovo mi prestra??no zvuči ( skuter za ukrcaj ), sigurna sam da ako netko mo?že sa foruma, ima puno dobrih ljudi da će Vam pomoći bez navedenoga. Neznam dali ste provali kod Kosulica u Trst, mo?žda da tamo poku??ate. Sve najbolje i ?želim Vam brz ukrcaj

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

atlanship krca nasu posadu..ne znam jesi li tamo gleda/proba..
    ...ca smo na ovom svitu...

zena pomorca Spuzvasta avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od flores Vidi poruku
    @Frenky,
    Oprostite mi ??ta se nadovezujem na Va?? post, ali ajme ovo mi prestra??no zvuči ( skuter za ukrcaj ), sigurna sam da ako netko mo?že sa foruma, ima puno dobrih ljudi da će Vam pomoći bez navedenoga. Neznam dali ste provali kod Kosulica u Trst, mo?žda da tamo poku??ate. Sve najbolje i ?želim Vam brz ukrcaj
    @Flores dajete coviku pogresne informacije.trazit ce "Kosulica" u Trstu a to ne postoji.
    Postoji Cosulich,agent za ukrcaj se zove Andrea Mozina(musko) i evo mail i kontakt telefon-amozina@ts.cosulich.it
    00390406797193.
    @Frenky javi mi se na pm,uputit cu te coviku jer ga poznam osobno.
    P.S.bez skutera
    ........sretna ?žena...........
    16.01.2009
    11.05.2011
    E sad nas je cetvero

Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    OOCL

Početno

zadnji ugovor bia na atlanshipa,al triba ih cekat do 11 miseca za sljedeci ukrcaj a to mi je malo puno previse,eto ako neko ima nesto ponuda je tu samo naprid

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    CMA CGM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frenky Vidi poruku
    evo posto vise neman ni zivaca ni volje zvat i slat mail okolo,pa eto lipo dajem skuter gileru nexus 500 onome ko mi sredi ukrcaj bilo di,inace sam mazac,ostalo mi jos par predmeta do kraja skole al braco kriza stisla pa triba bizat na brod,ponuda je OZBILJNA,prihvatit cu ukrcaj za bilo sta moze i za mornara

hvala lipa
    Evo ukrcat cu te ja na neku kocu (plivaricu) na Bracu
    Razumit te skroz,ja san zavrsia porucnicki i vec 8 miseci doma a jos nista

Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    OOCL

Početno

ma moze i plivarica nije ni to lose eto vidis i sam,svima nam je tako al ja sam smrtno ozbiljan s ovom ponudom jer mi je pun kufer obijanja vrata i neodgovorenih mailova

do neba razma?žena ? krpinica avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Ej dragi evo ja ti znan za ovaj posa.
    Šibeniku liku triba posada za par brodova radis 15 on i 15 off, dana mislin.

EVO OGLAS
    Poslodavac: Ivante d.o.o., rok prijave: 08.09.2009, mjesto rada: Šibenik. Kormilar. Rad na brodu m/b Mislav na brzobrodskoj pruzi, linija: Šibenik-Kaprije-Žirje. Način prijave je najava na mobitel poslodavca.

Tu pise za kormilara ali traži sve
    Nemoj se zanositi da ne??to mo?že?? promjeniti na mu??karcu, osim ako nosi pelene

2.Casnik ivo_1 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Jan De Nul

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ?*krpinica Vidi poruku
    Ej dragi evo ja ti znan za ovaj posa.
    ?*ibeniku liku triba posada za par brodova radis 15 on i 15 off, dana mislin.

EVO OGLAS
    Poslodavac: Ivante d.o.o., rok prijave: 08.09.2009, mjesto rada: ?*ibenik. Kormilar. Rad na brodu m/b Mislav na brzobrodskoj pruzi, linija: ?*ibenik-Kaprije-??irje. Način prijave je najava na mobitel poslodavca.

Tu pise za kormilara ali tra?ži sve
    Meni starome je osta du?ža cca. 10000 kn, pa ako se nekome ide tamo samo da se zna
    lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

Svaka cast Ive. To se trazi, stace ovi forum tim facama na kraj

do neba razma?žena ? krpinica avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Drago mi je da znan fala Ive!!!!

Frenky sorry nisan znala
    Nemoj se zanositi da ne??to mo?že?? promjeniti na mu??karcu, osim ako nosi pelene

Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    OOCL

Početno

sve ok ??kripinice drago mi je da jedni druge upozoravamo na pojedine ljigavce koji se bogate na nas racun hvala ive,ako triba pomoc starome da istira dug ima nas palice su spremne

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Zovi u Sardinu Postira, probaj kod njih na tunolovca/plivaricu... Trazi Kristijana Zankija, ako je jos fleet manager, uvjeti nisu bili losi...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •